5 roliga sätt att få drömkroppen!!!




Dieter fyllda med förbud, omotiverande motionsprogram och resultat som dröjer. Att kämpa mot vågen är inte alltid lätt eller roligt.

1. Ha sex
Att ha sex har flera fördelar, men om man lämnar intimiteten och närheten åt sidan har det också ett klart samband med viktnedgång. En orgasm frisätter samma endorfiner som din hjärna njuter av när du exempelvis äter choklad (men utan de extra kalorierna). Flera studier visar också att sexlivet tenderar att bli mycket bättre i takt med att målvikten närmar sig. Sex bränner också kalorier och får dig att må bra, hoppa på den positiva spiral-effekten redan idag!

2. Rocka loss
Att dansa är inte bara roligt! Det frigör en massa "må bra" hormoner i kroppen som får dig att käpma lite extra! Ett danspass på gymmet är perfekt!

3. Häng fram målplagget
Enligt färska undersökningar fungerar drömplagget som en bra visuell målbild. Häng fram bikinin eller gamla favoritjeansen och prova med minst en veckas mellanrum för att njuta av dina framgångar. När plagget sitter som en smäck har du lyckats!

4. Träna med din förlorade vikt
Har du minskat 3 kg och tycker att siffran känns liten? Prova att träna med vikter i samma tyngd! Att fysiskt känna den extrabörda som du faktiskt lyckats bli av med blir garanterat en extra kick!

5. Ge ett löfte du inte kan bryta

Att lova dyrt och heligt att 2010 ska bli ett hälsans i nyårsnattens champagnerus är inte att rekommendera. Anmäl dig istället till något du inte kan bryta dig ur. En danskurs med flera tillfällen, ett lopp som passar dig eller något annat. Vet du att du ska springa din första mil om sju månader kommer du garanterat att växla upp i såväl träning som engagemang.

(Källa: Womens Health Magazine & jag själv)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0