ÅNGEST!

Imorn börjar skolan, och JAG VILL INTE! Jag har kommit in på en 2 årig KY- utbildning där man blir inköpare (dvs läser företagsekonomi, affärsjuridik etc.) Jag hoppas att jag ändrar mig när jag väl kommit dit... Som jag känner nu är det inget för mig. Jag älskar ju mitt kära worldclass och sedan jag börjat jobba där kan jag inte tänka mig ett annat jobb än inom hälsa och skönhet. WTF! Känns som att jag borde dela mig på tio för jag skulle nog behöva tio liv för att hinna med allt jag vill hinna med.

Jag är nu utbildad dansinstruktör i Zumba och Bhangra! Har vart på utbildning hela helgen och kommer förmodligen börja hålla pass i Zumba redan nu i höst. Det ska bli spännande. Dock tror jag att jag tagit mig liiiite vatten över huvudet och måste nog snart inse att jag måste prioritera bort en del saker för att inte gå in i väggen. Jag har ju fått tätare och tätare migränattacker och det beror nog på stress.....

Nehej ni stockholmare! Nu säger jag god natt!!

Dröm sött och vakna blött! ;)

Bara jag!


Öppet hus och skönhetsmässa!!! KOM HIT!!!

Den 5e september är det öppet hus på Worldclass. All träning är gratis, gymkorten är kraftigt rabatterade och det finns tävlingar där man kan vinna gratis årskort! Tveka inte, ta med alla du känner och kom till Linköpings bästa gym!! Ni kommer inte bli besvikna! Bäst av allt: Jag står i receptionen och jobbar!



 
Den 26 september är det skönhetsmässa i Motala på Harrys. Här går det att hitta allt från naglar till botox. Förra gången (i mars) var helt grymt med massa skoj och scenframträdanden! Mycket rabatterade priser här OCH BÄST AV ALLT: Jag dansar magdans på scenen!


VÄLKOMNA!!!

En dagens...

Please don't interrupt me while I am ignoring you!


Måndagsklubben nalkas!

Helt vilsen är jag denna veckan! Har tre jobb men inte en jobbtid den här veckan. Har försökt få tag i alla tre chefer hela dagen och kl 15.00 har jag fått tag i två som säger att de inte har tider till mig.... Suck! Jag vill jobba!!!! Jag älskar att jobba och jag älskar att tjäna pengar! Nu har jag dessutom pressen på mig att göra något vettigt av alla dagar när jag är ledig.

Ikväll ska jag som varje måndag festa på måndagsklubben! Det ska bli hyteriskt roligt, det slår nämligen aldrig fel där. Så nu ska jag inte bli långrandig här utan gå och välja outfit!


Puss på er mina kära



Jag vill ha!

Make the stupid people shut up!

Please don't interrupt me while I am ignoring you!


Attityden är ALLT!

Jag har upptäckt att sedan jag kom hem från Turkiet och blev "fri" (dvs vaknat ur min koma) så har jag blivit mycket mer öppen, glad och frammåt! Det känns som att jag hittat mig själv! Tack vare min attityd har jag fått jobbet jag alltid velat ha, eller jobben ska jag säga. Worldclass, magdansen och nu ska jag även gå en ledarutbildning i Zumba och Baghra och förhoppningsvis bli danslärare. Jag är LYCKLIG! LYCKLIG! LYCKLIG!

Atityden är ALLT!
Attityden är sättet du tänker på.
Din attityd är något andra människor ser.
De kan höra det i din röst och se det när de är tillsammans med dig.
DIN ATTITYD VISAR SIG I ALLTING DU GÖR HELA TIDEN, VAR DU ÄN BEFINNER DIG.

Positiv attityd ger ALLTID positiva resultat.
Negativ attityd ger ALLTID negativa resultat.

Attityden förändrar allt du gör, varje dag, varje timme, hela livet ut.
Vad du får ut av något du gör, beror på din attityd när du gör det!

Om du har en positiv attityd letar du efter vägar att lösa problemen som du kan klara av och du släpper sådant som du inte har kontroll över.

Du kan stärka din positiva syn genom att ta fram det goda och bra, tufft tänkande och vägra nederlag!

Oooo vad vis jag är :P



Jag fick jobbet!!!

Idag ska jag börja provjobba på Worldclass!!! Sökte jobbet för en månad sedan och efter det har jag vart på dem som en igel och frågat hur det gått och sagt att jag vill ha jobbet. I förrgår lönade det sig när jag pratade med chefen som sa att jag får komma in och provjobba :D JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Det är min dröm att jobba på gym och nu äntligen ska jag börja :D


Ett tuttinlägg!

Ok here it goes... slutade äta mina p-piller för 2 månader sedan och ta mig fan, som varje gång när jag slutar med pillrena så krymper brösten 1 hel jävla storlek. Skulle byta om igår och tänkte "vart fan är dem????" PANIK!!! Det här fungerar inte, jag går och skaffar nya piller idag! Jag vet jag vet. Var nöjd med det du har, var nöjd med din kropp.... Men vad fan. Det här är ju inte jag?!?!!? Eller??? (Ska tillägga att när jag börjar med pilrena så växer naturligtvis brösten en storlek igen, annars hade det vart för komiskt)

Ska det vara så här??? ;)




Vart tog tiden vägen??

Det känns som att jag alltid har 100 saker att göra och jag utför saker hela tiden, men att det aldrig händer något nytt och spännande... Jag tar mig ju ingen vart. Jag står bara och stampar. Står i samma videobutik (i tre hela månader, ni som känner mig känner också till tremånadersregeln. Jag tröttnar efter tre månader och har faktiskt aldrig haft ett och samma jobb i mer än tre månader, haha). Nu drar skolan igång om två veckor och jag är livrädd. Jag har fått smak på att käna egna pengar och jag vill inte vara utan det! Jag vill INTE vara en fattig student i 2 hela år. Måste lösa detta på något sätt.


Jag ska alltså plugga, jobba, magdansa, och gå på streetdans samtidigt som jag gymmar, umgås med vänner, dansar ragga/dancehall och tar tag i andra intressen. Jag ska köpa en massiv kalender där jag schemalägger mitt liv. Där med basta!

puss o god natt mina kära



Muhaha!

Någon försöker visst göra mig svartsjuk på facebook. Well it aint working!
Lev ditt liv som du finner bäst!


Personlighetstest!

Gjode ett personlighetstest för ett tag sedan som prickade mitt i!



Your personality type:

Popular and sensitive, with outstanding people skills. Externally focused, with real concern for how others think and feel. Usually dislike being alone. They see everything from the human angle, and dislike impersonal analysis. Very effective at managing people issues, and leading group discussions. Interested in serving others, and probably place the needs of others over their own needs.


Careers that could fit you includes:

Teachers, consultants, psychiatrists, social workers, counselers, clergy, sales representative, human resources, managers, events coordinators, politicians, diplomats, writers, actors, designers, homemakers, musicians, religious workers, writers.



Nytaget kort från fotografen Markus Fasth!

Hjälp, behöver ny hemsida!!

Har suttit hela dagen (med ett tre timmars avbrott för att steka mig i solen) och pillat med nytt visitkort. Men när jag bara hade kvar att beställa dem så vart jag tveksam. På min mail och min hemsida och de gamla visitkorten står det "Sitarah" som artistnamn. Men efter att jag fått veta att det betyder gardin på arabiska så är det inte så kul att ha det namnet längre. Skratta inte åt mig nu!! :D
Så frågan är om jag bara ska låta det stå Terese, eller om jag ska byta till ett nytt artistnamn. I så fall kommer jag att heta "Adonia". Men jag kan inte heta Adonia och ha en mail och hemsida som heter Sitarah. Jag vill göra en ny hemsida för jag tycker inte om den jag har nu. Dels är bilderna suddiga och dels kan jag inte gå in och ändra eller lägga till info, bilder, videos etc. Jag skulle även vilja uppdatera vart det är jag uppträder någonstans, skriva i nya events och tipsa om händelser i Sverige och utomlands som har med magdans att göra.
Ta en titt själva på: www.sitarah.se


Alla tips är välkomna!!!!!


Vet att jag inte hört av mig!

Jag vill be om ursäkt! Jag har på sista tiden vart skitdålig på att höra av mig till mina vänner. Jag tänker inte skriva en massa bortförklaringar, men jag lovar att jag ska bli bättre!!!

Tack för att ni har tålamodet!!

Puss


Galen men grym vecka!

Jag har i någon utsträckning vart på krogen 5 dagar den här veckan. Det har vart skitkul, även om jag vet att det är lite överdrivet. Idag känner jag mig skapligt mörbultad och ska lägga mig tidigt. För imorn är det måndagsklubben!!!

Igår var en helt övergrym kväll. Vi gjorde oss i ordning hemma hos mig och åkte iväg till Norrköping där jag skulle magdansa på samma restaurang som förra lördagen. Jag dansade 2 shower på 2 h och så satt vi och drack lite emllan. Sedan åkte vi på fest i Lambohov hos några kompisar. :D Jättetrevligt!!! Eller hur Behsad?
Vid 12 hade vi åkt in till stan och till Ekoxen på ett persiskt bröllop där jag skulle dansa. Det var nervöst för jag har inte dansat på nåt bröllop förut, och jag vet att på bröllop kan man få många fler fester att dansa på om de tycker att man ät bra. Men de var helnöjda och brudgummen sa att han skulle fixa fler jobb åt mig. JAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Sedan gick jag och min Jonna ut på ......Platå, i vanlig ordning.

Jag har haft en underbart rolig vecka! Mer sådant!!!

Puss o god natt



!!!!!!LYSSNA PÅ DEN!!!!!!

WHATEVER LOLA WANTS!

Jag har sett filmen "Whatever LOLA wants". En film som handlar om en amerikansk tjej som lever ett ganska tråkigt liv. Hon jobbar som brevbärare och dansar balett på fritiden. Hon går på audition efer audition men blir aldrig vald till någon roll. Så en dag ser hon en egyptisk magdansös på film och blir intresserad av det. Hon satsar allt på ett kort, tar sina sista pengar och åker till Kairo för att uppfylla sin dröm. Väl där möter hon motgång efter motgång och allt ser mycket mörkt ut. Men hon ger inte upp och tack vare det blir hon en känd magdansös i hela Egypten.

Jag fullkomligt älskar den här filmen. Alla som gillar magdans MÅSTE se den, men alla som bara har en dröm om något MÄSTE också se den. Det handlar om att våga ha drömmar och att kämpa för dem. Att inte ge upp när allt ser som mörkast ut. Att om man vill åstadkomma något så måste man kämpa, och i slutändan kommer man få sin belöning. Man kommer vara stolt att man gjorde allt för sin dröm och lära sig mycket på vägen. SE DEN!!



En tand mindre...

På mammas order ringde jag tandläkaren igår. Jag tänkte nej jag väntar till efter helgen, men så ringde jag i alla fall. De skulle precis stänga (11.30, vad är det för jävla tid att stänga) och sa:
"Du får ringa 112 till jouren".
Jag: "112??? Är inte det lite väl drastiskt?? Det är ju bara en tand och den gör inte ondare än att jag kan hantera det"
Hon: "Nej man gör så, ring 112 och säg att du vill till tandläkarjouren."

"112 larmcentralen, vad har inträffat?"
"Errm, jo jag har ont i en tand och skulle vilja bli kopplad till tandläkarjouren?!"

Jag kände mig jättedum. Medans andra kanske ligger och förblöder eller dylikt ringer jag och säger "Jag har ont i en tand"

Oh, well fick tid samma dag, ute i Skäggetorp. Sätter mig i stolen och WOW, när tandläkaren kommer in. Han är i 30 årsåldern och ser ut som en GUD. Jag tappade hakan. Sånna killar växer inte på träd. Han var svensk med blont lockigt hår, med andra ord inte den typen jag brukar falla för, men jag tror min "typ" just ändrade sig :D

Snyggingen " Den här tanden sitter jäkligt illa till, jag måste dra ut den!"
Jag: " ok..... NUUU????"
Snyggingen: " Ja nu, men det kommer inte göra ont, vi bedövar mycket"
Jag: "Får jag gå på toa först då?"
Snyggingen: "Ja, men smit inte iväg nu, vi måste dra ut den! Du kommer inte få mindre ont......bla bla bla"

Han predikade tre minuter till om att jag inte skulle smita. Hahaha, gör folk sådant? Smiter iväg! Så hysteriskt roligt!!
Ok, han gav mig sprutor tills halva ansiktet hade bedövats och 2 minuter senare drog han ut tanden. Så var det klart. Och jag var skakis mer av att alla drar sånna hemska historier om det än att jag varit med om nåt dramatiskt.

MYTEN!
Det gör inte ont att ta sprutor i tandköttet, det sticker till, men den som tycker annat bara fjantar sig. Att dra ut tanden känns inte ett skit. Det knakar lite i tanden vilket är obehagligt, men allt är öer på 10 min.

Min kind var lite, men inte synbart svullen. Däremot var jag förlamad i halva ansiktet hela dagen igår. Så man kanske inte ska planera att gå ut på krogen samma dag eller liknande. Så vad gör jag? Först jobbade jag 5h och sedan drog jag ut på krogen. Det var SEXY BITCH för hela slanten. (Den nya sången av AKON!)


RSS 2.0