Sjukling

Jag har gått och dragit på mig en argsinnad förkylning. När  jag kom hem efter jobbet däckade jag i sängen med skor och allt, och bara låg där och flåsade i en halvtimma. Det är därför jag sitter här på krogtid och laddar upp bilder! En lugn kväll och nu har jag 6 lediga dagar att se fram emot. Vi hade vart så duktiga idag att vi fick en "day off" imorgon. Lyckliga lilla jag!

Nu blir det Scrubs och sista biten Tiramisu!


En Söndag På Playan


Vacker dag, men låt er inte luras. Det är bara 17 grader :)



En...ähum.. ideer?



En typisk "I was there" bild för att bevisa att man sjuttsingen inte googlat bilden utan tagit den med sin helt egna kamera!





You better recognize... Turisterna ger sig inte. På semestern SKA man ligga på playan, även i 17 grader med friska vindar. JAG o andra sidan hade jackan på mig och önskar att jag haft en tröja till.



Sangria! Gjord på finaste champagnen, i vanliga fall gör man den ju på vin men vi lyxade till det lite ;)



Den här sushin var bland det bästa jag ätit! Helt och otroligt fantastisk var den! Doppad i soja och wasabi så klart!

Efter en flaska sangria och en efterrätt bestående av kladdkaka och chokladmousse så fick jag även en massage, axlar och huvud, av en kvinna som bara gick omkring på restaurangen och erbjöd massage. Underbart! Restaurangen heter förresten CDLC och är en 5 stjärnig restaurang utsmyckad i asiatisk stil och med olika Buddha statyer.

Jag måste säga att den här söndagen var den bästa dagen jag haft i Barcelona än så länge! Vi gick vidare till en bar som heter "IceBarcelona" (inget att rekommendera) och jag drack oboy med Baileys i. Mums, jag har frossat mat och choklad hela helgen.


BARCELONA HERE WE GO AGAIN


Här är utsikten från lägenheten på "paseig de Gracia" där jag bor torsdagar till söndagar. Finaste gatan i Barcelona med bl.a. Gucci, Armani, Dolce & Gabbana butiker nedanför. Den berömde Gaudi har designat huset där jag tyvär inte varit än :)


Kvällens outfit fredag, en enkel kreation från Gina Tricot ;)


We got it going on!
Colombia meats Africa meats Pakistan meats Sweden.


Sisters before Misters! Always!!


Jag och min baby!

Alla partybilder är från SOLO (läs: vårt andra hem)


Buenos dias vida!

En valfortjant kafferast nalkas (te rast for mig som inte tal kaffe). Idag vaknade jag 06.30 av att det var stormvindar utanfor. Det ven och skallrade i fonsterrutorna sa att det maste ha vackt hela huset och regnet smattrade hart mot rutan. Jag alskar tufft vader! Aska ar for mig det mest avkopplande som finns. Mysigt! Sa jag bara lag dar och lyssnade i en halvtimma och sedan gick jag upp och gjorde en kopp te.


Det är något som saknas i mitt liv just nu!


Jag under en fotografering 2009


Ibland blir jag så trött på mig själv!

Har precis satt mig vid datorn och tänkte att nu jäklar ska jag ladda upp alla bilder från Barcelona..... inser att jag glömt laddaren hos Azin. GodDamnIt!!!

Ja det känns att man är hemma igen, doften av kattskit är överväldigande och duschen är fylld med katthår samt att det nyinflyttade paret ligger och nuppar i rummet intill. Trevligt för dom! Jag som sitter och försöker få i mig kvällsmaten tycker att det är mindre trevligt... :)

Idag har jag varit och köpt nybakad tiramisu. En italiensk efterrätt som är bland det bästa jag vet. Jag ska nog ta och äta en bit och titta klart på scrubs första säsongen.

Och ni mina kära läsare får vänta på alla spännande party och strandbilder tills imorn!

Over and out


Ögonskuggor till alla ögon

Visst vill man att ögonen ska glöda när man gar ut! Jag vet speciellt att jag vill det när jag upptrader med magdansen. Jag kollade runt pa lite hemsidor for att veta nagolunda vilka farger som framhaver mina bla ogon. Har ar resultatet:

Bruna ögon

Bruna ögon passar väldigt bra ihop med blå, rosa och aprikosa toner. Var försiktig när du använder en blå skugga så att det inte blir för mycket 80-tals vibbar. Använd hellre en metallblå nyans och måla skuggan närmast ögonfransarna.
Blå ögon
Allra bäst för dina oskyldiga blå är bronziga toner, koppar och guldiga färger. De är motsatsfärger som förstärker det blå i din ögon. Måla efter globlinjen och svep ut vid ögats yttre
Gröna ögon
Om du har gröna ögon och dessutom rött hår kommer du du passa perfekt i lite rödtonade ögonskuggor. Annars är också beiga och bruna toner fina till dina ögon.
Melerade ögon
Melerade ögon ändrar färg beroende på ljus och vad du har på dig. Ett säkert kort som passar din ögonfärg är dock grå-metalliska ögonskuggor.

 

Jag kan saga att jag inte alls passar att sminka mig i koppar, guldiga farger. For att framhava mina bla ogon anvander jag bast en grön ogonskugga! Och jag tycker det ska vara bla ogonskugga om man har grona ogon! Dessutom beror det mycket pa hudtonen, harfargen och kladseln vad som blir bast. Men for att fa glodande ogon ar gront bast for mig! Jag tycker man ska prova allt!!

 



Back on track...

Vilken fantastisk dag! Solen skiner bakom gardinerna, mina kollegor ar alltid sa glada och gulliga och fragar massor om Sverige och om hur jag har det har i Barca. Pollensasongen ar har och mina ogon ar svullna och nasan rinner sa dags att borja knapra arets dos av antihistaminer :) Jag sitter just nu och ringer runt till stora nordiska foretag och tro det eller ej, det verkar som att alla inkopsansvariga har battre saker for sig an att sitta pa kontoret idag!

Gjorde en bedrift idag genom att vakna kl 8.30 (borjar jobba 9.00) Pa 10 min stod jag pa meterostationen och en kvart senare rusade jag in pa kontoret, med 5 min till godo. Nog for att jag ar snabb i vanliga fall men damn det har gjorde jag bra! Det var lilla svensken i mig som sa "herre gud du kan ju inte komma sent till jobbet".

 

 


Lost and found!

Helgen har varit riktigt bra med fest och strand och god mat  mm, kommer uppdattera MED BILDER fran min nya kamera ikvall. Men nu maste jag ta tag i jobbet.

puss

Carpe Diem!

Jag är pa fruktansvärt bra humör idag! Antagligen för att det är sista dagen innan helgen :P Jag hoppas att jag likt förra helgen kan bo hos Azin. Där finns varmvatten hela tiden, normal spis (jag har gasspis), en toalett av svensk standard, massa mysiga filmer, min lilla mysiga Azin :P. Läääängtar!

Jag hoppas sa att det blir soligt i helgen sa jag kan ga ut och fota lite! Det vart ju ingen kamera igar men idag är en ny dag. Anledningen är at vi hade fullt upp att leta efter klänningar. Vi var runt i hela stan och jag maste fraga, vad är det för fel pa modet? Jag vill ha en supertight klänning men det enda som finns nu är lösa sladdriga saker. Why god why?

Dags att börja jobba

Puss puss

Langtar till Scandinavian fashion party imorn!

Japp imorn ar det "ladies night" for mig och mina tjejer. Vi ska gora stan sa att de aldrig glommer oss :P
Sa dagens projekt ar att hitta en vacker klanning tills imorn. Sjalvklart ocksa en kamera sa att jag kan sluta tjata om det nan gang!

Nytt projekt pa jobbet: Hitta och kontakta stora livsmedelskedjor i Europa. Inte sa latt som man kan tro faktiskt. Nar allt star pa hollandska eller tyska och man ringer och de inte forstar engelska... ja det komplicerar saker. Men det ar val darfor de har satt en bonus for varje mote man bokar far man 150 euro. Inte illa pinkat tycker jag. Nu galler det bara att ligga i!!

Efter vilda gester fran Azin (som att livet hangde pa det :P) ar det bast att jag packar ihop sa vi kan ga fran jobbet. Detta har vart en tuff dag, men NU ar det dags att ga!!! Kommer nog hoppa av gladje hela vagen till Metron (saknar mitt Worldclass som fan)

Puss

Dagens tanke

Jag har lyckats hitta vart Mr Aguilera har sin mopp och hink, men inte lyckats lista ut varfor han sparar pa det svarta vattnet dari? Ideer?

Till Brudparet! Roliga citat

Du har ett
Vi har 18
/ Golfklubben

Må era barn bli fula och ludna
önskar vi som inte blev bjudna
/De objudna stackarna

Blommor och bin
- ett tema för en ny gardin
/ Hemtex


Grattis till vigseln ditt jävla as
Hoppas era drömmar går i kras.
/ Fru nummer ett


Nu när ni bytt ringar med mera,
vill vi gärna gratulera,
men ring gärna oss om ni skulle separerera
/ Olles flyttfirma


Till Bruden vill jag bara säga en sak
Snart kommer du att vara lika öm som jag där bak
/ Brudgummens älskarinna


Jag är ledsen att jag ej kommer på ert bröllop som sig bör
men vi ses nog när ni dör
/ Begravningsentrepenören


Hoppas att bröllopsnatten inte blir för lång
Brudgummen har ju som välkänt svårt att få bång
/ RFSU


Gud som haver barnen kär
hjälp dom klara av det här
/ Ärkebiskopen


Bröllopsnatten kommer minsann inte bli första gången,
/ Vi som såg er på perrongen.


Sätt in och ta ut
precis som förut
/ Handelsbanken


Hoppas ni får det bra under ert tak,
hoppas snoppen din blir slak.
/ Hjärtliga gratulationer från oss på Viagra Inc.


Grattis på den stora dagen,
vi väntar på att se magen.
Sätt igång och producera,
vi väntar på att bli flera.

/ Modo Hockey-supportrar

Halleluja Moment!

Guess what! Solen skiner, faglarna sjunger och mitt bankkort har kommit! Visst det har vart kul med "uppdrag lev pa 20 euro sa lange du kan" i en vecka, men det har var en skon kansla kan jag lova!! Jag ar sa radd om kortet nu att jag nastan inte vagar ta ut pengar pa det! Hahah!

Kandisar: Under ytan!

 


helt j-la otroligt!

Trodde att oturen maste vanda nu MEN TYDLIGEN INTE. Den har gangen ar det dock helt och hallet mitt eget fel. Nar jag skulle aka hem igarkvall foljde jag Azin till en klubb forst, val dar stallde jag ner min pase med min guldrandiga klanning (som jag absolut alskar), mitt loshar och min plattang. Jag minns inte om jag ahde nagot mer dari. Sedan gick jag darifran, tog en taxi hem och kom inte pa att pasen var borta foren jag var hemma. Azin hade sett den och sa att hon skulle ta hem den, men idag visar det sig att hon har glomt det!!!!!

Jag ar sa frustrerad, jag gick och skojjade med Azin hela helgen att nar vi kommer tillbaka till Linkoping sa kommer vi inte ha ett ore pa fickan och inte heller aga nagonting. OCH DET SER UT SOM ATT DET SLAR IN!!!

Den som jinxade mig, snalla gor det ogjort :)

En av de mest sjalvklara sakerna i varlden!

 

Nagon som kanner sig manad?

Jag har kant lange att det vore fantastiskt kul att upptrada tillsammans med en kille!

 


Jag flyger pa moln!

Den har gjorde min dag! Vad skulle livet vara utan choklad? Inte vart ett skit!


@ work

Jag har bott hos Azin hela helgen och kom hem igarkvall till "mig" igen. En spanjorska har tydligen flyttat in, hoppas att hon ar snall och latt att ha att gora med!

Idag ar jobbet ganska handelselost och alla ar for upptagna for den lilla praktikanten, haha. Jag vet att jag inte borde saga sa har men, jag langtar efter min lagenhet. For mig ar det JATTE viktigt att kunna komma hem och slappna av. Annars blir jag grinig. Och nar man da kommer hem och det stinker kattskit i hela lagenheten och ingen har brytt sig om att stada bort harbollarna kattskrallet spytt upp, samt att det ser allmant forjavligt ut, sa ar det svart att slappna av. :) Kanske borde flytta hem till Azin? Dar ar det svensk standard ganger tio!! :)

Sorry bout the whining!

Till goda nyheter hor att jag kommer se mitt bankkort idag eller imorgon. Ah vad jag ska pussa pa det, hahahah! Min underbara handledare/chef har pa foretaget hjalpte mig precis, da Swedbank hade skickat ivag kortet langt bort at helvete, att fa kortet snabbt och smidigt levererat till mig i stallet for att jag skulle behova aka till flygplatsen och irra runt. Puh, det var en stor sten som foll av mina axlar!

Oh well , back to work

Make Up Artist!

Det var egentligen Azin som hade fatt jobbet som make up artist idag for ett gang som skulle upptrada. Temat var vatten som de skulle gora reklam for sa hon skulle sminka dem i blatt, vitt och med glitter. Eftersom de hade ont om tid fragade de om jag ocksa kunde sminka, och jag hann inte ens svara foren jag ocksa hade fatt jobb som makeup artist. Jag sminkade tva tjejer och en kille, och vet ni vad. De vart skitsnygga (ater igen vill jag svara over att jag inte har min kamera!!!) Jag tog kort med Azins kamera men kommer nog inte kunna lagga upp bilderna foren jag ar i Svea Rike igen. I borjan var jag livradd for jag har inte gjort nagot sant forut men nar jag sag att jag faktiskt kunde slappte det. Jag ar riktigt stolt over mig sjalv :D

Det var sa himla kul, sant har skulle man jobba med dagligen! Jag vill verkligen ga en makeupartist utbildning nu!!!

Adios mis carinos

I dont know what planet youre on!!!



If you don't wanna be my best friend then why am i still in your bed?
If you can't stand the way i talk then why am i still here?
If we can't work it out then how about get your stuff and moving out?
If we can't be lovers again?

If i don't give you anything why are you still hanging on?
Why are you still hanging on?
Why are you still hanging on?
If you can't see I'm everything, I'm everything you'll ever need,
You must be out of your head

I don't know what planet your on
But I wanna be on it with you
Don't know where you get off
I don't know what planet your on but i wanna be on it with you
I wanna be on it with!


Solo club, Roxy club!

Japp hade sjukt roligt igar pa SOLO med mina sma alsklingar. Jag och Lucille shakade pa dansgolvet, vi festade med schysta manniskor, killar som tappade hakan :P Jag hade langt rakt har med en liten guld och cremevit randig klanning.

Det finns egentligen inte mycket att saga. Nar man ar ute och festar ar kort tusen ganger battre. De sager mer an om jag bara sitter och ordbajdar har i en kvart. DAMN Im getting myself a new camera!! Efret helgen!!!

Val hemma igen somnade jag pa soffan, bara for att vakna en halvtimma senare med massa mat i munnen och lilla sota Azin satt och tryckte in mer och sa"gumman du maste ju ata!" Hahaha, sa sot hon ar! Vet inte hur hon hade tankt sig att jag skulle svalja ner det sovandes dock! Hahahah

Ikvall blir det HipHop R&B pa CatWalk!

See you babes

The news of today

Idag har jobbet bestatt av att jag gjort en presentation om nya produkter som ska presenteras for en ny klient. Sedan har jag ringt runt till lite huvudkontor i Sverige och dessutom forberett ett paket innehallande produktprover av varan "organic kollection" (make up).
Det kanns som att valdigt lite har blivit gjort idag pga allt atande!?

I morgon ska jag itrada rollen som fotograf
igen och ta kort pa nya produkter som ska inga i en annan presentation till klienter.

Namnde jag att jag ar fruktansvart hungrig????


Sa, vilken klubb blir det ikvall??

Whats with the eating?

Jag har inte gjort annat an atit idag:
flingor till frukost

tuggat upp ett paket tuggummi
atit ett paket Oreos kakor
atit ett paket sockerfira kakor
atit 2 tonfiskmackor
atit en toast
atit en portion yogust
atit en stor sallad
atit en twix

JAG AR FORTFARANDE HUNGRIG!!!


The most beautiful people I know!


HÄNT ExtrA!

Anmälde rånet till polisen igår! Polismannen var jätterolig
Jag: " Jag har blivit rånad och vill anmäla det"
Polisen: " såg du honom"
jag "nej"
Polisen: "gjorde han dig illa?"
jag: "nej"
polisen: okej, varför är du här då?

Hahahahha, skönt att han är så ärlig och säger direkt att det inte är någon ide, jag kommer aldrig se röken av mina saker igen och tjuven kommer inte stå inför rätta. Däremot kan jag få lite ersättning från försäkringsbolaget.

Nya regler på jobbet:
-Måste jobba 9h om dagen
-Inga kafferaster
-Endast möjlighhet till lunch mellan 13.30- 14.30

Great!! Hej då fritid!!


7th anniversary Models Night!

Igår var jag ute på Buddha Bar. Det var Models Night och kända modeller kom dit, det var shower och en massa fransmän :) haha. Det var så packat med folk att man inte kunde röra sig på klubben. Lyckligtvis satt vi i Vippen och där var det inte lika mycket folk. Med andra ord har jag varit ganska trött idag på jobbet, haha. Sorry to say har jag ju inga bilder att visa er men jag har i alla fall lyckats skrapa ihop några bilder så ni får se hur det ser ut på Buddha. ENJOY!!






Åh vad jag älskar den här klubben! Det var jättevackra modeller där och champangen flödade. Men jag höll mig i skinnet och drack ingeting alls ;) Fick massa komplimanger att jag var vacker OCH hade en underbar personlighet. Jag blir lika rörd varje gång någon ger mig komplimanger!!! Jag försöker alltid vara trevlig och hjälpsam och det känns bra när det är uppskattat!

PUSS PÅ ER!!


Work work!

Idag har jag ringt runt till manga stora svenska foretag som har kosmetika eller som jag tycker borde borja ha kosmetika! Jag sitter alltsa pa saljavdelningen! Det har gatt jattebra och i slutet av dagen fick jag berom av chefen att jag gjort ett mycket bra jobb! Jag kan tyvar inte skriva mer ingaende an sa, har skrivit pa ett sekretessavtal som jag inte tanker bryta!

Vi producerar kosmetika till andra foretag, fran nya ideer eller brancing.

Vi har aven en hudvardsserie dar det ingar allt fran vitaminberikade kramer till substitut for botox (den ar det nog snart dags for)

Vi paketerar och designar ocksa allt som kunden vill ha!

Det ar vad jag jobber med i Barcelona!!


Idag: Polisen!

Sitter pa jobbet nu och ringer runt till potentiella kunder. Det har gatt ganska bra faktiskt. Jag har fatt 3 av 6 att vilja ha en presentation av foretaget och darigenom kanske min handledare aker till Sverige och traffar foretaget.

Maste ga till polisen idag och anmala ranet.
Min otroligt snalla hyresvard Mr Aguilera erbjod sig att folja med sa jag far det gjort! Han staller alltid upp, helt otroligt.

Sedan ska jag sy ihop en magdansdrakt som gatt sonder lite. Har kanske fatt jobb pa "Buddha Bar" som magdansos via en annan supergullig kompis. Traffade henne dar under "Models Night" forra veckan.

Idag skiner solen som aldrig forr!! Jag alskar att vara i Barcelona! Tror stenhart pa att nu blir det bara battre :D

Jag haller med Thobias om att ni lasare maste borja kommentera lite mer!!

Puss puss

Hola amigos!

Jag har numera liite pengar och en mobil :) Wooohoooo! But I went through shit to get it. Efter 2 automater sa att inga pengar fanns på Azins konto gick vi till en locotorio (internetcafe) för att se vad som hänt. Pengarna var visst på kontot... gick för att skaffa ny mobil men det får man inte göra i Spanien om man inte har passet med sig. Pug, jag var så arg nu för hade inga pengar och var såå hungrig. Vi gick till en ny uttagsautomat och fick ut mina pengar.. Jaaaa! och så fixade jag mobilen efter. Så nu kan jag andas lite!

Jobbet har vart roligt idag! Har fått göra  marknadsundersökningar, utvärderat med handledaren och idag :) Ska ringa imorn till "possible clients"


Vilsen

Kanner mig naken utan mina mobiler och pengar. Har inte lyckats ta mig hem an och inte heller lyckats fa tag i mamma och pappa sa att de inte ska oroa sig! Inte ett ore pa fickan heller. Borjar faktiskt bli lite irriterande det har. Tur att jag har vanner sa jag har nagonstans att ta vagen!
Sa imorn borjar proceduren om igen, ta ut pengar, kopa mobil och simkort, kopa meterokort, God damn it nar ska oturen vanda? Far jag lov att summera mitt gnall?
- snostorm
- iskall lagenhet
- ingen bra handledare på jobbet
- svullet öga
- rånad

I just got robbed!

Ok, det forsta som hande mig igar nar vi skulle ga ut var att jag vart ranad. Uff jag skulle vilja skriva sa manga svordommar och forbanna den lilla skiten ner till helvetet, men jag later bli. Vart av med pengar, visakort, 2mobiler, nycklarna hem och kameran. Sa det blir nog anga bilder har pa ett tag, sorry.

Allt gick supersnabbt. Jag hade vaskbandet runt handleden och holl vaskan hart for jag vet precis hur farligt det ar att ga ute pa kvallen med vaska. Helst ska man inte ens ha nan. Plotsligt rycker han tag i den och spinger, skitsnabb. Jag bara stod dar som en idiot. Jag hade inte ens en chans att forsvara det som var mitt. Hade jag bara fatt in en orfil pa honom sa hade jag vart nojd!!!

Nu nar jag sovit pa saken kanns allt faktiskt bra. Jag skiter i allt det materiella, men vissa kontakter i telefonboken gar inte att ersatta. MEN nagonting man alltid ska gora nar nagonting daligt hander ar att fraga sig sjalv, vad har jag lart mig av detta?! :)

Sa dagen kommer i princip besta av att hitta numret till Dario som jag bor med sa jag kan komma hem, och sedan fora over pengar till Azins konto och ta ut... och ny mobil sa klart.

Ha en bra dag, for det har jag tankt att ha!!

La Rambla








Det här och mycket mer kunde man se på ramblan idag. De bara stog där och ville man ta kort med dem så fick man betala en slant. Ledsen över bildkvaliten, skyller på mitt onda öga ;P
Hann tyvär inte ta bilder på Capoieran (hur det nu stavas, charlie chaplin och ronaldino. De var jättebra allihopa. Kul med lite gatuunderhållning tycker jag!


Svullnar upp :(

Mitt högra öga håller på att svullna upp. Vet inte om det är katten eller om det är nåt skit som har fastnat för jag minns att det känndes som att jag fick nåt i ögat på jobbet igår. Det gör skitont i alla fall och inte så kul att visa sig ute heller för den delen. Känner mig yr i huvudet också. Sådana här dagar önskar jag mer än någonsin att jag bodde ihop med Azin. Kanske borde gå och köpa lite choklad att muntra upp mig med? :D

Utekvällen igår var i alla fall en flopp så inge bilder togs heller. Om jag inte kan få tag på bilder från Kathy...

Ska nog dränka mig i ögondroppar och sen gå ut på stan e n sväng.

Puss puss

You don't know what you do to me


Gaudi museet!

Här är dagens foton. Samma snubbe som gjort Segrada Familia har designat denna vackra byggnad som nu är ett museum. Jag var tyvär inte inne, det får bli en annan dag! Enjoy!!




Barcelona rocks!

I have some friends that wanted me to write in English, so this is especially for you Priya!! :) Barcelona is great. Still cold as hell, but comparing it to Sweden it rocks!! This is my second day at work and it has been better today than yesterday, when I didnt have anything to do... I have been walking around the city and actually managed to take some photos ;) I'll put them up in a moment!! Today has been a great change for me as Im starting to feel very comfortabe in the city. How to get to different places and meeting many new people.

Well tonight is partynight again so prepare to get more Barcelona by night pics tomorrow :D woohoo!!

Otros amigos qieren que escrito en Espanol. Vale, Hoy mi trabajo ha estado mas divertido que ayer. Me gusta Barcelona mas y mas cada dia. Pero ahora mismo tiene mucho frio!! Es como Suecia!!

Äh, jag vet inte om det där vart gramatiskt rätt någonstans :) Men kul var det.

Un beso

Dags att krypa till kojs!

Jag bävar!!! Hahaha, trots ny filt låg jag och frös hela natten. Det kan inte vara hälsosamt.

Jag tänkte ta tillfället i akt att rekommendera inte en utan TVÅ filmer som jag sett på senaste! Den första är "The Notebook" som jag såg på flygplatsen med Azin. Inte ett öga var torrt!!! Ska jag vara ärlig så satt jag och bölade mest hela tiden. Folk stirrade på mig som att jag var dum i huvudet :) Tror nog Azin fällde en tår mot slutet med. Den här filmen är otrolig, fantastisk, sorglig, romantisk, ett original, en film som tar tag i hjärtat och själen och som får känslorna att löpa amok i kroppen. Ett MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!






Andra filmen är en som jag somnade bort ifrån precis innan slutet och ska faktiskt se slutet ikväll. "The blind side" med bl a Sandra Bullock i huvudrollen. Åh den är också hjärtgripande. Handlar om en rik amerikansk vit familj som tar sig an en lite efterbliven svart kille när han inte längre har ett hem att återvända till. JAG ÄLSKAR DEN!!!
Det är så här människor borde behandla varandra!!! Åh, jag får gåshud, SE FILMEN!!!
Den är baserad på en sann historia, vilket gör det hela ännu mer tårfyllt.




Som avslutning tycker jag också at ni ska se skönheten och odjuret som jag såg igår:) Den  är grym!


Maymo Cosmetics

Första dagen på jobbet. Halva dagen var underbart kul, vi fick sitta och testa smink i 2 h och utvärdera om de var bra eller inte. Hittade allt några favoriter ;) Vi fick också en rundtur till labbet där de tillverkar smink och så fick vi träffa chefen och alla anställda. Alla var jättetrevliga faktiskt. De var så positiva och hade en så bra laganda. Det kändes riktigt bra att komma till ett ställe med så glada människor. Fick veta att Maymo faktiskt är ett riktigt stort företag som arbetar med märken i världsklass. Jag måste fått världens bästa praktikplats känns det som!! Vidare fick jag agera fotograf till ett jättekänt märke i England, får tyvär inte skriva vilka de samarbetar med, classified shit ;). De ska göra en pressentation om hur de ska förbättra packeteringen på produkterna och behövde fota dem. Det vart skitsnyggt måste jag säga. Visste inte att jag hade sådana artistiska talanger. hahahahaha...

Sedan kom resten av dagen som inte var lika kul. Azin har fått en superbra handledare som ger konkreta uppgifter och var förberedd till hundra på att ha saker för henne att göra. Min handledare verkar inte ha förberett något alls. Jag fick ingen direkt uppgift under resten av dagen utan fick sitta och surfa runt och kolla olika produkter hos olika företag...men till vilken nytta????? Ingen aning. Vill ha Azins handledare :) Men man ska inte döma efter första dagen. Det finns fortfarande 6 veckor och 1 dag att ställa tillrätta och lära sig mycket mer!




BARCELONA BY DAY



HÄR HAR VI DEN OMTALADE SNÖSTORMEN FRÅN MITT FÖNSTER!


BARCELONA BY NIGHT



Lucille, Kathy, Azin y Nicos


Jag, Lucille och Kathy


Las chicas


Kathy y yo (un poco cansado, no :P)


Först var vi på Buddha Bar, vilket var en jättemysig klubb med mycket trevliga människor och bra musik. Dit vill jag mer än gärna gå igen. Sedan gick vi vidare till Roxy. Där var det mer hiphop (dvs liiiiiiiiiiite sämre :P) Men det var skitkul där med! Gratis in på klubbarna, gratis dricka hela natten och inne på V.I.P. hela kvällen. Thats what I'm talking about!!


Lite gnäll!

Får man ens gnälla när man är i Barcelona? Borde man inte få! Men snöstormen har faktiskt lämnat efter sig en hemsk kyla. Visst är det plusgrader, men huh. Värst är det att det inte är många fler grader ute än inne. han jag bor hos har ju inte element :(

Huvudvärken låter sig inte glömmas bort. Den har vart näst intill outhärdlig idag! Men vad har jag gjort då? JO, vaknade 10.00 och tittade på Skönheten och odjuret! Somnade om till kl. 15.30 och då ringde jag 3 samtal till Sverige, som kommer kosta mig en förmögenhet senare :D hahahah. Men det var det värt!

Dario (min roommate) är så himla snäll!! Vi har suttit och snackat lite idag, han lagade mat (thank god för det hade inte jag en take på) och sedan visade han mig runt i närområdet samt köpte en filt åt mig när jag berättade att jag frös så mycket.

Imorn börjar det roliga! Då ska jag till jobbet första dagen :D JAG LÄNGTAR!!! Wiiiiiiii vad kul, det pirrar i hela kroppen. Ska ge en detaljerad beskrivning sen vad jag fick göra och arbetskammrater etc.

PUss puss

Snostormen ar borta!!

Skriver fran amerikanskt tangentbord sa saknar lite bokstaver idag som ni ser :)
Snostormen var over lika fort som den kom. Inte ett spar av den idag :D Har vart och tittat runt lite i stan och fixat spanskt nr och lite andra saker!!! Inte mycket att beratta faktiskt. Jag har lart mig meterosystemet hem till mig, till Azin och till jobbet, haha. Och eftersom jag inte har lokalsinne sa ar det en BEDRIFT! hahahahahahaha
Nu maste jag fixa haret och gora mig vacker till utgang ikvall. Jag har son hemsk huvudvark att jag nog kommer sprangas snart, men va fan jag ar i Barcelona, kan ju inte sitta hemma och glo!!!
Jag ska forsoka lagga in lite bilder i morrn fran utekvallen och kanske pa min grannbyggnad, segrada familia (however thats spelled)
Pusselipuss

Barcelona dag 1

Ni vet ordspråket "when hell freezes over". Well it just did! Efter en lång sömnlös natt på arlanda och en flygresa med en konstant skrikande unge var vi äntligen framme i Barcelona. Trötta hungriga och griniga. Vi tog oss hem till Azins boende och satt där och åt och drack te och var glada över att vara här.

Okej, jag tror det knappt fortfarande men det har varit snöstorm här idag. Och då menar jag riktig snöstorm. Inte som i Sverige där det snöar lite och sen är det bra. Det här var kraftigt snöblandat regn toppat av jättestarka vindar och så blött att slasket i Sverige kan slänga sig i väggen!

Vi åkte till min lägenhet och allt var ok där, förutom att det är skitkallt. På vägen tillbaka till Azin var det totalt kaos ute.
SÅ vi tänkte att vi tar en taxi i stället för metron för att det skulle gå fortare. BIG MISSTAKE!! Vi var ute och gick i 30 minuter och inte en taxibil ville stanna för oss. Det här är Barcelona. Det finns hur mycket taxibilar som helst! Till slut kom vi fram till Meteron och kom fram.

Fan det här har inte vart en bra dag. Får tänka att det kan ju i alla fall inte bli värre. :)

Countdown Barcelona!

Tåget till Arlanda går kl 22.00, vi kommer vara på flygplatsen kl. 00.25 och sitta där och uggla hela natten till flyget går kl 06.40.

Väskan är proppfull trots att jag inte fått med mig hälften av det jag vill!! Jag lyckades inte få upp hälften av det jag ville på vinden heller... Men jag litar på min lilla hyresgäst. Antar att om det är något jag saknar så kan jag alltid köpa det där. Hoppas att jag inte får betala övervikt!!!

Lägenheten är städad, snacks köpta, filmer nedladdade, pengar pass och pillet på plats. Eller jag har ju visserligen inte växlat några pengar än haha. Tar det på flygplatsen, om det är öppet :D

Ska slänga i mig en omellet och sedan förmodligen packa om en gång till :D

Puss

Inhandlat skor stl 33? Whats going on?

Så där, är i full gång med tvättandet och städandet! Jag behövde verkligen rensa ut ut lägenheten och det ska visst till en flytt för att det ska bli av!! Jag är klar med ca 10% och om 1,5 h ska jag få besök. Skynda!

Jag har äntligen fått ett fadderbarn! Hon heter Zohra, är 8 år och från Afghanistan. Hon är så söt!!!

Åh jag är så peppad nu! Jag vill bara åka ifrån den här oändligt långa vintern! Mitt boende har ändrats. Azin ringde den mexikanska tjejen jag skulle bo hos och hon sa att jag tyvär inte kunde bo där längre, what? Så vi satt och letade efter nytt boende och fick svar nästan direkt så det har läst sig...hoppas jag. Nu ska jag bo (få ett rum i en lägenhet) hos en man som heter Dario Aguilera, (lägg namnet på minnet ifall han kidnappar mig!!). Jag har aldirg sett honom och känner honom inte alls. Så lilla Azin får följa med mig och granska honom innan jag bestämmer mig för att bo där. Whish me luck!

Jag har vart runt i hela stan och letat efter skor jag ska kunna ha på jobbet där nere. Tror ni att en enda skoaffär har min storlek?? Nej!! Till slut hittade jag ett par söta ballerinaskor (håll i er nu) i stl 33. Antingen görs storlekar större nu för tiden eller så har mina fötter krymt. Löjligt!

Back to business. Skriver senare igen!

POSS

Hallå Sötnosar!

Min frånvaro beror på att jag dör av stress just nu. Mina vänner ger mig avsiktligen dåligt samvete för att jag inte hinner träffa dem och sorry, men det betyder inte att jag inte tycker om er precis lika mycket! Jag har bara inte tid! Men jag är ju bara borta 7 veckor, det är inte som att jag flyttar på livstid!!

Har fortfarande inte tvättat, städat lägenheten eller packat. Allt blir "projekt morgondag" för nu sitter jag hemma hos min underbara respartner och ska varva ner med att sola solarie (andra gången i mitt liv!!!!) och se en film.

Puss på er!!!!

Finally it hit me!

JAAAG SKAAAA ÅKAAA TILL BARCELONAAAAA!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!










RSS 2.0