Inget nytt år utan ögongodis!

Jag har hittat den man jag tycker är det snyggaste jag någonsin sett. Och jag tänker absolut inte hålla honom för mig själv, tvärt om borde alla få njuta av hans uppenbarelse. Så om det inte finns några snygga killar på festen ikväll kan ni alltid klicka er in här på min blogg och njuta en minut. Varning! Glöm inte en skål att dreggla i och ett glas vatten så ni inte torkar ut! OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR TILL ER!



yummie


Då var det dags för ett nytt år!

Nyårsafton inleddes med 50 minuter på trampmaskin på gymmet! Nu ska jag skicka iväg bilder som ska vara på min nya hemsida. Jag hoppas nu att den kommer att bli jättefin. Jag har fullt förtroende för han som gör den!!

Ikväll ska jag på middag hos en kollega. Vi blir ca 20 stycken, jag tror det kommer bli jättekul. Sedan ska jag iväg och magdansa en timma. Det ska bli kul men jag hoppas ändå inte att jag behöver fira in nya året där. Det vill jag så klart göra bland vänner!



VICTORIA'S SECRET IKVÄLL

Nu är den äntligen här igen. Victoria's Secret fashion show! Ikväll klockan 20.00 på kanal 3 sätter det igång! Det är något jag inte tänker missa!!!











DONT MISS OUT


5 roliga sätt att få drömkroppen!!!




Dieter fyllda med förbud, omotiverande motionsprogram och resultat som dröjer. Att kämpa mot vågen är inte alltid lätt eller roligt.

1. Ha sex
Att ha sex har flera fördelar, men om man lämnar intimiteten och närheten åt sidan har det också ett klart samband med viktnedgång. En orgasm frisätter samma endorfiner som din hjärna njuter av när du exempelvis äter choklad (men utan de extra kalorierna). Flera studier visar också att sexlivet tenderar att bli mycket bättre i takt med att målvikten närmar sig. Sex bränner också kalorier och får dig att må bra, hoppa på den positiva spiral-effekten redan idag!

2. Rocka loss
Att dansa är inte bara roligt! Det frigör en massa "må bra" hormoner i kroppen som får dig att käpma lite extra! Ett danspass på gymmet är perfekt!

3. Häng fram målplagget
Enligt färska undersökningar fungerar drömplagget som en bra visuell målbild. Häng fram bikinin eller gamla favoritjeansen och prova med minst en veckas mellanrum för att njuta av dina framgångar. När plagget sitter som en smäck har du lyckats!

4. Träna med din förlorade vikt
Har du minskat 3 kg och tycker att siffran känns liten? Prova att träna med vikter i samma tyngd! Att fysiskt känna den extrabörda som du faktiskt lyckats bli av med blir garanterat en extra kick!

5. Ge ett löfte du inte kan bryta

Att lova dyrt och heligt att 2010 ska bli ett hälsans i nyårsnattens champagnerus är inte att rekommendera. Anmäl dig istället till något du inte kan bryta dig ur. En danskurs med flera tillfällen, ett lopp som passar dig eller något annat. Vet du att du ska springa din första mil om sju månader kommer du garanterat att växla upp i såväl träning som engagemang.

(Källa: Womens Health Magazine & jag själv)

Svenskarna får allt sämre matvanor

Under 60-talet åt vi 7 kilo godsaker per person och år. Motsvarande siffra idag är 17 kilo. (Foto: BULLS)
Idag äter vi dubbelt så mycket godis och choklad och dricker fyra gånger så mycket läsk som vi gjorde under 60-talet. Här är fler skrämmande fakta om matvanornas utförsåkning de senaste 50 åren.Textstorlek

Enligt statistik från jordbruksverket har svenskarnas matvanor förändrats radikalt sedan 60-talet. Ta bara osten som exempel, där vi idag äter nästan 18 kilo per person och år. 1960 var motsvarande siffra mindre än hälften med 7 kilo per person.

Vår ökade aptit på godsaker märks också i konsumtionen av grädde, där ökningen under samma period gått från 6-7 liter per person och år till 10-11 liter. Och inte minst i suget efter godis och choklad som stigit rejält från 60-talets 7 kilo till nuvarande 17 kilo (!).

Med lite överslagsräkning ger detta en viktuppgång på 7,5 kilo per person, förutsatt att mängden motion inte ökat i samma takt som energiintaget.


(Källor: Jordbruksverket, tidningen Mersmak)


Artikeln är tagen från salongk.se


NY HEMSIDA PÅ G

Då var det dags för en satsning med ny hemsida! Jag är ännu inte riktigt säker på ny adress så den kommer ligga på gamla hemsidans webbhotel: www.sitarah.se så länge!!
Jag uppdaterar er när den ligger uppe!

Puss puss


Angelina Jolie som magdansös ;)


Nyårslöften!

Tessan satsar stenhårt inför nya året! Det krävs några små och några stora justeringar. Bland annat ska jag upp och träna MINST tre gånger i veckan men gärna fem! Det innebär att kosten måste läggas om helt (kebab går fetbort) och ersätts av tonfisk ;)
Några vanor (eller ovanor) måste ändras: tex blir det inget mera fikande på dyra caféer. Jag tror mycket av mina pengar går till att äta ute (avskyr att laga mat) men för ekonomins skull MÅSTE jag börja laga mat hemma.

Framför allt måste jag lära mig att säga NEJ! Jag tar på mig alldeles för mycket att göra hela tiden, och lovar kompisar en massa saker som jag sen får ett helvete att hålla när det visar sig att det inte går ihop. Tänka mer på MIG och vad JAG egentligen vill...



Beroendet måste bort!

IDAG är en mycket speciell dag! Jag kommer formodligen vara grinig, lättirriterad och rastlös, för nu ska jag gå på sockerdiet igen! Låter kanske larvigt för vissa, men det är ett beroende som alla andra. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att det är som att sluta röka. Redan nu kl 09.30 har jag ett enormt sug i hela kroppen och känner mig utmattad i både huvud och kropp, och stressad. "Ta en frukt" fungerar inte riktigt för mig. Så för att kunna hålla ett nyårslöfte börjar jag kämpa redan nu! Whish me luck!


200kr fattigare i månaden :(

Nu har radiotjänst ringt och sagt att jag måste betala tv licensen. Skit också! Jag som tänkte blåneka att jag hade en tv i min ägo sa bara "ok". Sen gnällde jag lite på honom så klart..



Slänga ut den?


Desperate times requires desperate actions!



Därför tänkte jag sätta mig framför tvn med ett glas rött och njuta av Desperate Housewives. Innan det hade börjat sändas i Sverige, och jag bara hört titeln, tyckte jag det lät som någon porrtitel. Hade inga förväntnignar alls och nu är det det bästa program jag sett!! Myyyys!!


Te deseo!! Jag vill ha dig!!






Como yo te deseo
(na na nana nana)
Como yo te adoro
(na na nana nana)
(2X)

Mariposas bailan en mi pecho,
El calor no se disperza amor,
Oye nena te quiero besar
De los pies a la cabeza amor

Me prendes tanto,
Soy un lobo hambriento
Y la luna suelta el llanto
En mis pupilas entras desnuda,
Siento que me ahogo en tu sudor
Te deseo más

Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero (o ya)
Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero

Un tambor sonó muy africano
Es el pumpin, pumpin de tu corazón
Un tambor sonó muy mexicano
Es el pumpin, pumpin de mi corazón

Me prendes tanto, soy un lobo hambriento
Y el calor no se dispersa,
No se dispersa amor
Te abrazo fuerte, no abras los ojos
mariposas bailan en tu pecho, amor

Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero (o ya)
Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero

Como yo te deseo
(na na nana nana)
Como yo te adoro
(na na nana nana)

Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero (o ya)
Te deseo (aha, aha u ha)
Yo te quiero
(solo de guitarra)


Morgonmusik a la Tessan


You see I got this problem
I need help tryna solve it
Cause meeting after meeting and I'm still a cookie whore
You can hide em, Imma find them, on the counter, in the closet
And I'll say I ain't do it with my face covered in chocolate



Nyårsklänning!

Har letat som en galning på stan och sökt på sajter för att hitta en snygg nyårsklänning, men tycker det mesta ser ut som skit! Det ska vara tajt (gärna helkroppsstrumpa) och kort så man visar lite ben! Helst ska det ju inte vara svart heller, tycker det känns så tråkigt!




Men hittade den här på asos.com och den tyckte jag var jättesöt. Diskret sexig med öppen rygg. Me like!



Den här tyckte jag också var söt och rött är ju såååå snyggt! Den hittade jag faktiskt på korsetten.se
Men det är väl bara att leta vidare...

Tips är välkommet!!


Sprid lite julstämning!

Tänkte sprida lite glädje så här i mellandagarna! Hittade ingen bättre bild än din Becca, så han fick vara med här också! God Jul alla läsare. Här kommer min pressent till er!








Suicide...

Ok, tråkigt inlägg men man ska ju skriva av sig, och jag fick precis en hemsk nyhet... Min brors kompis har tagit livet av sig :( En kille i 20 årsåldern... Jag undrar vad som får en människa att tycka att livet är så hopplöst att ingen annan utväg finns?


Rest In Peace friend!


GOD JUL!!



Idag öppnade jag gymmet! Trodde jag skulle sitta själv hela dagen men julångesten har visst infunnit sig i var mans hem, för det är en hel del folk här och tränar! Själv drack jag aningen för mycket rödvin igår och har jag druckit så kan jag inte sova, men 4 timmar vart det i alla fall. Känner mig lite groggy. Kunde ha fått sova 6-7 timmar men det var någon illvillig människa som envisades med att outtröttligt ringa mig igår fram till kl. 03.00. Jag vägrade att svara för jag kännde inte igen nummret.

MASSA JULKRAMAR TILL ALLA MINA GULLISAR


Vart är den förbaskade snöstormen då?

Goda nyheter! Det tycks som att min "herpes i näsan" nästan gett med sig helt! Har dock dragit på mig en finnlänning mitt mellan ögonen. Jag hade inte problem med finnar innan hon på laser och hudvårdskliniken började pilla. Nån repris där blir det nog inte! Har jobbat sedan 06.15 och efter 15.00 ska jag nog träna 30 min booty och 30 min core. Igår tränade jag bröst och biceps och det värker! Härligt!!! Mera träning.
Försåss ska inte mitt "neverending" pillerknaprande upphöra utan det blir till att hämta ut ny medicin idag. Vad ska man göra när kroppen vägrar må bra?


VILL HA!!!!!!!!


Året som gått!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Utgång 5 dagar i veckan var en nyhet för mig.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, jag började plugga, började träna på gym och flyttade till en 2a.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej men 2 bebisar är på G ;)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, inte nära mig men nära en vän.
5. Vilka länder besökte du? Turkiet...
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, jag tror att allt kommer bli bättre 2010.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Minne som en guldfisk, minns ingenting :P
8. Vad var din största framgång 2009? Jobbet på worldclass!!
9. Största misstaget? Jag kan inte skriva det här utan att uppröra, så jag tar nr 2, min utbildning.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lidelserna avlöser varandra, haha.
11. Bästa köpet? Borde vart ett Wii, men vart mitt löshår. Grymt snyggt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Min nya lya!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Magdansen, worldclass och underbara vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch!
15. Hur många gånger 2009 flyttade du? 2 jan- malmö, 4 april- Turkland, 5 juni- LINKÖPING!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Dansade mer!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänk om-ande och disk :P
18. Hur tillbringar du julen? ständigt onykter
19. Blev du kär i år? Nej, däremot lärde jag mig hur man snabbast stänger av känslor. What doesnt kill you makes you stronger.
20. Favoritprogram på TV? Tittar inte på tv, GOT TO MUCH OF A LIFE PEOPLE!
21. Bästa boken du läste i år? Getting rid of Matthew
22. Största musikaliska upptäckten? Tvingades lyssna på jazz, det sög! Dålig upptäckt...

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Åter igen, guldfisk här!
25. Något du önskade dig men inte fick? En jordenrunt resa
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Hade den bästa födelsedagen någonsin, i ALicante.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mer diciplin
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? glamour
29. Vad fick dig att må bra? CHOKLAD!!!!!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Absolut ingen alls. Vad ska jag med en sån till?
32. Vem saknade du? Mamma alla gånger jag var abroad.
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina nya pussgurkor Bonnie och Azin. Os amo!

BRING IT ON

Only hope


Dags att börja tänka på det nya året!

Sitter och funderar på vilka mål jag ska ha under nästa år. Vad vill jag åstadkomma? Träning? Vad vill jag uppleva? Vart vill jag åka? Med vilka vill jag vara? Vad vill jag bli bättre på? Vad vill jag förbättra hos mig själv? Och varför ska det behövas ett årsskifte för att man ska börja tänka i de här banorna??


Ansiktsbehandling som ger fler problem än vad den löser...

Ok, here we go. Var på laser och hudvårdskliniken för ett par dagar sedan av den aledningen att jag hade en pormask in vid näsroten som jag försökt bli av med i flera månader. Så jag tänkte, porrengöring blir nog skitbra. INTE ALLS! Ligger där och ångar upp ansiktet och hudterapeften lämnar rummet. När hon kommer tillbaka efter 15 min har ångmaskinen vart av i 5 min så mitt ansikte är kallt igen. "Vi kör ändå" hörde jag och bad en stilla bön. Hon glömde behandla (klämma ut skiten) i halva ansiktet så nu sitter jag här och har betalat 700 kr i onödan känns det som. Borde väl gå tillbaka och klaga, men jag orkar bara inte. Hon var skitduktig förra gången så jag tror bara hon hade en dålig dag. Och den vid näsroten... Hon tryckte från alla håll i 5 min, använde olika redskap och stack flera hål i den med nål för att få ut allt. Jag troddfe hela näsan skulle gå sönder, men bet ihop. Nu flera dagar senare sitter jag med en vidrig sårskorpa över hela näsvingen och blir det ett ärr efter det här så jävlar!! Hahah, på jobbet blir jag pikad för det ser ut som jag har herpes i näsan. haahha.


Guldfisken här!

Funderar på att söka hjälp :P Härom dagen fyllde syrran år och jag ringde för att gratta henne. Mamma svarade så vi pratade ett tag och sedan bad jag om att få prata med syrran. Vi säger ha det så bra, ta hand om dig, puss kram etc. Klick. Det tog ett tag innan jag fattade att jag hade glömt bort den lilla detaljen att jag aldrig pratat med syrran och grattat henne. Hahhaahha. Ok jag var bakis, men ändå! Dags att bli rädd???


Fackspråk och politik, hur ska man förstå allt?

Jag tycker att man borde införa en knapp på alla politiska hemsidor och andra hemsidor med alltför mycket fackspråk, där det står "Lättläst version". Slå ett slag för var och varannan Svensson som pratar vardagssvenska så man förstår vad det är ni vill! Tror att fler människor skulle intressera sig för politiken då. Eller inför en kurs i skolan som heter affärssvenska eller fackspråk.

Over and out

Inte en tomte kvar!

Ja vad ska man göra när man har tråkigt? Nu har jag efter att jag ätit upp ischokladen också satt i mig skumtomtarna. Inte en tomte finns kvar. Jag försöker as wee speak att lägga band på mig så jag inte lägger beslag på pepparkakorna också. Det står tre burkar i köket tillsammans med glögg. mmmmmmmmmm.....

Stackars övriga personalen som inte för en chans att smaka. Och tur för mig att jag har snabb förbränning!


Teatern nästa

Så trött men så glad! Den här helgen har ju varit helt fantastisk. Teaterkillen kom igår med pojkvännen Abud och de visade sig vara jättehärliga människor. Vi pratade lite väder och vind...och teater och dans. Han tyckte definitivt att vi skulle hålla kontakten och jag ska definitivt gå på hans senaste produktion och även åka dit och se hur de jobbar :D

GLAD SOM FÅ!


Gothic bellydancer


Är inte livet underbart?

Tänkte igår att jag skulle sätta mig och skriva ett riktigt gnällinlägg, om hur jag de senaste två dagarna legat i sängen med täcket uppdraget över huvudet och önskat att jag kunde gå i ide och vakna i april. MEN så råkade jag ha en helt fantastiskt underbar kväll igår och nu är humöret på topp så att det räcker åtminstone hela helgen.






Jag var och dansade på Meze och vilken stämning det var. Så himla goa människor och det var nästan alltid någon med mig och dansade, både tjejer och killar. Alla lika glada och fulla av energi. Det var underbart att se. I köket gick kockarna och nynnade på min musik, och till och med personalen bjöd på lite shakande :D
Sen på slutet kom mina absoluta favoriter, Gyta med man. De är så underbara!!! De pratar alltid om hur jag borde satsa på dansen och göra mer av den. De har bra kontakter inom teaterbranschen och ska försöka hooka upp mig med en teaternisse ikväll och kolla om han behöver dansare. Låter kanon att bara få prata med honom!

Nu ska jag jobba lite.


TRÖÖÖÖÖTT

What is with some days? And what should you do when life's just toooo boring? Get a new one!?

sen var det dagens baksmälla...

...känner mig lite pluffsig efter allt frosseri idag!! Som vanligt tänker jag "från imorn ska jag skärpa mig, äta nyttigt, träna mycket och må bra". När man lovat sig samma sak i x antal månader tror man inte riktigt på sig själv längre...

Min laptop kan inte visa webbsidor längre. Det kommer bara upp en massa tecken men man får inget sammanhang i det. Så jag tänkte vara lite smart och använda skollaptopen jag lånat nu i 2 år, eftersom en laptop ändå inte har så lång livslängd skulle jag kunna låta bli att köpa en dator på 2 år. MEN jag borde förstått att det fanns en hake någonstans. Det går inte att ladda ner ett enda program om inte skolans datatekniker godkänner det. Det enda jag kan göra med den är att surfa på nätet och skriva word dokument. Så nu blir det ut och leta ny dator ändå ser det ut som...


Back on track!

Sista antibiotikapillret intas i morgon vid frukost! Sen är det bara att köra på igen!

Så idag har jag gjort aaaabsolut ingenting. Låg och segade och tittade på film till 12. Åt lunch med en klasskompis (kebab) för att sedan byta det mot en 2 timmars fika med mamma (bulle). Var på väg hem då jag mötte en vän jag inte träffat på länge och vi satt och fikade i tre timmar (kladdkaka + cheesecake) och sen var det dags för kvällsmat så vi gick och satte oss på en restaurang (pizza) och satt där i ytterligare 2 timmar. Den här dieten känns inte okej alls. Och nu har jag suttit på datorn i en timma och degat.

Härlig dag!

RSS 2.0