Prinsesan och grodan...

...var en jättebra film!!!! Jag är väl lite larvig, men jag ääälskar Disneys filmer!!! Speciellt dem med prinsar och prinsessor. (Kanske för att jag fortfarande väntar på min?!)


Liten oas

Åh vad avslappnande det har varit att komma bort från Linköping och ta det lugnt. (Har visserligen haft matteboken uppslagen mer eller mindre hela tiden... Det enda jag har svårt för är att räkna division (delat med) i huvudet...) TIPS NÅGON??????

Här är det snöstorm hela tiden och snön går mig nästan upp till midjan. Jag ska lägga ut lite bilder senare ikväll på promenaden igår. Det är så himla vackert med så mycket snö!! ALLT ÄR VERKLIGEN VITT!!! Sedan är det skog runt omkring och en stor älv, känns bra att vara så nära naturen. Det trodde jag aldrig skulle komma ur min mun! Jag vill bara slänga på mig skidorna och ut och åka! Hahah!

Mini vaccation

Nu är det bara en kvart kvar tills vi åker och jag har inte packat än! Men jag är inte som andra tjejer som behöver ta med sig halva garderoben. Tandborsten och ett par trosor and I'm good to go! Det ska bli så skönt att komma bort från Linköping även om det bara är två dagar.

Såg "Låt den rätte komma in" igår kväll. Den var väldigt långsam och inte värst bra. Inte alls bra när jag tänker på det. Stängde av efter halva. Nu har jag fixat "Prinsessan och grodan" och ska se den i bilen på väg upp. Det tar ju ändå 4h att åka.

Träning: Det vart 2,7 kilometer på löpbandet idag. Mer hann jag inte.

Nu har jag duschat och städat och ska bara packa ner matteboken;) Ska också ta med mig boken "Svensk maffia" och mina spanskaböcker. Tidsoptimisten i mig tror att jag kommer att hinna med allt på två dagar bara för att jag befinner mig på annan ort :D
Det blir en utmaning!!


CHOCOHOLIC and a damn proud one!

JO men visst. Idag vart det Marabou Amigo 100g. Jag dööööör så gott det var! Jag skulle till och med gå så långt som att säga att choklad är en av de saker jag lever för. Ibland till och med bättre än sex!!

Sanningen att säga så behöver jag lite socker för att få mer energi till plugget. Så var fallet idag, och jag tyckte att jag gjorde riktigt bra ifrån mig faktiskt. Nu ligger jag i fas igen med skolan och kan slappna av!

Imorn bär det troligtvis av mot Älvkarleby (Dalarna) med familjen. Tänkte göra mormor och morfar glada genom en visit. Dock blir det nog mycket mattepluggande för snart är det tenta. Dessutom måste jag slutföra en hemtenta helst imorn, inom organisationslära och affärsjuridik.

Slutligen är ett nytt projekt på G! Etablera ett svenskt varumärke utomlands. Berättar mer om det senare.... Men det har med choklad att göra! ;) Ett skolarbete alltså!!  

Nu ska jag diska (woooohoooooo, dagens höjdpunkt) och sätta på en film. Tror det blir "couples retreat". Såg förresten "It's complicated" tidigare idag! En rätt lång film ca 2h. Den var riktigt bra. Lite tjejig men det är helt i min smak. Tror medelåldern uppskattar filmen mest. Jag tyckte mycket bra om den!!! Lika bra att slänga in "Avatar", som inte ens behöver en ressencion: SE DEN BARA FÖR GUDS SKULL!!!!!!! och "Snabba Cash" som också var en höjdare, trots att den är svensk och jag inte är förtjust i svenska filmer :)


Från filmen "It's Comlicated"


Mystiskt

Igår vart jag konstant avbruten i mitt bloggande och idag har jag inte kommit in på bloggen. Trodde ett tag att någon hade hackat sig in och ändrat lösenord. Men så var icke fallet!

Idag hade jag en SJUKT tråkig föreläsning som jag inte lärde mig ett skit av. Satt i stället och laddade hem magdansvideos för inspiration. Problemet är bara att nu har det gått 12 h och det står att det kommer att ta ytterligare ett dygn innan det är klart... Sedan blev det även lite filmer som jag ska se någon grå dag.

Igår tappade jag bort ett halsband med en liten sköldpadda i silver på. Den är inte värd nåt men har ett oerhört sentimentalt värde för mig. Har vart ledsen hela dagen. Alla mina smycken kan jag kasta bort om jag får ha kvar detta halsbandet och mina pistolörhängen! :) Så jag gick ner på gymmet när jag kommit fram till att jag måste tappat det där. Chefen jobbade och drog fram en silverkedja som hon hittat i gymmet dagen innan. Såg direkt att det var min!!! Jag bad henne kolla blad inkomna kvarglömda saker som vi har en låda till. Någon hade tydligen lämnat in ett hänglås och i nyckelringen satt min lilla skäldpadda. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! LYCKA!!!!! Den finns inte att köpa i Sverige, jag köpte min i Agadir, Marocko.... :) SÅÅÅÅÅ Tessan på bra humör gick och köpte en trisslott. Vet ni hur många tusenlappar jag vann?????? Ingen. Inte ett skit. hahaahha. Men det var värt försöket :) 


Hahha, roligt på Netto!!


Fått smak på utlandet :)

Först och främst har jag officiellt avslutat dieten genom att ta en stoooor kanelbulle och en chailatte. Har ni inte provat en chailatte innan är det definitivt dags. De är gudomliga!!

Jag bara läääängtar till att åka utomlands nu!! Ser så mycket fram emot storstadsliv och ett roligt jobb att gå till. För att inte tala om allt som finns att göra i BCN på fritiden! Sju veckor känns som en mycket kort tid nu.

Har dessutom suttit och läst Lola Mays blogg idag och igår och fått smak på utlandsliv igen. Hon är ju bosatt i mitt absoluta favoritland Thailand!!! Vet inte varför men jag får alltid en så speciell känsla i kroppen när jag pratar om Thailand. Jag fylls av glädje och många varma minnen!

Åh jag vill till värme och avslappnad livsstil med glada människor. hahhahaha!! Nytt mål är att flytta från Sverige!!!!



Tengo frio!

Nu räcker det med vinter tycker jag!! Jag vägrar gå utanför dörrn om jag inte måste!! Vilket kommer ske om ca 15 min när en klasskompis och jag ska plugga/ ha tacokväll. Måste köpa ingredienser. Jag har insett att diet inte är min grej. Jag mådde mer eller mindre illa hela veckan jag var på den.

Igår var jag hos läkaren, som inte bara ordinerade antibiotika igen utan dessutom skulle jag ta alla piller på en gång för att få större effekt. Så idag har jag legat på soffan helt kräkfärdig hela dagen. Tror jag satsar på mycket träning i stället för diet. Däremot ska jag absolut fortfarande undvika allt socker och alkohol. :)


Filmdags!!

Nu var allt fixat! En kompis kom förbi så vi ska se Wanted nu. Har redan sett den en gång men det är en av fördelarna med att vara guldfisk. En dag efter att jag sett en film har jag totalt glömt bort hela handlingen och då kan jag ju lika väl se den igen :D Ekonomiskt också att inte behöva köpa film hela tiden!!



Barcelona check!

Hade telefonintervjun idag med Spanien och dom tyckte att det skulle vara jättekul att jag kom och praktiserade hos dem. Jaaaaaaaa!! Nu är det klart och jag kan börja fokusera på allt annat. Som en inneboende och ett eget boende i Barcelona. Ska börja plugga spanska (så fort jag får tid!!!!) och läsa igenom allt jag lärt mig hittills.

Idag har jag gått i skolan, fikat m Jonna with crew, tränat 45 min, städat hela lägenheten, tvättat (vilken tid det tar) och diskat, Jonnis var här igen och vi fikade lite mer ;), och snart ska jag springa ner och hämta sista tvätten. Sen ska jag äta, handtvätta och skicka in åtminstone ett engelskaarbete. WHY OH WHY finns det bara 24 h på ett dygn???

Jaja, better get to it!!


Tadaa, jag har ju inte vart så generös med bilder från lägenheten så här kommer en på mitt kök. (Måste hitta en vas till mina gigantiska rosor)


Det ät lite tomt på väggarna ännu.... mycket tomt! :)


MIN LIVSFILOSOFI

Sverige är ett sjukt bra land!! Jag har varit runt mycket och vårt system knäcker.... men jag klarar inte kylan!
Man ska leva i ett varmt land och åka till kylan på semester 2 veckor om året. Tänk vad bra man hade mått! Man ska inte plugga till något för att man vill tjäna mycket pengar utan göra det man vill i stället. Det är livskvalitet. I stället för all svensk hets att man ska hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt (rentav hinna före tiden) så ska man ha balans. Man mår inte bra av att gå och inte göra nånting men inte heller av för mycket. Man ska sluta tänka på allt man vill ha hela tiden och tänka efter vad det igentligen är man har!!! Ett hem att sova i, kläder på kroppen och mat i magen är inte så illa det heller. Självklart ska man fortsätta sträva frammåt! ALDRIG sluta göra saker som får en att må bra!!!


IQ fiskpinne här!

Jag har nu officiellt reducerats ner från guldfisken till fiskpinne, dvs hjärndöd! Har bestämt med en klasskompis att vi ska fixa en pressentation ikväll. Så kom jag precis på att jag har 2 uppgifter i Business English att göra till imorn. Grymt jobbat Tessan. Då har jag lite att göra ikväll. Får nog sitta uppe hela natten...

Har jobbat på gymmet hela dagen, vilket har varit lite segt. Tror tröttheten sedan igår fortfarande sitter i. Efter den här veckan har jag blivit helt slut. Var så trött igår efter dansen att jag vinglade hem. Det måste sett ut som att jag var full :S Hahah!


45 minuter kvar tills jag får gå hem WooooHooooo!


Träningstrender 2010

Årets träningstrender spås att bli följande! Håll utkik :)

SkiErg
- En nyhet från Concept2. Tränar hela kroppen och påminner om längdskidåkning. Du står still och drar linor med tyngd i precis samma rörelse som när du är ute och skidar. Ska träna hela kroppen och bygga upp styrka och uthållighet.

Tabataträning - Intervallträning som spås att bli riktigt stort i år. Du intensivtränar i 20 sekunder som följs av 10 sekunders vila. Detta gör du enbart i 4 minuter och följer trenden med kortare träningspass. Träningen kan appliceras på vilken övning som helst så nu fungerar inte längre ursäkten med att man inte har tid att träna.

Krank Cycle - Nu kommer spinningpassen se annorlunda ut. Istället för att sitta och jobba med benen fungerar Krank Cycle så att du trampar med armarna. Ska träna rygg, armar, bröst och mage.

(Källa: trendotraning.se)


Bellydance @ Meze

Då var det dags igen! Det var ett tag sedan jag dansade nu. Jag har haft fullt upp med skola och jobb och alla lidelser ni vet. Men sedan jag slutade äta ägg till frukost har min mage blivit kanonbra! Tänkte börja äta spenat till frukost nu i stället och se hur kroppen reagerar då.

Dieten som jag och två klasskompisar kämpar med går riktigt bra! Visserligen bara 6:e dagen idag men jag har inte rört socker och har bara ätit 30 g kolhydrater om dagen. Vill poängtera att jag inte gör dieten för att gå ner i vikt. Jag vill snarare träna mycket styrka och gå upp i vikt. Men jag har lärt mig att för bästa resultat ska man chocka kroppen och det är vad jag håller på med. Det är t ex samma sak med träning. Ofta tränar man alltid på samma sätt och kroppen vänjer sig vid detta efter ett tag. Då får man sämre resultat. Hur som helst tänkte jag gå på den här dieten i en månad och inte en dag mer. Men jag kommer givetvis fortsätta äta nyttigt och inget socker plus träna MINST tre gånger i veckan.

Det jag kommer fokusera på med träningen är framförallt rumpa, lår och höfter. Så det kommer bli spinning och core framöver! :)


STORT GRATTIS till Make Up Store!!!

Till min lilla katt som har fått praktik på Make Up Store till hösten! Hon kommer vara där 6 månader och förmodligen få jobb efteråt. Drömjobb!!!


TIPS Make Up Remover

Jag har testat en hel del sminkborttagningsmedel men tycker att mycket tex ACO, L'Oreal, Nivea m fl bara är skit. Men nu har jag provat Lancomes makeup remover som är som en mousse! Den är skitbra. Finns att köpa på t ex KICKS och kostar 240 kronor. Men det är det värt för att hålla huden ren och fräsch!


Underbara fredag!

Underbart det var att somna innan 22 igår. Det är så skönt att stå och jobba! Mycket bättre än att sitta i skolan en hel dag. Idag har jag börjat på min antibiotikakur. Läste på internet om antibiotika och resistanta bakterier OCH hur snabbt de växer i antal nu. Man blir lite rädd.
Står just nu och trånar efter gymmet. Med magont har jag inte kunnat träna på snart 2 veckor... Åh vad jag vill in och köra nu!!! Te verkar lindra magont (tips) ganska ordentligt så står och häver i mig :D

Dagens lista:

- Köpa ros (gigantisk) på Tiimari
- Köpa stooor vas
- Köpa hårborste
- Plugga inför matematiktentan
- Skriva arbete om att driva en vingård i Sverige :)
- Diska, städa, tvätta


Sorry 'bout the porn


God natt världen!

Dags att gå och lägga sig. Det har vart en hård vecka med skola 9-15 och jobb 16-20. Med Atkinsdieten får man tänka en extra gång på vad man stoppar i sig så det har varit en riktig utmaning. I morn morgon ska jag vara på gymmet 06.15-15.00 och sedan jobbar jag hela helgen med. Plus att jag städar gymmet 4 timmar fre och 4 lör. På lördag efter jobbet ska jag dessutom ha en magdansshow i Norrköping. På detta har jag en hemtenta, en tena i skolan, ett grupparbete och en inlämningsuppgift. Allt ska vara klart i nästa vecka så jag måste plugga all ledig tid jag har. Kanske inte så smart att lägga in en diet när man har upp över öronen att göra?! Magsjukan (vad det än är) har kommit tillbaka idag med förnyade krafter! Hoppas på en bättre dag imorn ;)

J fyllde 22 idag så STORT GRATTIS och samtidigt tackar jag gudarna att du inte ska ha födelsedagsfest just idag, är ju helt slut, hahah.

Vart grymt besviken på en kille idag. Trodde han var en bra kille men det visade sig att jag gjort ett grovt misstag som trott bra om dig. Stay away!!

Stort GRATTIS till Steffi som fyller 23 idag!!!


Let's Zumba!!!

Hittade precis lite bilder på nätet på mig och Jennifer när vi skakar rumpa i Stockholm.

ENJOY



JAG I MÖRKBLÅTT LINNE. NATURLIGTVIS ÄR JAG MED PÅ ALLA KORT :D













NÅGOT SOM BARA MÅSTE TESTAS!


Barcelona BABY!!!

Efter att ha ringt igen och igen och nu slutligen mailat har jag fått kontakt med Maymo, där jag ska praktisera!! Nu drar jag och min lilla katt till Barcelona!! 7 veckor på ett kosmetikaföretag och sjukt mycket kul att göra!!! Jag ska inte spendera en onödig krona till i Svea Rike!! Är såååååååå glad!!! Oturen har väääänt (knock on wood)

HÄR är hemsidan: www.maymo.com


Är det här ett skämt?

Ok, magen är på bättringsvägen, ögonen likaså (förutom att jag måste skaffa starkare glasögon) men nu har jag en ny lidelse :P Så imorn blir det antibiotika och på måndag ska jag till farbror doktorn som ska avgöra om jag behöver ytterligare en dos... Tror jag är lite otursförföljd!!!!


Megan Fox dieten






Enligt Megan Fox är den bästa dieten "Vatten + Äppelcidervinäger"!
Enligt GI- metoden sänker vinäger matens glykemiska index, vilket håller blodsockernivån nere!



Nämnde jag att det inte var min vecka?

Tror inte den kommande veckan heller är på min sida. Vaknade och var magsjuk... Gick till skolan ändå för att ringa Spanien och prata om praktikplats. Det är ju ändå bara en månad kvar nu. Fick inte tag på henne. Jag börjar bli lite orolig att jag inte kommer få åka iväg :(

Jag har i alla fall åstadkommit följande idag:

- Införskaffat Ekonomibok
- Mailat iväg lite info till killen som ska göra om min hemsida
- Betalat räkningar
- Äntligen laddat ner Spotify
- Lagat mat för veckan och med det inlett Atkinsdieten
- SKAFFAT ETT  FADDERBARN via actionaid.se


Bye bye my love!


BÄSTA LÅTEN JAG HÖRT!!!


Inte min vecka!

Konstaterande: Efter att inte lyckats så bra på tentan (är klart godkänd men inte högsta betyg :P) och satt pillret i halsen så hände följande denna veckan:

Vaknade i går morse och vart livrädd. Jag hade tre stora mörka partier i synfältet. Ringde så klart sjukvårdsupplysningen som kopplade mig till US Ögon direkt. De gav mig inte ens en tid, sa bara åt mig att ta mig upp till sjukhuset så fort jag kunde! Så jag (som somnat i kläderna jag hade på mig igår) drog bara på mig jackan och sprang. Mamma var och tränade inne i stan och hon slängde väskan över axeln och skyndade upp hon med.

Bakgrund: Jag har i mina ögon något som heter "glaskroppsavlossning" (google it!) som gör att jag ser svarta prickar, streck och skuggor. Detta går inte att göra nåt åt, man får lära sig att ignorera det. Men blir det värre, som t ex svarta partier så måste man kanske operera (lasra) och i värsta fall kan näthinnan lossna och då jävlar är det inte kul, man kan bli blind. Men det är bara i sällsynta fall.

Hur som helst kollade läkaren mina prickar och kollade så att näthinnan satt fast och allt verkade vara i sin ordning... De svarta partierna försvann men läkaren kunde inte säga vad det var och vad det berodde på.
Problemet kan ju sitta alltifrån i ögat till bak i syncentrat. Kanske borde jag ha hoppat in på avdelningen bredvid och kollat huvet :P haha. 


Kvävning en onsdagkväll, check!

Är som sagt lite krasslig och på vägen för att slänga i mig lite IPREN så tänkte jag passa på att ta en vitamintablett också. Jag är ju inget fan av grönsaker och är allegisk mot de flesta frukter så hejja intag på konstlad väg. Jag hatar piller och är alltid rädd att sätta dem i halsen. Och idag gjorde jag det. Fan vad läskigt det var, och att jag var ensam hemma hjälper ju inte alls. Jag kan tänka mig rubrikerna i Corren: "Kvinna kvävd till döds av vitaminpiller i centrala Linköping!" Fy fan, jag vart helt vit i ansiktet, och den stoooora klunk vatten jag hade tänkt att svälja ner det eländiga pillret med bara rann ur munnen på mig, kunde inte få ner det. Jag hostade allt jag förmådde och pillret flög ut. Har gått en kvart nu men jag sitter fortfarande och frustar.

Haha, när vi ändå är igång med saker som kan hända när man är ensam i hemmet så har funderat kring en annan sak också. Tänk om jag en fredag skulle låsa om mig på toaletten och dörrn gå i baklås?? Undra hur lång tid det skulle ta innan någon hittade mig? Några dagar till en vecka skulle jag tro..... om inte grannarna skulle höra mig alltså... Läskigt sånt där!


Sjuk??

Jobbet gick strålande idag! Träningen lite sämre. Jag hann stå 20 min på trampmaskinen, sedan fick jag sprängande huvudvärk och illamående. Så det vara bara att gå hem och här sitter jag nu framför datorn och väntar på mat som ska komma med min pluggkompis :) Imorn ska vi pressentera en reklamkampanj för klassen och lämna in vår terminslånga marknadsundersökning. Jag hoppas på ett bra betyg nu!!!

Jag har märkt att man har extremt lite tid när man pluggar. All tid går till hemuppgifter, tentor etc. Speciellt grupparbetena är tidskrävande då man måste anpassa sig efter varandra hela tiden. Just detta grupparbete har varit skitkul dock ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig en chokladmask!


Här är en bild på min lilla byrå jag köpte för en vecka sedan! Söt va?!!


Vaniljte och banan...

...fick bli min frulle idag! För en timma sedan begav jag mig till gymmet för att öppna. Känns skönt att bara behöva 10 minuter att stiga upp, klä på sig, ta matlådan under armen och springa till gymmet! Inte nog med det, jag hann packa ner skolböckerna till pluggandet inför tentan och träningskläder :) för jag borde verkligen springa lite idag!!!

Någonting har kommit över mig senaste dagarana. Jag har varit helt tömd på energi. Min slutsats är att jag fått för lite sol (eventuellt för lite av nåt annat ;) ). I förrgår tog jag en timma på mig att kliva upp, en timma i duchen och en timma vid frukosten... Sedan var ju halva dagen borta... Igår var det skola och jag fick kämpa som aldrig förr för att hålla ögonlocken uppe. Samtidigt har min kropp bestämt att jag behöver tio timmars sömn i stället för åtta?! Whats going on?


Morgonstund har guld i mund (snarare dålig andedräkt)

Med Ace of Base dunkandes på en nivå som kanske får grannarna att snart banka på har jag precis avslutat morgonens sysslor och väntar bara på att systrarna graaf ska vakna så jag kan åka och plugga hos dem.

- Diskat, städat och damsugit från gårdagens ståhej
- lagt ansiktsmask och sedan brun utan sol!!! Mkt viktig detalj i vinterkylan
- gjort en handlingslista som jag snart ska ner till stan och förverkliga
- löst livets gåtor


Det jag har kvar att göra är:
- Plugga arslet av mig (tenta den 14e)
- Posta viktiga brev
- Ta en lång promenad i det strålande solsken vi har idag!
- Middag ikväll hos systrarna Graaf



En ansiktsmask bestående av choklad och smör. Precis rätt för mig ;)


Tessan hoppar omkring till denna just nu!


TEST! Lär känna dig själv!

De 50 frågorna nedan kan du använda för att lära känna dig
Själv lite bättre. Lär dig mer om vad du vill:



1. Om du har fullt upp i ditt liv vilket är det första du verkligen skulle kunna förändra
2. Inom vilka områden i ditt liv vill du skapa förändringar
3. Vad kan du arbeta med just nu som skulle skapa den största förändringen i ditt liv
4. Vilka tvivel känner du inför att göra den viktigaste förändringen just nu i ditt liv
5. Vad är det du står ut med och tolererar
6. Gör en lista på det som du vill ha mer av i ditt liv
7. Gör en lista på det som du vill ha mindre av i ditt liv
8. Skriv ned 3 saker som du gör regelbundet som inte stödjer ditt växande
9. På vilket sätt kan du göra det aktuella målet så konkret som möjligt
10. Vilket är den största vinsten du skulle göra när du når ditt mål
11. Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas
12. Vad kan du göra för att gå närmare ditt mål istället för att komma längre ifrån det
13. Vad är det du älskar
14. Vad är det du hatar
15. Finns det något du verkligen skulle vilja göra innan du dör
16. Är nu det rätta tillfället för dig att nå dina mål
17. Vad kan du arbeta med just nu som får dig att le
18. Vad behöver du förändra för att ditt liv ska vara perfekt
19. Vad vill du verkligen som mest
20. Finns det någon förändring som du kan göra i din livsstil som skapar mer ro och harmoni i ditt liv
21. Vad är det första du gör när du tar första steget vidare
22. Vad behöver du lära dig eller veta för att kunna ta det första och andra steget.
23. Vem kan du tala med som hjälper dig med de första stegen
24. Vem känner du som redan nått dessa mål som du kan lära av, umgås med eller tillbringa tid med
25. Hur ska du göra för att få den kunskap, information som du behöver
26. Vilka tre saker kan du göra denna vecka för att uppnå ditt mål
27. På en skala mellan 1-10 hur gärna vill du agera för att nå målen
28. Vad behöver du lära dig att hantera för att förändra lusten att gå vidare mot ditt mål. Hantera rädslor, mer stöd av andra, mer glädje tydligare mål,
29. Vad skulle någon som redan nått detta mål göra i denna situation
30. Vad kommer det att kosta dig på alla plan om du inte gör något åt detta
31. Vad kan du lära dig av den här situationen
32. På vilket sätt är den nuvarande situationen perfekt
33. Hur kan du omedelbart börja njuta av förändringsprocessen
34. Vad i denna process kan du känna tacksamhet över
35. Vad gör du bra och vad kan du göra ännu bättre
36. Hur kan du leva i mera glädje i ditt liv
37. Om du var din egen coach vad skulle du säga till dig själv just nu
38. Vad blir resultatet av den attityd du har just nu
39. Vilket är ditt bästa sätt att sabotera för dig själv och dina mål
40. Vad kan andra säga till dig för att påminna dig när du saboterar för dig själv
41. Vilka är de 3 största styrkorna som finns
42. Vad är du förväntansfull inför just nu och vad ser du fram till
43. Hur kan du får mer energi in i ditt liv
44. Om du har nått ditt mål på vilket sätt skulle ditt liv vara annorlunda
45. Vad skulle vara det ultimata tillståndet för dig om du kunde göra vad du vill
46. Vad kan du göra för att få mer ekonomisk trygghet
47. Vad handlar ditt liv egentligen om och vilket är ditt syfte med livet
48. Om du skulle gissa vilket syfte ditt liv hade vad skulle du då gissa att det är
49. Vad vill du bli uppmärksammad för att du åstadkommit i ditt liv
50. Vilka andra människor i ditt liv vill du uppmärksamma för deras insatser

Fylla medför givmildhet!

Tvärt emot många tjejer och många över huvud taget, tycker inte jag om att äga för mycket. Jag tycker inte om att ha saker som inte fyller nogon funktion. Så vad gör en lullig, glad och övertrött Tessa när vännerna är på besök? JO hon leker jultomte!!!

Jag gav bort:
Film: Happy Tree Friends- First Blood
Örhängen: 2 par strass
Gucci plånbok
Björn Borg plånbok
Supersnygga skor, högklackade som jag köpte i Alicante :( (mina älsklingar men de är stl 36, alldeles för stora!)

Thats about it!!
...för idag!


DONT MISS THIS LAUGH


Jag faller i bitar!

Det är sjukt vad vinterhalvåret kan göra med mig! Förutom diverse köldskador (jag skojar inte) däribland min stackars näsa som bytt så mycket hud att jag snart borde se näsbenet, så är det orken. Jag är så trött hela tiden och med tröttheten blir man lite lättstött ;) Blek och glåmig och förkylningarna avlöser varandra. Hahahha, jag hade ju inte tänkt mig att detta skulle bli ett gnällinlägg utan mer som ett konstaterande. På sommaren är jag alltid pigg, glad, fräsch, och eftersom jag har sååå dålig blodcirkulation är det det bästa som finns 30 grader utomhus :) Läääängtar!

Sitter just nu hemma och väntar på att klockan ska bli 19.00. Då kommer "the crew" hit och så ska vi sitta och dricka vin, käka chips med dipp (dem, inte jag) och snacka massor av goja! Jag har en jätteväska med saker som jag inte vill behålla så jag tänkte att de som kommer ska få uppleva julafton en gång till ;) Skit (dvs saker man inte behöver) tycks man samla på sig vare sig man vill eller inte. Plötsligt är det bara där tex tre flaskor badbubbel...men jag har ju inte ens ett badkar?

Ok dags att käka lite! Dagens middag blir ris, tonfisk och grönsaksröra (men ska jag vara ärlig så skippar jag nog grönsakerna, det är inte riktigt min grej)

Pusselipuss


Beach 2010, thats me!


Jag ska Blogga från Barcelona!

Det är nästan så att jag inte vågar säga det högt. Jag har fått möjligheten att utföra min 7 veckorspraktik i vår i Barcelona på ett kosmetikaföretag! Jag ska inte gå in på detaljer så länge inte allt är klart. Men vilken upplevelse det kommer att vara! Allt måste bli klart snabbt nu så jag kan börja förbereda. Kommer ju inte vara så billigt med dubbelt boende etc.... Hahahah, det här gjorde min dag fullständig!

Stora blöööta pussar till er!!!


Måste så klart hitta extrajobb som magdansös!!! Jag jobbade som det när jag bodde i Alicante, och har Alicante det så självklart har Barcelona!!


Smygtitt Desperate housewives




Jag bara längtar till att nästa säsong börjar visas på tv! När jag såg dessa bilder vart jag så full i skratt!


Sömntuta

God morgon!
Senaste dagarna har jag gått och lagt mig 23.30 i hopp pm att stiga upp strax innan 08.00 men jag vaknar alltid vid 10.00... Men kroppen känner väl att den behöver tio timmars sömn då. Idag ska jag luncha med en klasskompis vid 12. Jobba 14-18 och sedan förhoppningsvis gå och se Avatar! HOPPAS! Jag måste även göra en lista på företag jag ska ringa runt till imorn och fråga om praktik. Har sju veckors praktik i vår och det börjar ju dra ihop sig!!!

Puss på er alla!


Hittade den här lappen igår och kunde inte sluta skratta!


Le mot världen, och världen kommer att le tillbaka mot dig!

I morse kollade jag på Ice Age 3. Den var riktigt bra. Måste säga att det är enda "filmserien" jag tycker att de lyckats lika bra med uppföljarna. Annars brukar det ju bara vara ett sätt att suga ut det sista som går av pengarna.

Sedan bar det av mot frissan där jag fyllde igen "gråbenan" som mamma brukar säga. Nu är jag en fejkblondin igen. And I Love It.

Trea på listan idag var gymmet. Det vart 20 minuter kondition och 20 minuter triceps/biceps. Kommer jag i säng tidigt så blir det gym imorn morgon också.

Sedan gick jag in till stan (höll på att mista livet i processen med köldskador till följd av 18 minusgrader). Tog en fika med min plutta. Fick reda på något mycket upprörande. Den restaurang jag berättade om som inte ville ge mig mina pengar har tydligen dessutom snackat en del skit om mig. Vet inte exakt vad de sagt men jag ska ta reda på vem som sagt vad och sedan ska jag minsann visa dem en ny sida av mig!!! Whish me luck!

Var runt på varenda skoaffär i hela Linköping och letade efter vinterskor i stl 34-35 utan resultat. Vårmodet har ju redan kommit in så det fanns nästan inga kvar och det som fanns var i stl 38+. Barnavdelningen var ingen hitt heller. Bara en massa fjamsiga motiv på skorna... Ja, mina vinterstövlar är trasiga så vad gör man? Slutade med att jag köpte ett par jätte söta bruna stövlar men i stl 37.... De sitter förvånansvärt bra och med en raggsocka får det gå! Typiskt! Note to self: nästa gång jag är i utlandet, köp 20 par skor till alla väder och events i stl 34!!!

Sist men inte minst har jag städat och rensat och diskat! Och fyllt min nya byrå med diverse saker!

Peace out ;)


Magdans på Nyårsafton!!!

Ja det gick ju inte som jag hade hoppats men jag hade ändå mina aningar. Innan showen var jag hemma hos en vän och kollega på middag. (Hur gott som helst var det gumman!!!) En annan också vän och kollega var där. Hon ska (om hon inte redan åkt nu) flyttat till Norge... Och vid 21.15 gick jag för att dansa. Var på restaurangen kl 21.45 och då säger ägaren att jag iinte får dansa fören kl 23.00 för att sångaren måste sjunga först. Arg som ett bi tjaffsade jag med honom i fem minuter, sedan ignorerade han mig och sa till bandet på arabiska att gå upp och börja spela. De sa att han skulle spela "en stund" och sedan skulle det bli min tur... En stund visade sig vara kl 23.... Av någon outgrundlig anledning fann jag mig i det och dansade 30 minuter nonstop... Och fick riktigt bra med dricks med ;) I min paus var jag ändå uppe och dansade med gästerna, det var kul!! Klockan vart 12.30 och jag fick inte dansa igen. Började bli riktigt irriterad... Då kom ägaren fram och sa, "nu ska bandet spela en timma till. Du får välja om du vill vänta eller gå hem, mig kvittar det." Jag tog självklart mitt pick och pack och bad om mina pengar... som han vägrade ge mig. Han sa att jag hade ju faktiskt inte dansat i en timma utan bara en halv. Vad fan jag hade ju vart där tre timmar!!! Vi bråkade ca en kvart och sedan gav han mig hälften av vad jag skulle få och jag stormade ut. Jag ångrar att jag inte tjaffsade mer på honom eller åtminstonde sa att jag aldrig sätter min fot där igen. Ska man gå tillbaka??? Eller låta det vara till nästa gång de ringer??




Däckad i soffan!

Jag har försökt förmå mig att resa på mig i en kvart nu men det ser ut som att jag blir kvar här ett tag så jag passar på att skriva lite, haha! Som vanligt har jag haft för mycket för mig och inte fått min skönhetssömn. Upp kl 07.10 och städa gymmet, sedan buss hem till  mamma och vattna och ta in posten då de är på semester i Siljansnäs. Sedan har jag flängt runt på stan och försökt hitta snygga inredningsdetaljer (utan framgång ska tilläggas). OCH NU!!! hittade jag lite styrka så nu ska jag gå och göra mig en kopp välling. mums!!


Varför inte... :D


RSS 2.0