Kokar....

Åh varför finns det så många idioter i den här världen?? Varför? Svara mig snälla!!! Om man skiter i en sak som är så jävla viktig för tio andra för att man inte orkar. Det handlar om överlevnad för vissa. Man är lat eller jag vet inte vad anledningen var egentligen, men man låter det gå ut över massa andra människor, det är inte sjysst!!! Jag tackar så jävla mycket för det!!! Hur ska det nu gå den här månaden???



Detox: round 2

Jag har fastnat lite på detox och i och med att jag käkade choklad konstant under den förra kuren så ska jag nu försöka igen! Och så var det nästan halva priset på Life också :) Så fungerar det inte den här gången får jag ge upp... Det blir 20 dagar och man ska dricka detoxen i 1,5 liter vatten samt ytterligare 1-1,5 liter vatten under hela dagen.

Önska mig lycka till!

Det är på tok för lite dans just nu!

Lugna gatan på jobbet! Folk tycker tydligen det är bättre att vara ute i solen än att gå på gymmet. Märkligt! :P Det är följden av att bara ha tre veckors sol om året (om man har tur).

Idag ska jag jobba till kl 14 och sedan tänkte jag köra intervaller på löpbandet. Jag som är pollenallergiker från mars till augusti har faktiskt befogenhet att träna innomhus trots vackert väder. Måste ju försöka undvika allergichocker! Jag hade en kollega som fick en allergichock för två veckor sedan. När hon kom in till akuten hade hon bara 40 % av lungkapaciteten kvar. Det kunde gått riktigt illa.

Ikväll blir det Eclipse, tredje filmen i Twilight! Det ska bli kul och framförallt med bra umgänge :D


Gullspång = världens ände del 2

Ikväll ska jag utmana mig själv genom att utan hjälp från Mr G hitta hela vägen till Linköping :S för om två veckor kommer jag behöva köra själv hem och tillbaka pga ett magdansjobb. Whish me luck!! Jag har som sagt noll i lokalsinna. Ser inget samband mellan vägar alls :D Det kommer nog gå jättebra!

2 timmar kvar puuuuuuuuuuuuuuh

Gullspång = världens ände

Nu var det lääänge sedan! Jag har åkt upp med Mr G till Sveriges metropol Gullspång... nästan uppe vid Karlstad. Här är det jobb från morgon till kväll på restaurangen. Gullspång är en stad...by... nej avkrok, som jag inte skulle rekommendera någon människa med förståndet i behåll att åka till eller ens igenom. Gullspång består av fem saker: ICA, restaurangen, statoil, systembolaget och kor. Ja och så en och annan mer eller mindre galen människa. Det tycks som att majoriteten av avkroken tappat förståndet. Frågan är om det var stället som gjorde det eller om alla förståndslösa trivs i varandras sällskap och slagit sig ner tillsammans?

Men jag överlever tack vare att Mr G överfaller mig en gång i halvtimman med massa pussar :)

Vissa dagar är bara underbara!

Tjoho från en solbränd Tessa. Idag tog solen bra men inte från att jag låg ute utan från när jag satt och fikade med S i två timmar. Däremot trots att jag solade rumpan i en hel timma är den fortfarande VIT som snö. Fail!

Jag ringde runt till lite olika dansskolor idag´. Tänkte ta steget längre med magdansen och bli danslärare. De nappade på en skola så det ska bli helt fantastiskt kul :D Så nu har jag knåpat ihop en kursbeskrivning och information om min dans och mig själv och skickat iväg. Spännande :)

Dagens goda gärning: Jag fyllde två påsar med saker som jag inte använder och böcker jag läst osv och gav det till myrorna.

...och nu ska det bli en powerwalk runt stångån! Tjingeling!

Soooooooooooooolen!

Det var bara den som fattades! Lycka lycka lycka!!! Om tio minuter ska jag befinna mig på en gräsplätt stekandes :D
Med mig ska jag ta boken "maximal muskeltillväxt" som världens bästa lillebror har rekommenderat till mig :)
Där kan man läsa om både träning, kost, anatomi, tillskott osv.

Ha det bäst nu och NJUUUUUUUUUUT

Det vart "vinkväll"

Jag och Jonna tog oss hela vägen till 55:an för en "vinkväll" vilket innebar vin för henne och en kopp te för mig. Den första bartendern sa att de inte hade något te så jag gjorde det självklara: frågade nästa bartender om en kopp te. Och javisst, då fanns det!!! Det var jättemysigt :D

Svenska sommaren är ju underbar...inte. Jag tog på mig vinterjackan idag och det ska jag vara glad för. Huh, man kan inte tro att vi snart är inne i juli???!?!?!!? Inte konstigt om man blir lite depp. Här har man gått och väntat på solen i 10 månader och så dyker den inte upp.. Dåligt!

Svar till Jenny: Härligt med lite action! Den fulla historien får jag väl höra på gymmet ;) Du får väl höra av dig vid nästa prommis så kan vi erövra 50 lapparna tillsammans :D haha!


rastlös

Idag har jag känt en enorm press på mig att uträtta saker, men ingenting har ändå blivit uträttat. Ska det vara så svårt att bestämma sig för att antingen bara ta det lugnt eller faktiskt uträtta något? Tydligen.

Jag startade dagen med att damsuga överallt. Det får vara dagens goda gärning :)
Sedan tog jag en fika med Jonna som precis kommit hem från Finland. Det var mysigt. Lunch vart det hemma hos V men inte så mycket prat utan bara tv... sedan vart det även en pratstund hos mamma, där jag höll på att kollapsa av trötthet (bokstavligen).

Vad ska man göra ikväll då?

Rensa datorn?
Kolla på film?
Läsa en bok?
Skriva om CVt?
Hitta en webdesigner?
Magdansa?
Erövra världen?
Pilla mig i naveln?
Laga mat? (Ve och fasa)
Skriva en novell om mitt liv? :P


Kan inte något spännande hända för en gångs skull???????


Relax

Det är så irriterande när man skrivit ett inlägg, trycker på publicera-knappen och man kommer till blogg.se startsidan. Arrg, allt jag skrev innan försvann! Försök nr 2:

5,5 timmar på WC kändes som den längsta dagen jag någonsin jobbat där. Det ska bli skönt med lite ledigt, jag har inga tider där på en vecka nu. Däremot ska jag till restaurangen i Gullspång och jobba tors, lör, sön. Men början av veckan ska jag riktigt njuta av!

Jag har precis sett filmen "Center stage- turn it up". Alla som gillar dans måste se den! Det handlar om en tjej som inte kommer in på balettskolan men hittar sin egen väg att bli en välkänd dansös. Det är en film i bästa USA anda och allt går ut på att man ska följa sina drömmar och aldrig ge upp!


Förvirrad som få :)

I morse vid 09 har Mr G åkt iväg till Sveriges meteropol, nämligen Gullspång, för att jobba. Jag snusade på tills för en halvtimma sedan och är nu mer förvirrad än någonsin, haha! Har försökt få tag på Jessica som sägs smyga omkring i Linköping men ingen lycka där...

Igår vart det partaj! J hade en kombinerad födelsedags/examensfest som jag tyckte var jätterolig. Fick prata med nya människor och återse en gammal kollega som varit borta ALDELLES för länge! :) Men jag glömde kameran så jag hoppas att "nån" lägger upp lite bilder.

hm...Vet att mina inlägg blivit lite tråkiga, får jobba på det.


Gårdagens shower

Igår var det magdans i Norrköping. Riktigt roligt för många som var där firade något speciellt. Det var 2 som fyllde 50. Ett par som firade sin bröllopsdag. Ett gäng som firade kommande bröllop. Det var många som kom upp och dansade. När man firar något speciellt är det klart man ska upp och shaka lite :D

Det var en rolig kväll med massor av glada människor! De gjorde mig på toppenhumör!

Vackra Bonnie som varit i Egypten hade köpt en magdansdräkt åt mig. Den är lite stor men det kan lätt sys in. Den var i samma stil som den guldiga och blå jag har. Denna var också blå men lite ljusare. Nu finns det ingen anledning att ha kvar min första magdansdräkt som varit med i flera år. Den är på väg att ramla sönder. :)


This is from my heart, with love, to you!

This is for every hour we have ever spent together:
For every kiss,
Each embrace,
And every tear shed for each other...

This is for every precious moment
We have created
Just by being together:
For all the times we managed to
Work through our anger and our tears,
For all the times I was distressed
And you were patient.

This is for every time that you
Where there when I needed you:
For all the personal sacrifices
You have made for me,
For all the times when you understood me,
And for all the support you
Have always given me.

This is for all the beautiful memories:
Of the love we have made
And given to each other,
Of all the tenderness and love
You have shown me,
Of all the little things you have done for me
That in time have added up to be so great.

Most of all, this is for you from me:
To show you just how special
I believe you really are.

This is from my heart:
To thank you for
Everything you have done for me,
To let you know exactly how I feel
About you,
And for all the times I forget
To tell you these things.

This is to remind you that I will always love you.


~ Diane E. Beeler



Döm inte drinken efter paraplyet!

Hemma ser det ut som ett bombnedslag, tänk att det krävs så lite för att stöka ner. När ska man lära sig att stoppa tillbaka sakerna man plockat fram på en gång så att det håller sig rent? Något som mamma (uppenbarligen förgäves) försökte lära mig som liten. Däremot mamma borde du tvingat mig att lära mig laga mat. Här sitter jag med en Maraboukaka i handen utan en tanke på kvällsmat. :P

Jag har börjat läsa en ny bok som heter "Pinocchio effekten" som handlar om mänskligt beteende och hur vi luras att tänka på ett visst sätt. Det är en faktabok med massor av experiment och visa ord från visa män och kvinnor. Jag tycker den är superbra!


Febrig och yr

God morgon alla morgonpigga får jag väl säga (notera tid för inlägg). Jag vaknade för 30 minuter sedan och kan inte alls somna om. Jag somnade klockan 16 igår, vaknade igen kl ockan 19 och somnade åter klockan 22. Har så förbenat ont i huvudet och är helt tjock i halsen. Blä! Jag är hemskt ledsen Jerry men jag tror inte det blir någon fika idag :( Om två timmar ska jag släpa mig iväg till jobbet. Vad har man för val egentligen? Ringa chefen klockan 4 på morgonen och säga att man är sjuk? Knappast. Dessutom har jag insett att jag kommer få 4 -5.000 mindre i lön än jag planerat så alla timmar är värdefulla!

Vad bättre kan man hitta på när man är sjuk än att kolla på en Disney rulle?? Bästa saken att göra!!! Det blir "Princess stories". Jaja, kanske lite väl larvigt men alla som känner mig VET att jag är sjukt svag för prinsessberättelser. Spelar ingen roll i vilken form de kommer, I love them!


Någonting alla caféer borde skaffa!


Nyhetsmorgon

Jag såg ett tal från Barrack Obama till amerikanska folket i morse på tv, eller ja, en snutt av det i alla fall. Och direkt tänkte jag: vore det inte en kanonide om Freddan ville göra samma sak för svenska folket?? Visa sin nuna lite då och då i tv 4 tex. Han berättar vad de egentligen tar tag i som vi inte ser. Jag tror han skulle få en närmare relation med folket och ett större förtroende för de åtgärder de gör men som vi inte ser. Jag själv som är väldigt ointresserad av politik (och det tror jag gäller många, många fler) skulle behöva få Fredrik Reinfeldt slängd i ansiktet lite då och då.


Så nu drar jag mitt strå till stacken och slänger Freddan i ansiktet på er bloggare :P
Här kommer han!




En fundering om vänner

Har vart uppe i över en timma nu och är sååå trött. Anledningen är att jag jobbar, annars hade det här inte skett frivilligt. Jag har sovit kanske 4 timmar inatt...

Jag har funderat på en sak på senaste. Och det är när vänner visar sig inte vara så lojala och vänaktiga som man alltid trott. Små saker som bara varit här och där har blivit fler så att man ser dem tydligt nu. Kanske är det personlighetsdrag som man inte kan göra någonting åt? Är det bättre att vara ensam än att ha vänner som inte är riktiga vänner? Det självklara svaret borde vara ja, men det är inte alls lika självklart när man sitter i situationen själv. Jag undrar hur många där ute som bara hänger med sina vänner för att de inte har bättre? Tror det har med mognad att göra. En dag blir man mogen nog att välja vilka man vill ha i sitt liv och vilka man bör sålla bort!!!

Nu vart det alldeles för allvarligt på bloggen.

Bäst att ta en kaffe :)

Fotbollskväll

Igår åt vi på Pitchers i stan och såg matchen mellan Tyskland och Australien. Tyskland vann stort till MR Gs och en annan Gs förtret. Det var en riktigt trevlig kväll och jag början näääästan känna av VM känslan. (Men bara nästan!)

Idag ska jag jobba insåg jag när jag vaknade :) Det kommer bli ett fruktansvärt kort pass idag men jag tar allt som finns nu :) Skolan är ju slut och jag måste ju fördriva mina dagar!

Jag ska hämta ut mitt nya körkort idag. Äntligen!!! Det är den sista åtgärden efter jag vart rånad. Så slipper jag bära med mig passet vart jag än går.

Ha en underbar dag nu!


Smoothie

Mr G har varit en ängel och köpt en blender till mig så nu har jag börjat dricka smoothies i tid och otid. I morse vart frukosten en sådan. Det smakar grymt gott, och nyttigt är det med. Jag blandade bärmix som jag köpt fryst på Ica, bananer, yogurt och en skvätt apelsinjuice! Underbart gott! Två glas så är man redo för dagen.

Sedan finns det min favorit avokadojuice. Inte så känt här i Sverige kanske. Jag drack det som en galning när jag var på semester i Agadir (Marocko) och det är en hit. Bara att blanda några avokados med apelsiner (ev hälla på lite apelsinjuice också) och det smakar himmelskt!

Enjoy :P





Avocado juice!


Svar till anonym

Kul med en kommentar!! Ja jag tyker man ska ta vara på relationerna man har både till syskon, föräldrar och barn. Det är så lätt att man tar varandra för givet!! Det vart en underbar dag bara för mig och min lillasyster och jag fick lära känna henne lite bättre. Höra hur hon tänker och känner om olika saker. Tycker att du både ska ha en systerdag och en mor/dotter dag :D

Ta hand om dig!

Härliga söndag!

Idag har jag läst ut boken "Svinhugg". Lite långrandig var den andra halvan av boken och lite för mycket kaffe var inblandat men en bra bok ändå!
Sedan vart det gym! 15 minuter crosstrainer, biceps, triceps och lite mage. Sedan tappade jag totalt lusten lagom till Mr G var klar så då gick vi hem till honom. Mina träningsböcker har kommit så det ska bli riktigt kul att läsa!!

Det verkar som (TA I TRÄ) att det fina vädret har återvänt till Linköping och jag hoppas att det håller i sig! Min kropp är i desperat behov av lite sol! Thailandresan betalde vi igår så nu är det bara att invänta avfärd. Men förhoppningsvis kommer det vara en fantastisk sommat fram tills dess. Jag längtar tills vi åker till Gullspång och jobbar för där kommer jag få in pengar så att jag klarar mig i sommar och på resan :)

Känner mig lite överallt idag. Har mycket att ta tag i men det är ju faktiskt söndag och då ska man väl ändå få vila lite. Men vad är det igentligen för vila om man går runt och tänker på det man bör göra? Då är det bättre att sätta fart!!

Systerdagen vart förresten succe :) Det var en dag som fler borde införskaffa!


VM 2010

Jag har aldrig varit minsta intresserad av sport. Inte satt mig vid en endaste match och förstår inte alls hysterin kring olika sporter och tävlingar. Men i år tänkte jag ändra på det. Alla är ju så fruktansvärt involverade i sport på alla vis. Så idag när fotbolls VM drar igång tänkte jag vara lite engagerad och kanske till och med lära mig ett och annat.

Dagens matcher:

16.00   Sydafrika-Mexiko   TV4
20.30   Uruguay-Frankrike   SVT

Hela VM går att följa på:

www.vm-2010.se

Glad VM-sommar :D


Vilken fantastisk morgon!

Att vakna upp brevid Mr G är alltid lika underbart :)

Idag står följande på listan:

- Jobba till ca 10.30
- Träna arslet av mig!
- Städa lägenheten
- Hämta upp min lilla syster yster

Idag är det nämligen systerdagen! En dag som jag och min lillasyster har infört för att bara spendera tid med varandra. Den infaller ingen särskild dag utan när vi tycker att vi borde ha en. Så vi ska hitta på massa kul och sedan ska hon sova hos mig (hon är 10 år). Det ska bli riktigt kul! Hoppas bara att regnet vill stanna upp?!

Det vart ju inte så dåligt ändå?

Det har vart en evighetslång dag på jobbet. I dag är ju alla skolavslutningar så då är det inte lika folktätt på gymmet. Men nu är det bara en timma kvar! Jag sitter och läser min bok "svinhugg" och den har blivit riktigt spännande!
Böckerna jag beställde om träning har kommit idag, skattepengarna har också kommit (välbehövda gånger tusen) och jag kommer förhoppningsvis spendera resten av dagen med Mr G! Bättre kan det ju faktiskt inte bli!!! :D

Ska man hinna med träning också eller skjuta på det till imorn kanske?


:D

Dreams for plans


Changes

Jag som brukar vara den mest morgonpigga människan, men idag när jag vaknade känndes världen annorlunda. Inte lika vacker som den brukar...



Bygga sandslott?




















Är det inte fantastiskt vad vackra sandslott skulptörerna har karvat ut ur sanden?!


Det finns inget fel på mig som inte choklad kan bota!

Mängden däremot kan variera kraftigt!

Idag hade jag sista dagen i skolan, och ni vet vad det betyder? Mera jobb! Jaaaa! Klart jag hade velat vara ledig i sommar men det är en lyx jag inte kan unna mig. Jag får drömma mig bort till Thailand i stället. Åh varför bokade jag resan så långt bort. Man hinner ju tänka och planera alldeles för mycket! :D

Jag har just fått veta att det kommer gå en darbouka (arabisk trumma) kurs i Linköping i höst. Så det är väl lika bra att jag anmäler mig direkt! Det här får man ju inte missa!!!!!!!


Puss

Hur tänkte du nu Rihanna???


Är det bara jag som tycker att Rihanna gått ner sig totalt den senaste tiden? Vad är det hon gör revolt mot? Jag vart sjukt besviken på hennes senaste låt som handlar om att hon vill sätta på nån kille, och nu frisyren? Varför var det en bra ide att raka hela huvet förutom en röd toffs uppe på knoppen? Hon har ju gått in i väggen!


@ work

Åh vilken träningsvärk jag har idag! Igår körde jag på ordentligt på gymmet. Först 30 minuter på trampmaskinen, sedan 30 minuters afrodance följt av 30 minuters core. Det är så skönt att träna igenom kroppen ordentligt. Jag kände mig mer positiv än någonsin när jag lämnade gymmet!

Dessutom har jag beställt två böker om träning och kroppens anatomi från "adlibris" så när jag kommer igång och läser dem så kommer det nog bli mycket träning och många upplysningar här på bloggen!


Svinhugg!

Jag tänkte tipsa om lite sommarläsning! Jag har snart läst halva boken: "Svinhugg" av Marianne Cedervall. Den är en fantastisk må bra roman som handlar om den ljuva hämnden och kvinnlig list!

Mirjam har blivit fråntagen allt hon äger, inkluderat sin dotter och efter flera års frånvaro återvänder hon till Gottland med sin vän Hervor som sysslar med spådom. Nu ska hon med hjälp av vänninan hämnas de tre män som orsakat henne så mycket smärta genom åren.

I den här romanen får vi lära oss hur man mördar med tankekraft och kvinnlig list. Jag tycker boken är kanonbra! Jättebra läsning att ta med sig till stranden eller varför inte på en regnig dag!?

Läs den!


Ekoooooo

Idag var jag en halvtimma tidig till jobbet...varför? Jo för att pappa skjutsade ner mig. Han är så snäll. Ny fin bil hade han med :D Hade inte städerskan varit här så hade jag ställt mig och tränat lite själv tror jag ;)
Det har varit så kul att ha pappa i stan! Önskar att vi bodde i samma stad. Synd att de var tvugna att åka redan idag. Men i morgon åker pappa till San Fransisco och innan han hälsade på mig var han i Tokyo. Båda resor är med jobbet (Sony Ericsson). Så jag är glad att han klämde in mig i schemat.

Vi har fikat och gått på restaurang Afrodite. Jag måste säga att jag inte tycker att maten håller restaurangkvalitet. Jag kommer nog inte gå dit och äta igen. Man betalar 250 kr för en maträtt som känns som att jag själv kunde lagat till hemma. När man går på restaurang ska det ju vara en smakupplevelse. Man ska njuta varje tugga! Däremot sa de att jag skulle komma förbi med ett visitkort så ska jag få dansa där i höst ;)

Alltid lika sorgligt när man säger hej då... Saknar min pappa redan!


Stockholm Belly Dance Festival


Här är jag och Yana, en rysk magdansös precis innan vi båda skulle uppträda!


Trött, tröttare, Tessan

Nu har tre vänner hört av sig och vill hitta på nåt men jag är så trött och har ont i huvudet så jag tror inte jag orkar. Annars hade det varit en perfekt kväll att sätta sig på stan och ta en öl. Men man kan väl inte alltid få som man vill...

Funderar på om jag skulle rensa ur min ena laptop. Jag ska sälja den på blocket för en ca 2000 kr. Det känns väldigt onödigt att ha två. Den ena står ju bara och samlar damm. Problemet är att den andra datorn jag har inte har en DVD brännare så det kommer nog sluta med att jag får köpa en ny dator i alla fall :)Men bättre att ha två än tre :D

Sedan ska jag skicka in körkortspapprena så jag äntligen kan få ett nytt. Jag var på expert i förrgår och tog körkortsbilden och det kostade 200 kr men gick på ca 1,5 minut. Jättesmidigt!!!


Step

Idag kommer pappa!!!
Det ska bli så kul att han och OA kommer hit. De har aldrig sett hur jag bor innan. De kommer inte förens vid 23-00 inatt så jag har kvällen på mig i alla fall att få något uträttat. Jag har städat hela lägenheten, handlat mat och dessutom hunnit med en timma "Step/styrka" på gymmet. Det var grymt jobbigt men också sååååå kul!!! Jag måste försöka pricka in det passet fler fredagar!!

...och nu jobbar jag till 20. Det är ju inte precis trängsel i gymmet när det är så fint ute. ;)



Step är som aerobics med stegkombinationer, med skillnad att man jobbar runt en stepbräda. Man förbättrar sin kondition, styrka och koordinationsförmåga. Med grym musik till!


Viktigt med mål!

Jag brukar inte sätta upp några särskilda mål tex med skola eller träning eller personlig utveckling. Men nu när jag sitter och tänker på det så är det sjukt bra och motiverande att ha mål. Och då pratar jag inga nyårslöften som maan ändå aldrig håller. Man ska ha närmre mål, kanske max halvår. Men i början är det bra med små steg. Inte för små, tex en vecka för då kanske pressen blir för stor, men en månad är nog lagom. Om man har ett mål i månaden och når målen så tror jag att man mpår mycket bättre. Jag tänkte sätta upp mål både när det gäller träning och matlagning. Nu när det är sommar och mindre att göra så känns det som att ursäkterna är slut. Nu är det bara att ta tag i hälsan :)

Man kanske skulle börja med en massage?


Worldclass sommarerbjudanden!

Jag slår ett slag för Worldclass och tänkte informera om våra rabbaterade korterbjudanden under sommaren!

Tremånaders kort endast 900 :-

Veckokort endast 150 :-

Så nu finns det väl inga undanflykter kvar till att inte träna!! Bara att komma ner :D


Gästbloggare :D

Som ni läsare säkert sett så har jag haft en oanad (från min sida) gästbloggare på min blogg idag. Inlägget "Volleyboll" är ju inte mitt. Så kan det gå när man går in på sin blogg och sedan lämnar den obevakad. Vips är någon annan där och bloggar. Be aware! hahahahah!

Min söta kollega Isabel hade sin blogg uppe samtidigt och trodde det var sin blogg hon skrev på. Åh vad vi skrattade! På bilden är båda mina kollegor :) Men för att göra lite reklam för dem båda kan jag säga att de håller på med ett intressant träningsprojekt vid namn "Art sport" och tyckte ni att Isabels inlägg verkade spännande så kan ni hitta henne på : artsport.se 

Ja det här gjorde verkligen min dag :D hahahahaha

Bara en strand som saknas

Idag klämde jag in en hel timma i solen :) Satte mig i trädgårdsföreningen på en bänk och bara njöt. Måste ju börja grunda. Mina kollegor på Worldclass ser ut som att de redan legat och solat en hel sommar, bruna och fräscha!!

Jag har vart på Worldclass hela eftermiddagen och stänger kl 22 ikväll. Det kommer bli mycket jobb i sommar så att jag kan njuta ordentligt i Thailand. Det värsta jag vet är att åka på semester och behöva oroa mig för ekonomin... Så varje chans till sol är heligt framöver ;)

Svar till Lisa: Vad roligt att du hittat till min blogg! :) Har du en egen kanske?? Jag pluggar till Internationell affärsutvecklare. Vad pluggar du till? Kramar

Volleyboll

Idag träffades vi ett gäng kompisar och spelade lite beachvolley. Perfekt väder för det! Och ett härligt gäng var vi också! Beachvolley är bra träning för hela kroppen, att aktivt springa omkring i sand är jobbigare än man tror! Madde hängde med mig också, vi båda tycker det är riktigt kul att variera sin träning lite!

Nu är det jobb som gäller fram till kl 20. Sen blir det gymträning efteråt. Perfekt att träna på gymmet på kvällen nu när det går mot sommar. Jag har annars svårt att ta mig hit när det är en fin och varm dag. Som sagt, kan det bli med perfekt än volleyboll då?


Jag och Madde på en uteservering igår kväll.


Jobberbjudanden!

Det är soligt och underbart varmt ute... säger alla som kommer och tränar. Själv har jag ju suttit här sedan 06.15.
Idag ska jag och min Jonna sätta igång med ett eventuellt nytt projekt. Jag har inte bestämt mig än om jag kommer ha tid i höst för det är så mycket jag vill göra utanför skolan. T ex planerar jag att ta en spanskakurs vid sidan av och gärna en kurs i webdesign också. Men så är det ju det där med tid. Som den helyllesvensk jag är så är ju tiden naturligt en bristvara. :P

Jag har fått inte mindre än fyra jobberbjudanden på senaste tiden. Två kortvariga och två långvariga. Men det ena var i Stockholm så jag måste avstå det. Det är bättre att ha en fullständig utbildning på papper. Jag blir kvar på mitt Worldclass :D

Idag har jag haft en ny uppgift på jobbet. Tömma poolerna, skrubba dem och fylla dem med vatten igen :) Det är bra med en ordentlig uppgift som får tiden att gå. Nu vill jag bara ut i solen! 50 minuter kvar!!!!

Thailand i bilder























Åh vad härligt det ska bli!!


Drömmer mig bort till Thailand!

Jag sitter och drömmer mig bort till Thailand som jag åker till om ca 2 månader :D Det är mitt absoluta favoritland och jag har varit där tre gånger redan!! Första gången var när jag var 15 och vi hade prao i skolan. Pappa tyckte att jag skulle få smaka på världen ensam så han bokade biljetten och satte mig på planet. Det var en fantastisk upplevelse. Andra gången jag var där var i bröllopssyfte. Vi bilade från Bangkok upp till Chiang Rai och stannade på massa spännande ställen på vägen! Väl uppe i Chiang Rai gifte sig min pappa med sin nuvarande fru. Tredje gången var med en kompis från England. Vi åkte runt från Chiang Rai i norr till Phuket i södet och massa ställen därimellan. Vi klappade tigrar och bodde på en flotte på floden, red elefanter och vandrade och sov några nätter i djungeln. Underbart!

Alla tidigare gånger har jag stannat minst en månad men nu blir det bara ynka två veckor :( Men det finns nog inte tid och pengar för mer... ska nog kolla upp det!!!
Jag funderar på att skriva en inköpslista tills vi åker. Jag har ju t ex 34- 35 i skostorlek och kan aldrig köpa de fina skorna på damavdelningen utan måste alltid gå på barnsidan. Alla mina tidigare skor är köpta i Thailand men nu har snart alla gått sönder (var ju 4 år sedan jag var där). Och så vill jag ha lite fina tavlor att sätta på väggen.

Nu vet jag vad den nya kursen "Affärskinesiska" handlar om. Det är visst språk!? Vi ska tydligen lära oss både ord och tecken på kinesiska.... okej??? Men det blir nog skoj :D

God morgon kära läsare!

Nu har jag varit på jobbet i en hel timma och sitter nu och äter frulle. Jag hade missat helt att jag hade skola idag så nu får jag stå mitt kast och missa den lektionen. Idag skulle vi börja med kursen affärskinesiska?? Jag vet inte ens vad det innebär? Affärsengelska är ju engelska på en högre nivå, där man lär sig fackspråk osv. De måste ha döpt den här kursen helt galet. Förmodligen handlar det om kinesisk affärskultur och inte språket...

Idag ska jag äntligen skicka iväg papprena ang rånet, jag fick tillbaka dryga 1000 kr för att jag varit sjuk, vilket är bra. Varje krona jag kunde redovisa för att jag lagt ut fick jag tillbaka. Men på rånet tror jag inte att jag får ett öre. Även att jag har två kvitton så är det en självrisk på ungefär lika mycket tror jag.


Såg just den här klänningen på improveme.se och jag vill ha den! Älskar när det sitter ett avgränsande stycke under bysten! Och jättefin färg speciellt efter sommaren!


Shopping i Norrköping 2


Den här outfiten köpte jag på Vero Moda! Leggingsen är supersköna, helt underbara faktiskt. De är lite tjockare och glansiga så att de inte fastnar i andra material. Toppen vart jag helt kär i idag :) Dock ska jag ha svarta pumps i stället för intersportstrumporna på bilden, hehe.




Den här strandklänningen hittade jag på underklädersavdelningen på Lindex. Man reglerar storleken med ett band runt midjan, så den passar alla. Precis vad jag ville ha när man inte vill ligga och steka sig i solen mera :)


Ps. ursäkta att jag är en så dålig fotograf :P


Shoppingdag i Norrköping!

Nu har yrslet gått ner till min vardagsyrhet igen. Med andra ord är allt som det ska igen. Fick den satans räkningen om att jag ska betala tv- avgiften idag. Jag blir lika irriterad varje gång...

Hur som helst satt jag 2,5 h hos frissan idag och fyllde igen utväxten så nu är jag åter blondin. Färgen tycker jag om men klippningen vet jag itne riktigt hur hon tänkte med. Hon klippte upp mitt hår så mycket, trots att jag sagt att jag inte ville ha det uppklippt så nu känns mitt hår jättetunt. Grrrr.... Jag vill ju ha det där magdansös svallet eller glamour svallet. Jag tänkte att jag skulle bli brunett igen till hösten när jag förhoppningsvis är lite brun i hyn också.

Idag åkte jag och Mr G till Norrköping och "shoppade loss". Detta innebar en strandklänning och en ny vardagsoutfit för mig och badshorts till Mr G. Jag vet att det kan tyckas som att vi sitter ihop numera... och det gör vi också :D hahahahha. Jag borde börja ta hyra av honom snart :P hehe, men mer om honom enn annan gång. Nu ska jag fota mina outfits så ni kan se dem.

Pusselipuss


Måndagsklubben i Linköping...

...var ett skämt. Alla som var där var max 19. De såg så små ut, var man så liten när man var 18- 19? Jag och dem jag var ded kände sig gamla, hahahah! Jag tror att det var första och sista gången för i år :) Det hjälpte ju inte heller att de hyrt in stans 2 sämsta DJ:s. Stort minus till måndagsklubben.

RSS 2.0