Stress

Varför är jag så stressad? Jag har inte alls mycket att fixa fram tills jag åker...
Känner presspå mig att jag ska vara alla till lags nu innan jag åker och hinna träffa alla.
Men det enda jag vill är att träna på dagarna!! Man kanske borde jobba med gymvärlden ändå?


!!Kom ihåg!!

- Inlämning (mån)
- Test (ons)
- Tvätta (mån)
- Skrubba varje hörn av lägenheten
- Hämta hyresfakturor (mån)
- Ringa min hyresgäst (idag)
- Packa väskan med saker jag inte ska ha med mig :)

Kanske lite tråkigt att publicera min kom ihåg lista här på bloggen. Men på så sätt har jag ju den alltid nära till hands!

over and out


Another day @ the gym

MÅSTE TIPSA ER om en skit rolig stand up komiker. Han heter Russell Peters och är indier. Han är grym på dialekter och skojar om beteenden hos olika folkslag :)

Ännu en söndag på gymmet. Vilket innebär att jag väntar på någon att fika med :D Idag blir det Jonna som tittar förbi. Det var sjukt länge sen vi umgicks på riktigt, så vi ska ta igen det, på jobbet tyvär...

Hm, eftrlyser lite magdansfilmer med mig som dansös!! Vet att det är flera som filmat mig sedan i somras och jag skulle hemskt gärna få tag på en eller ett par :)


Varför finns det så många ensamma människor när vi är så många på jorden?


Det som göms i snö...

Jag åt en alldeles fantastisk frukost idag. Jag hackade bananer, apelsiner, melon och slängde på druvor och fil. Mums! Det kändes så fräsht att äta det gämfört med alla dessa flingor som finns att köpa och mest består av socker. Så en kopp te på det också!

Idag är jag "ledig", vilket innebär att jag inte måste göra något vid en speciell tid men det måste fortfarande göras. Jag måste städa och tvätta i varje vrå så det blir riktigt trevligt för min hyresgäst att flytta in. Tre uppgifter i Business English ska göras, jag ska hälsa på familjen, städa gymmet, och förhoppningsvis boka tid hos frissan. Jag vill ju vara snygg i Barcelona!

Jag har tänkt på alla bilder jag lägger upp här på bloggen. Det är ju mycket trevligare att jag lägger upp mina egna bilder än att sitta och ladda ner från nätet. Ska sluta vara lat och plocka fram kameran så ni får se min vardag också!!


Tycker den här bilden är så cool!!!! :)


Detox resultatet!

Helt ärligt nu! Jag känner mig varken piggare eller tröttare, fräshare eller sämre hy, mer eller mindre energi. Det känns PRECIS som innan jag började dricka den. Sedan måste jag ju erkänna att jag inte gjort allt rätt. T ex ska man nog inte trycka i sig den mängd godis jag gjort och dessutom tänka på vad man äter i matväg. Man ska äta nyttigt och mycket vegetariskt under tiden med Detox för att få maximal effekt. Oh well, hoppas den har åstadkommit mer än vad som känns?!?!?!




Worldclass

Äntligen, har jag fått arslet ur vagnen och fixat alla räkningar på autogiro (tror jag). Det dyker säkert upp någonting jag missat när jag är iväg.
Boende är klart också. Jag ska bo med en mexikansk tjej som hyr ut ett rum. Så nu är allt fixat!! Eller?

Skäms över att säga att jag gett bort en jobbtid till en kollega imorn. Jag får alltid ont i magen när jag missar jobb. Men dels har jag ont i halsen, getting worse, och så måste jag städa och packa ihop det jag inte ska ha med mig.

Snaaart får jag stänga gymmet!! Och börja städa... :)


HELGEN ÄR LJUVLIG!

Sitter med en påse smågodis och väntar konstigt nog på mat, pasta... Typiskt mig att ta det i fel ordning!! Ska ha en myskväll till nu för att fira att tentan vart avklarad idag och nu är det tunga över fram till praktiken. Det skulle vart guld med ett glas vin till maten men det får vänta till imorn. Jag ska visa honom filmen "Whatever Lola wants", och hoppas att han blir i alla fall hälften så förtjust i den som jag är :)

Man kan ju tro att helg innebär vila, men så är inte fallet. Jag jobbar fre, lör, sön på Worldclass + städning 3h fre, 3h lör. I morgon har jag tvättid hela förmiddagen men om mitt halsont försvinner ska jag nog ägna den tiden åt gym i stället. Allt godisätande har fått ångesten att krypa i mig!

Utgång! Jag har inte varit på krogen sedan långt innan jul så för att ta farväl av lilla staden blir det utgång både i morgon och i övermorgon. Heja heja!!


Tacokväll och mys ;)

Jag tar till alla medel nu i sluttampen för att hålla mig vid liv... Choklad i mängder, redbull, ja allt för att hålla humöret uppe tills jag åker. Jag har alltid tyckt att jag föddes i fel land! Visst att det är tråkigt med kylan och snön, men jag klarar bokstavligen inte av den. Min näsa har förlorat så många lager skinn den här vintern att det är ett under att inte näsbenet sticker ut. Plus att jag har noll i blodcirkulation (fryser till och med när det är 20+) och trots att jag har två par vantar på mig är händerna mörkblå när jag vart ute för länge, så Take me out of here :D
Men jag måste erkänna att det finns vissa saker jag kommer sakna...mycket ;)Men bara att hålla ut sju veckor nu.


Snaaart ska jag få sällskap och ha tacokväll inkl. mys. Toppa det!! Kanske en film om vi hinner.


No return!

Nu är flygbiljetten bokad! Vi kommer åka tiiiiiidigt på måndagsmorgonen den 8 mars! WoooooHOOOOOO! 7 veckor i Barcelona, here I come! Det kommer inte vara en lugn stund fram till dess heller. Allt som måste ordnas och planeras. Alla som förväntar sig att man träffas och tar avsked. För att inte tala om att jag har fullt upp med skola och jobb fram till den 4e.


Stressad? Here's the cure!

 

Många av oss stressar dagarna igenom. Därför är det viktigt att unna sig en stunds avkoppling och återhämtning – så ofta som möjligt. Här är några knep du kan testa!

 

Rensa i röran
Har du högar av papper på skrivbordet, travar med disk i köket eller kläder huller om buller i sovrummet kommer du aldrig att känna dig helt avslappnad. Bara synen av räkningar som behöver sorteras eller mejl som måste besvaras kan få dig att känna dig utmattad. Ta tag i stöket – du kommer att bli förvånad över vilken skillnad det gör för ditt välbefinnande!

Begränsa ditt grubblande
Går du ständigt runt och ältar saker gör du dig själv ännu mer stressad. Försök att begränsa ditt grubblande till saker som faktiskt är kontruktiva – vad du ska säga på mötet eller hur du ska lösa ett konkret problem. Slösa ingen tid på att älta vad folk tänker om dig eller oroa dig för att du gjort bort dig – blicka framåt istället!

Rör på kroppen
När kalendern är fullproppad kan det vara svårt att hitta tid för träning, men du vinner mycket på att klämma in regelbunden motion i vardagen. Att få igång pulsen och svettas lite frigör endorfiner som gör dig glad och avstressad.

Bli onåbar
Att ständigt kunna nås via mejl, Facebook och mobilen kan göra vem som helst stressad. Testa att efter en viss tid på kvällen helt enkelt stänga av all elektronik och vara onåbar tills nästa morgon, tipsar Allure.com.

Planera in roliga saker
Precis som med träningen prioriteras lustfyllda aktiviteter ofta bort när det är stressigt. Men du behöver dem för att få ny energi och livsglädje. Se framför allt till att träffa dina vänner, även om det bara är en kort stund. Kanske kan ni träna tillsammans, luncha ihop eller bara ta sällskap när ni storhandlar?

































Artikeln är tagen från improveme.se

GO MORRON!!!!

Idag var jag uppe med tuppen och på gymmet en timma inna jag skulle öppna för att hinna träna!
Trampmaskin: 20min
Mage: 100 situps
Rumpa: tre övningar 3 set x20 repetitioner

Inte många tar sig ut i "snöstormen" som de kallar den. "Det snöar och blåser lite" skulle jag vilja tolka över det till. Visst man ska inte ta bilen långa sträckor, men tar man på sig kängorna och varma kläder tycker jag det bara är mysigt! Förr klagade folk på att växthuseffekten gjort så att vi inte skulle få tillbaka våran svenska vinter. Men här är den JU!!!!!!! Gnäll gnäll, mera gnäll. Jag tycker att det är fantastiskt VACKERT med all denna snö, den lyser upp i mörkret. Kan hålla med om att den är opraktisk i svenskens stressade liv. Men försök i stället att NJUTA av att vi har lite väder! Och snart är det ju faktiskt vår :D


Back on track!

Ja problemet kvarstår ju men man måste ta sig i kragen och inte grämma sig över sådant man inte kan göra något åt! Jag kan inte förändra en annan människa, den måste ju välja detta själv. Så nu är det jag som måste backa! Kommer göra ont men jag har inget val! Eller?

Igår dansade jag i Norrköping. Det var inte fullsatt som det brukar pga all snö, men de som var där var en underbar publik. Jag inspirerade tydligen en åttaårig tjej till att vilja bli magdansös :D Haha! Sånt tycker jag är jättekul!!

Dags att sova, imorn ska jag jobba på gymmet igen :)

Puss



Mr. Perfect, where are you hiding?


Totalt KAOS!!

Hur klarar vissa av att vara så starka?? Emotionellt starka menar jag... Jag är ett känslomässigt vrak och har varit det de senate dagarna. Jag vill vara stark, men kan inte. Allt känns hopplöst även fast jag vet att det inte är det :(
Jag känner mig så liten och jag hatar den känslan. Tydligen har jag inte förmågan att övertala mig själv att jag är stark i mig själv. Jag är inte stark nu, och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra....


Kanske inte en bra grej att skriva på bloggen, men jag var tvungen att få ner det någonstans.

Var på väg till gymmet, men vände och gick hem!

...och åt en pizza!! I dag har jag unnat mig lyxen att göra absolut ingenting efter skolan! Jag följde visserligen med när en kompis tatuerade sig och det gjorde mig sugen på att skaffa en själv. Jag har aldrig tyckt om tatueringar speciellt mycket men hans vart riktigt snygg!!

Har inte så mkt inspiration idag så jag låter nog bloggen vila tills imorn!

God natt på er!!


Jag ser ljuset i tunneln!

SNAART ska är det dags att åka till Barcelona. Två veckor och några dagar!!

Det gick jättebra att undervisa i Zumban igår, jag trodde det skulle vara för lätt för dem men tydligen så var det aldelles för svårt :) så jag fick dra ner tempot lite. Men nu har de i alla fall fått en introduktion till dansstilen! Och jag har lärt mig mer om att lära ut!

Detoxen går jättebra, men jag kan inte säga att jag känner någon skillnad?! Men pga av mina oregelbundna matvanor och för lite sömn så är det kanske inte så konstigt?! Men det är ju tid kvar så jag hoppas fortfarande :D Haha


Mina små katter!!!

Jag var sen till skolan, hade en riktigt dålig dag idag. Så kommer jag till skolan och mina två älsklingar gjorde mig såååå glad. De hade satt ett litet T format ljus i en chokladmuffin och började sjunga ja må hon leva! Sen fick jag blåsa ut ljuset och önska mig nåt :D haha!! Sedan fick jag två par örhängen och ett armband och ett jättefint kort där de hade skrivit "the duo became a trio, welcome as a partner in crime, we love you". Åh vad glad jag blev!! Känns riktigt skönt att ha sådana människor omkring mig!

Alexandra har hört av sig från ljuva Thailand också, tror att det blir en sväng dit i sommar och hälsa på henne!! KUL!!!!


The Bellydance is on!

Trodde inte jag skulle dansa mer innan Barcelona men nu på fredag ska jag visst göra det! Då måste den nya dräkten jag beställt vara färdigsydd så jag kan använda den!! Åh jag längtar!! Guld vore om jag hann fixa lite ny musik också!!
Mera magdans!!!


Tack för alla gratulationer!!!

Summa sumarum hände inget speciellt igår! Jag gick i skolan, jobbade på Worldclass och gick hem och pustade ut framför datorn. Försökte komma in på bloggen 20 ggr men det gick inte...

Jag ville ju så gärna berätta att jag var på posten och hämtade upp ett paket med en ny magdansdräkt i!!! Jaaaaaaaaa, jag har något nytt att uppträda i! Så fort jag sytt fast krokar på BHn ska jag ta bilder och visa er!!

Tack till er som grattat mig här på bloggen. Det gör mig så glad! Det hagel jag hade väntat på kom i stället på facebook där 54 av mina vänner gratulerade mig! Tusen tack sötnosar!! Och tack till alla som grattade mig via sms och på jobbet och i skolan :D Det var den bästa pressenten!!!


Stora blöta pussar till er alla!!!


Whats going on?

I lördag åkte jag, efter en mycke trevlig fika med Sandra, hem till mamma och firade min födelsedag. Jag fick precis som jag hade önskat mig, en hårtork. Nu tycker ni säkert "vad fattigt, fick hon inget mer" men jag ville inte ha något mer. Jag har faktiskt väldigt svårt att se vad jag inte behöver och just nu tycker jag inte att jag behöver nåt.... förutom en 2 timmars massage när jag tänker efter.

Igår precis när jag skulle sätta nyckeln i låset ser jag Jerry (min bästa killkompis) i ögonvrån. Han hade kommit förbi med en ask choklad till mig! Tusen tack, jag är fortfarande glad över det, men har inte rört chokladen :D
Senare kom Olcay (mitt ex) hem till mig, även han med en ask choklad, och lagade en fantastisk middag till mig! Den ligger i lunchlådan idag och imorn tror jag ;)

Däremot idag blir det inte mycket kul att tala om. Skolan tar slut om 45 min och då ska jag bara hem och byta om för att gå till jobbet. Sen däcka i min säng :D

Känner mig gammal!!!!


Ok, världens godaste choklad vill jag också ha idag :D


STORT GRATTIS TILL MIG!!!!

Idag är det min 23:e födelsedag så nu tänker jag bara sitta här och invänta det hagel av gratulationer ni snart kommer att skicka mig :D


Let's Zumba!

Nu har jag gått igenom rutinen för Zumba. Jag ska ju lära ett gäng tjejer i 15:års åldern på onsdag och jag vet att det är ALLT att komma väl förberedd. Det ska bli jättekul att äntligen få användning för den utbildning som jag till och med gått 2ggr!! En i Linköping och en i Stockholm (varav den i Stockholm var 100 ggr bättre) :D

Nu ska jag pallra mig iväg till gymmet för 30 min trampmaskin och 60 min bodystep, samt mage!! Sen köpa massa frukt!


Firar ni alla hjärtans dag?

Till och med jag som inte har någon kärlek ska nog fira alla hjärtans dag idag. Det här kanske låter dumt, men jag och mitt ex är fortfarande jättegoda vänner och pratar lite då och då på telefonen, bara vänner ska jag understryka!!! Han skulle åka ner från Stockholm idag till mamsen som bor i Linköping och även för att träffa lilla mig! :) Vet inte om vi ska laga mat (hoppas inte) eller gå ut och äta och kanske kolla på en film!

Så fram tills dess måste jag hinna med att öva på Zumban, läsa ekonomi, och köra ett träningspass på gymmet. Tyvär så går ju inte detta att lägga åt sidan bara för att det råkar vara alla hjärtans dag ;)

Ha en riktigt bra dag alla läsare!!!


GLAD ALLAHJÄRTANSDAG!!!


Energitjuv!!!!

Jag har en energitjuv i mitt liv. Som suger ut varje droppe tills jag är helt matt. Inte bra alls att ha en sådan i sitt liv. Det har tagit mig ett bra tag att inse att denne är just sån, och nu vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig ur situationen. Kanske bara trycka på deleate? Eller sätta stop och säga hit men inte längre. Jag har en känsla av att det här inte kommer sluta vackert...


Början på en fantastisk helg!

För en tid sedan hade jag inte så mycket för mig och tyckte det var skittråkigt att inte ha något att göra. Nu har jag upp över öronen och varje stund av vila och mys framför en bra film är värd guld! Jag har väl inte riktigt hittat balansen än, men jag älskar när det händer saker runt omkring mig. Nu har jag hur som helst en sådan helg när jag kan disponera tiden hur jag vill. Det är så skönt!! Det första jag gjorde var att sova 10 timmar :D Jag har träningsvärk i hela kroppen sedan igår så frågan är om man ska våga sig på ett step pass idag eller inte.... Who am I kidding, vi kör!!! :D

Tyvär går jag ju inte sysslolös, jag har bara privilegiet att välja vad som ska göras först idag, haha.

Skola, förberedelser inför flytten till Barcelona, magdans, zumba och mycket mer...

Men först lite havregrynsgröt! Bästa starten på dagen!





Happenings!

Åh vad skönt, jag jobbar ingenting i helgen. Jag ska gå och lägga mig tidigt så att jag kommer iväg till gymmet i morn morgon. Jag skulle vilja trampa en timma och sedan köra step en timma. Jag älskar att röra på mig, och jag älskar att se att jag klarar lyfta tyngre vikter, orkar spinga längre på löpbandet etc.

Skolan var riktigt intressant idag. Vi pratade om piratkopiering av märkesvaror och läkemedel och jämförde det med narkotikaförsäljning och man tjänar nästan lika mycket på bägge. Vi pratade även mycket om konsekvenserna om t ex någon producerar falsk Absolut Vodka och slarvar med kvaliten, så kan det få en dödlig utgång. Den som köper behöver ju inte vara medveten om att det inte är äkta fören det är för sent. Lite läskigt det där.

Idag har jag vart en riktig hurtbulle! Jag gick först på Zumba och sedan på BodyPump! Nu är jag slut i hela kroppen och tänker inte lyfta ett finger mer idag. Sitter faktiskt med en Frangelico (FY!!!) och första säsongen av Scrubs redo. Det blir ett bra avslut på dagen!


Det finns bara en person som kan komma i vägen för dina drömmar...

...och det är du själv!


Vilken härlig dag!

Vaknade av en lätt huvudvärk sedan gårdagens tre glas vin. Trött som få och var på vippen att strunta i skolan såg jag...SOLEN!!! Efter tre månader frånvaro var det som att hela min dag gjordes. Halleluja moment!
Skuttade iväg till skolan med 10 kilos laptopen i ena handen och 10 kilos pärmen vi fick igår på lektionen i den andra och pyamasen fortfarande på.

Idag har jag betalat för en ny magdansdräkt!! Jag lääääängtar tills den kommer på posten! :D Ska lägga upp en bild så fort jag fått hem den!!!

Sökte massor av lägenheter i Barcelona igår och har fått mängder av svar idag, alla negativa. Men det är bara att fortsätta leta. Visst jag fick några positiva svar med men jag vill inte betala 10 - 14 000 kr i månaden för en etta.

Om allt vill sig väl ska jag hålla ett Zumba -pass på en ungdomsgård för tjejer. Det ska bli riktigt kul! Så klart inflikade jag att de kanske skulle vara intresserade av magdans också ;) Vi får väl se!!

Nu står jag på jobbet och drömmer om min säng. Gud vad skönt att få sooooova! Ska jobba till 20.00 och åka hem till mina små katter och titta på film! Och så hem till mig och få besök...... Puh, när ska man sova då???



Namnet på min detox

Metho Draine heter förresten min detox, från Ortis! Den finns i olika goda smaker. Tycker ni ska prova den. Den finns i Life butikerna och kostar 279 eller nåt sånt. Man dricker den som sagt i 20 dagar, spär ut 12 ml i 1 - 1,5 liter vatten.


Detox dag 2

Jag kan nog konstatera att gårdagens magont och ilande fram och tillbaka till toaletten var detoxen och inget annat. Inte så farligt dock, fick springa tre gånger på toan. Men så har ju jag väldigt känslig mage också. Idag har jag också fått ont i magen men inte lika mycket. Jag förstod att den här biverkningen skulle komma. Det får man räkna med. Annars känns det bra. Jag känner ju ingen skillnad än, men hoppas att jag gör det snart! Inget godis idag i alla fall, bara frukt!


Stressig dag!

Började med ett ganska tungt ämne idag, Export och import. Hu vad mycket man ska hålla reda på! 7 timmars total uppmmärksamhet på läraren, jag har nog aldrig suttit och lyssnat så noga!
- Har bokat in synundersökning på fredag (som jag tror att jag måste avboka då jag har lektion, får se)
- Kollat på och ringt runt till folk i Barcelona som hyr ut ett rum i sina lägenheter. Alla killar lät väldigt entusiastiska att 2 tjejer från Sverige skulle komma medan tjejerna var inte alls så trevliga. hm...

Efter det så rusade jag till jobbet där en ny tjej gick brevid idag, Victoria. Hon var supertrevlig och delade mitt intresse för galna resor! En tjej med aptit på livet :D Tiden gick fort när jag stod och pratade med henne!!! Nu har jag precis kommit hem, jag har inte ens hunnit äta, än mindre handla mat och inget finns i kylen, så det blev havregrynsgröt. Snart får jag besök också, blir nog ett glas vin och en film, eller åtminstone film.

Over And Out!

Allt på listan vart som vanligt inte gjort, MEN jag tog bussen hem till mamma och spenderade en kväll med mycket skratt OCH jag vann i schack! Min syster ville att jag skulle lära henne spela tavla (backgammon) men jag orkade inte...

Så nu står jag i valet och kvalet om jag ska ta sovmorgon i morn eller ej (export och importkursen börjar och jag orkar inte med läraren. pedagogik = 0)? Jag struntar nog i att sätta klockan så får vi se när jag vaknar.

Hm orkar visst inte mycket nu känns det som. Skärpning! Ny dag nya tag får bli morgondagens motto!

Nattinatt
Dröm sött vakna blött

Frangelico med mjölk och en isbit. Mmmmmm!!

Frangelico är en italiensk nötlikör som smakar fantastiskt med mjölk och en isbit. Lite som Baylies men godare. Sitter med ett glas nu för att varva ner.

Dagen är ju inte alls slut så än blir det inget soffsittande.
Detta ska fortfarande göras:

  • Handla mat (och massor av frukt!)
  • Panta burkar och glas
  • Läsa 20 sidor företagsekonomi
  • Rensa upp och ut ur lägenheten (dels pga ny hyresgäst och dels pga att jag har så mycket saker som bara ligger och inte blir använt) och jag tycker det är skitkul!
  • Mindre trevligt kanske men jag måste tvätta mitt löshår :)
  • Mysa med en kopp te framför något IQ befriat tv-program (läääängtar)

 


Från senaste fotograferingen, också den av Marcus Fasth. Inte riktigt som jag hade velat ha den men jag tyckte ändå den vart fin. :) Jag älskar foto!


Detox dag 1

Känner så klart ingen skillnad än, men det gick förvånansvärt fort att klunka i sig saften. Sedan har jag ju inte varit den bästa idag, jag har både tryckt i mig 100g choklad och en burk coca cola. Oops! Ska skärpa mig.....

Jag har haft lite ont i magen idag men jag vet inte om det är detoxen eller om det är powerkingen jag drack igår som spökar. Det lär väl märkas imorn! Men jag håller er uppdaterade om vad som händer i kroppen och i knoppen!


Ett enda långt ordbajseri är vad det är!

Först vill jag säga att all den här snön och hela vintern kan dra åt helvete! Fy fan vad det står mig upp i halsen. Två steg frammåt, tre steg tillbaka. Det tar så mycket energi från mig bara att gå promenaden till skolan. Frysa, halka, ser inget för jag blir bombarderad av snöflingor, ingen skottar trottoarerna osv. Plus att jag måste konka omkring på min 10 kilos dator för att skolan inte godkänner att man tar med sin egen. Jag hatar att ha en tjock halsduk runt halsen och jag hatar att ha tjocka strumpbyxor under jeansen. Jag klarar inte det här klimatet!!!

Japp, irriterad är bara förnamnet! ;)

Företagsekonomi stod på schemat idag. Jag har lätt att lära bara jag tycker att det är kul, och jag tycker att lärare har ett stort ansvar på sig att göra det dem lär ut kul/intressant. Idag har jag suttit 6 timmar i skolan och vid dagens slut kunde jag konstatera att det här kunde han gått igenom på 1 timma. Han är jätterolig, och det är just det som är problemet. han står och skojar bort halva lektionerna och halva står han med en frågeställning och bara cirkulerar runt svaret i oändlighet, men kommer inte dit förens han har krånglat till det så mycket det bara går. 6 timmars ordbajseri!! Om jag suttit hemma och läst boken hade jag blivit klar på en timma!

Grrrrrr!!!!


DETOX ME!

Jag har köpt en DETOX!! Det är ett pulver som jag ska blanda ut i en liter vatten varje dag och sedan dricka en liter om dagen i 20 dagar. Det är en massa örter och tjosan som rensar tarmarna ordentligt. Jag har gått och tänkt på alla slaggprodukter som ligger och gurrar i tarmfickorna. Man kan ju hoppas på att det är en mirakelkur som boostar igång mig. Vore ju trevligt att vakna i alla fall en dag i veckan och vara pigg!

Jag har även läst på en del om detoxmetoder med Raw food metoden. Får se om det blir något att testa.


Sugar rush!

Idag var jag och tränade på Sporthallen. Fy skäms på mig! Men man måste ju kolla konkurrenterna!! För några år sedan tränade jag där varannan dag och det var ett ganska trevligt ställe. Men nu ser det rent förjävligt ut! De har mosat in så många maskiner det bara går och väggarna är pissgula. Blä! Men bra träning blev det. Biceps och triceps. :)

Sedan var jag hos hyresvärden som fick visa hur man fyller i andrahandskontrakten korrekt. Vill bara få allt klart inför resan som närmar sig med stormsteg. Har så mycket att fixa och köpa. Mina vänner brukar retas och säga att jag borde få V.I.P. kort på apoteket för att jag är där så ofta, och inte ska jag vara sämre nu när jag ska bort. Jag brukar ha ett helt apotek i väskan för alla möjliga sorters åkommor när jag reser. Man vet ju aldrig!!!

Sedan vart det fika med Jonna och Fia. Först en cheesecake, sen en kladdkaka....uff. Men det var en himmelsk upplevelse!!! Beach 2010 släng dig i väggen. Vet ni vad folk sitter och snackar om när de fikar i Linköping? De pratar om hur tråkig staden är och att de vill bort :) Japp, det var vårt samtalsämne med! Det var tal om både Australien och Thailand och USA, haha...


Ja, om man skriver ett tråkigt inlägg får man ju dra till med en kick ass bild ;)


Snart blir det söndagsmys!

  • Jobbet är avklarat
  • Hemtentamen inskickad
  • Jag är insmord i brun utan sol
  • Städningen är gjord

Now what? Jag är uttråkad och väntar på sällskap......


Aggressionsproblem?

Jajamensan! Är jag fullt medveten om att jag har! Men idag tyckte jag att grabbarna hade gjort sig förtjänta av en bitsk Tessa!! Några killar jag är bekant med har precis köpt gymkort och kom idag för att träna. De står och skämtar med mig en stund och sedan säger den ena: "det är ju du som stänger gymmet idag Tessan. Då är det lugnt om vi dröjer oss kvar efter stängning". "Absolut inte, svarade jag med allvarllig ton, kl 20 stänger vi och låser och då ska alla vara härifrån." Jag gick och funderade på det där och vart lite irriterad. Jag hade på känn att de skulle testa mig och driva med mig. SÅ SANT klockan 20 syntes de fortfarande inte till. Tacka en kund/vän som var kvar i gymmet som gick ner till killarnas omklädningsrum 20.05 och sa till dem att komma upp. Inget hände på ytterligare tio minuter och där hade mitt tålamod nått sin gräns (min väns också för den delen). När förste man kom upp gav jag honom en uppläxning som hätte duga och sa att jag sitter minsann inte här efter stängnning för att vänta på de som inte behagat komma ut. Slängde även in en kommentar om att nästa gång om de inte passar sig kanske jag får be vakterna komma och plocka ut dem.

Hm, var jag för hård? Men jag känner de här killarna och om jag hade låtit dem va och inte brytt mig hade det gjort det här till en vana och stannat kvar längre och längre efter stängning. Dessutom avskyr jag när jag inte blir tagen på allvar. Har alltid det här problemet att folk tror att jag bara tar och tar skit (lilla snälla mesiga Tessan som inte kan ryta ifrån). Meeeeeen alla som testar mig idag får lära sig att den tjejen finns inte längre. Det känns bra!!



Otippat att melodifestivalen kunde sjunka lägre?!

Ok, jag har alltid varit anti dena uppgjorda och tramsiga festival, men i år tog det priset! Vad var det för bisarrt rymdtema alla var tvugna att klä sig i? Varför stod Charlotte Perelli, Nanne Grönvall och whats her face och skämde ut sig på scenen som intro?? Och vad var fröken Silver, som inledde med sitt skitdåliga bidrag, hög på? Stod och viftade med högerarmen över huvudet hela låten igenom! Tix? Någon form av hallucinogen drog? En högst värdelös koreograför som förmodligen hade rökt både det ena och det andra? SEN KOM OLA!!!! Vad i helvete har de (eller han själv) gjort med honom? Han såg ut som en nyutstigen ur garderoben gay. Eller åtminstone som en medlem i Westlife (och det är INGEN komplimang).

Ok jag erkänner det där sista var elakt och ett slag under bältet (har inget emot människor som är gay).
Jag kunde inte lyssna på Ola, bytte kanal.

En sista fråga bara så jag kan få det här ur systemet!!! Är det obligatoriskt att alla låtar i melodifestivalen måste suga så hårt att man vill gå och kräkas?????????

Och vad har de valt för programledare sen? Fjolla till vänster, fjolla till höger. Det enda BRA med melodifestivalen är Dolph i mitten!

Världsomspännande nyheter!!!

Ok kanske inte, jag skulle bara vara lite pipplig! Jag har nämligen idag upptäckt TRE NYA CELLULITER mitt på rumpan. UUUUUSSSSSSSSHHHHHHH!!! Bort, bort, bort!! Jag befann mig på gymmet i omklädningsrummet när den ödesdigra nyheten uppdagades genom en snabb blick bakåt i spegeln följt av en kraftik chock!! Löpte upp till repan där L stod och i goda 30 sekunder uppmanade mig till att sluta med socker, äta sunt och motionera mer samt dricka mycket vatten. Men min kropp vill ju ha choklad!!!!!!!! ;)

Har alla antecknat??? Bra!


I väntan på något gott!

Står och trampar av och an i repan idag... Alla kunder sköter sig själva och det är inte alls mycket för mig att göra. Men det är sjukt vad alla är trevliga. Det är så roligt att komma till jobber och mötas av glada, träningssugna människor och varje dag har man flera roliga konversationer. Nu väntar jag t ex på en kund som skulle ta med sig lite fika. Hoppas hoppas han dyker upp snart! Nu kommer han :D

 Tjingeling

Varför sätter jag mig framför bloggen när jag inte har ett skit att säga?

God morgon! kan jag väl börja med. Ni vet den där känslan när man vaknar och är precis lika trött som när man gick och la sig? Thats my mornings every other day! Haha. Eftersom jag är allergisk mot kaffe (och hälften av allt annat som existerar på denna jord) så kör jag med redbull eller annan energidryck för att komma igång. Tror inte det är speciellt bra för kroppen.
Varför är det ett berg disk? Jag diskade ju igår!

Idag har jag inte mycket att göra. Ska gå på ett pass Zumba om kroppen tillåter, sedan jobba i repan, städa gymmet och sen ha filmkväll med en vän. Fasligt vad lite man hinner på en dag ibland... Tänkte ta med mig mina spanskaböcker till repan och träna lite om det inte är mycket folk idag ;D



H.A.N.D Have a nice day!


Snart är det fredagsmyyyyyyyyyyyyyys...

....på gymmet som jag ska städa tre timmar med start kl 20.00 Woohooo! Fredagskvällen är räddad :D Skämt åsido så har jag inget emot det. Jag städar gymmet tre timmar fre och lör varannan helg för att få in lite extra cash.

Som sagt efter en chokladkaka försvann huvudvärken och jag kunde ta tag i dagen lite grann. Har hunnit med lite:

  • städat lägenheten
  • köpt silvershampo (då kärringen, hrm menar damen, som slingade mitt hår gjorde det aningen gult)
  • köpt hem en magdansslöja
  • pratat med hyresvärden ang att hyra ut min lägenhet i andra hand när jag är borta
  • köpt ett andrahandskontrakt
  • ringt tjejen som ska hyra och gjort en deal :D
  • varit hos optikern (som sa att jag skulle komma tillbaka efter Barcelona och prova linser pga provmånaden som jag annars missar. Så man får väl vara lite skummögd i två månader till då, haha)
  • fixat lite grejer på banken
  • postat brev till Landstinget

Jaha då är det dags att bege sig till arbetet! Tjingeling!!


There you go! Bästa låten!!




Please don't come around
Talkin' 'bout that you love me
'Cause that love shit just aint for me
I don't wanna hear that you adore me
And I know that all you're doin'
Is playin' your mind games
Don't you know my game beats these games
So your best bet is to be straight wit' me

So you say you wanna talk, let's talk
If you won't talk, I'll walk
Yeah it's like that
Got a new man, he's waitin' out back
Now whatcha think about that
And when I say I'm thu, I'm thu
So basically I'm thu wichu
Whatcha wanna say?
Had to have it your way, had to play games
Now you're beggin' me to stay

CHORUS:
There you go, lookin' pitiful
Just because I let you go
There you go, talkin' 'bout you want me back
But sometimes it be's like that
There you go, talkin' 'bout you miss me so that you
Love me so, why'd I let you go?
there you go cause your lies got old
Now look at you, there you go

Please don't come around
Talkin' 'bout how you changed
How you said goodbye
To what's-her-name
All it sounds like to me is new game
And I know I was right when I thought
I'd be much better off without you
Had to get myself from round you
'Cause my life was all about you

You say you wanna talk, I don't
You say you want a change, I won't
Yeah it's like that
You had your chance, won't take you back
Now whatcha think about that?
Now when I say I'm thu, I'm thu
Basically I'm thu wichu
Whatcha wanna say?
Had to have it your way, had to play games
Now you're beggin' me to stay

REPEAT CHORUS

Don't you wish you could turn the hands of time?
Don't you wish that you still were mine?
Don't you wish I'd take you back?
Don't you wish that things were simple like that? oh
Didn't miss a good thing 'til it's gone
But I knew it wouldn't be long
'Til you came runnin' back
Missin' my love, there you go


Gurgel, spott och fräs!

Vaknade idag på helt fel sida verkar det som. Två sekunder tog det sedan började det stråla genom huvudet och sedan kom illamåendet... Vaknade kl 10 men har bara kunnat ligga i sängen och andas. När den här typen av huvudvärk kommer vet jag att det bara är att lägga sig vid tvn och låta dagen gå. Har haft den sedan jag var liten och då tog det en dag men nu verkar det ta 2 dagar för den att försvinna. Puh, ska ta mig ner till affären nu och handla lite mat i alla fall.









EDIT: 12:50, en promenad, 4 korvar och tre chokladbitar senare mår jag mycket bättre!


Magdans x2

Hittills har jag missat 2 bokningar av magdans för att jag ska åka till Barcelona. Det gör lite ont i magen! Självklart är jag medveten om att jag kommer missa fler tillfällen, men det känns bättre att inte veta vad jag missar :) Ligger jag i lite så kan jag nog hitta något ställe att dansa på där också! Och förhoppningsvis något ställe där de säljer dräkter med, jag är i DESPERAT behov av nya dräkter!!! Min blå faller snart sönder!


Tänkte bjuda på en tidigare opublicerad bild! Här blir jag fotad av Marcus Fasth


Divorce cake anybody???


Ta kontrollen över sockerbegäret!

Jag skulle döda för en bit choklad! Mmmmmmmums!! Men i stället har jag stängt in mig i lägenheten idag (har för första gången since forever inte haft några måsten) och druckit 5 koppar te :) Mina babes som jag brukar ha omkring mig är ju alla bortflugna dessutom. 2 till London, 1 till Gran Canaria och en i Svea men 15 mil bort. Det känns jätteskönt att vara lite för sig själv, inte göra någonting...men åååååååh vad jag vill ha choklad!!! Hade jag inte haft ont i halsen hade jag gått ner till gymmet och sprungit lite. Träning hjälper bra mot sockersug! Sedan försöker jag hålla mig mätt hela tiden, är jag hungrig blir det hundra gånger värre. Jag har köpt sockerärtsskidor som man bara värmer i micron 3 minuter. De är faktiskt ett jättegott tilltugg!! Kanske lite udda dock. Många skulle nog rekommendera nötter och frukt. Men är man som jag allergisk mot nötter och de flesta frukter (tro mig 40 bananer senare är man ganska trött på dem) så får man hitta på nåt nytt.

Hm affären är ju öppen till 20.00... kanske ska jag.....


In the name of LOVE, one more int he name of LOVE ;)


My sisters keeper

If you use one of your children to save the life of another, are you being a good mother or a really bad one?



Jag tror att tårarna började rinna redan första minuten. "My sisters keeper" var en väldigt gripande film. Men en väldigt sorgsen sådan och man känner sig lite depp så här efteråt med.


How is this possible?

Jag har skrivit ner varenda krona jag har spenderat under januari om man bortser från alla fasta utgifter som hyra, mobil, bredband etc. och (hur i helvete vet jag inte) kommit upp i en summa av 7300..... Många bäckar små som det heter, lite för många bäckar!! Det här måste jag jobba på i februari om jag ska kunna leva alls i Barcelona :D


Aaah, thats why!!!


Yr i bollen!


Ok, snaaaaaaart slänger jag den här jävla skoldatorn i väggen

. Förutom att den väger tio kilo och att jag inte ens kan ändra klockan på den när den går fel ("du har inte tillräckliga privilegier för att ändra klockan" står det) eller adda/ ta bort något som helst så är det enda den duger till att surfa runt och läsa bloggar och skriva Word dokument. MEN inte ens då fungerar den som den ska. Musplattan har nämligen ett eget liv och är suuuperkänslig. Jag behöver inte ens nudda den, eller vara i närheten av det heller, så har den markerat och deleteat all min text. Gäller att vara snabb på spara knappen!!! 

Så där, dagens aggressioner är ur systemet. Det vart två glas vin igår hos mina älsklingar (om ens det) och jag var full och snurrig. Vi hade skittrevligt tills jag däckade på soffan och idag har jag en sjuk huvudvärk. För ca 1,5 h sedan vinkade jag av dem på tågstationen och har sovit tills nu! Ush missade ju spinningen 11.30 som jag ville gå.... VARFÖR är det så att varje gång jag börjar träna så blir jag sjuk???? PLS tell me! Nu har jag ett litet stick i halsen som kommer och går.... Men 17.05 är det Zumba och det ska jag banne mig gå på. (HUR i all sin dar lyckas man ens bli så grovt bakis på 2 glas vin???)

GÄÄÄÄÄSP, vad ska man ta tag i idag då? Hemtenta?? Orka. Städa??? Orka. Sy om en magdansdräkt??? ORKA! Kasta snöbollar på ovetande förbipasserande från min balkong??? Kan fungera. Göra en kopp te och läsa bloggar??? JAAAAAAAA!

Puss på er



Vart är Desperate housewives säsong 6 när man behöver den???

Vart tar tiden vägen??

Tentan är äntligen gjord, jag kan inte säga om det gick bra eller dåligt ens. Jag har ingen aning alls!!! Det var riktigt kluriga frågor som var svåra att tyda. Men jag klarar mig nog. Godkänt är inget problem för mig, men jag som vill ha högre betyg än bara G, det är tveksamt i detta fallet....

30 minuters Zumba, så jäkla kul!!! Det hjälper ju också att Jennifer är en superduktig instruktör som vet precis hur hon på bästa sätt ska motivera alla. Efteråt 30 minuter core (rygg, mage) vilket gav mycket mer med Jennifer än vad det gjort med tidigare instruktörer. Känns som en riktigt bra dag på gymmet!!!

Till lunch vart det bara en tallrik fil med flingor och till kvällsmat lär det bli ris med tonfisk och gröna bönor. MUMS, kanske inte men jag planerar att inte behöva handla så mycket mer innan Spanien. Måste äta upp allt jag har!

Tillbaka till Gymmet! Ska jobba om 1,5 h och ikväll åker jag till mina älsklingar "to kiss them farewell" för hela FYRA låååånga dagar i London!

Ser ut som att resten av plugget får vänta tills imorn!

Over and out


Worlds Sexxxiest!!


Megan and Jesse


Uppstigning 05.00

Vaknade kl 05.00 och utan att titta på klockan gick jag upp och åt frukost. Känner mig jättepigg! Hade jag tittat på klockan hade jag säkert legat kvar i sängen för att jag borde. Men nu sitter jag och räknar matte. Ja, jag är nojig att jag inte klarar tentan idag. Mina tidigare matematik-talanger tycks ha runnit ur huvudet.

Dagens To Do:

- Tenta
- Träning ( 1h på trampmaskinen och sedan mage och armar i styrka) + ett pass ZUMBA!!!!!
- Boka in synundersökning
- Göra hemtentan

Imorn åker mina sötnosar till London så får se om jag tar med en flarra vin till dem ikväll :D


Rush-hour i USA :)

edit: synundersökningen åkte precis upp tre snäpp i prioriteringen. Läste igenom mitt inlägg och hittade 4 stavfel.


Hälsan

Så ökar du förbränningen
Dags att sticka hål på myterna och koncentrera sig på det som verkligen hjälper dig att fixa figuren. Vi listar de bästa supertipsen.
Nej till struntmetoderna
Ja, förbränningen ökar något när man fryser. Det är sant. Men det betyder inte att du ska ta på dig för lite kläder på vintern. Förbränningen ökar så lite i kyla att det knappt ger någon effekt på vikten. Mirakeldieter och svältkurer funkar inte heller långsiktigt, det vibrerande midjebältet du såg på tv-shop fungerar alltså inte.

Håll dig till fakta
Du förbränner inte mer kalorier om du dricker äppelcidervinäger eller badar bastu. Det är myter som det är dags att döda nu. Du kan gå ner i vikt under ett bastubad, men det beror bara på att du har svettats ut en massa vätska. Du går upp i vikt igen så fort du tar ett glas vatten.

Bygg muskler
Mer muskelmassa betyder mer förbränning. Inte bara när du tränar, utan dygnet runt. Även om du bara ligger på soffan förbrukar du mer energi om du vältränad. Det går helt enkelt åt mer kalorier att hålla i gång ditt hjärta och din hjärna om du är i form. Var inte rädd för att lyfta lite skrot och ta i!

Skippa frosseriet
Förbränningen ökar inte av ätardagar, som vissa tror. Du går upp i vikt om du får i dig fler kalorier än du gör av med. Så enkelt är det. Undvik att varva svält med att länsa kylskåpet, försök äta regelbundet och i måttliga mängder i stället. Du ska inte stoppa i dig för mycket, inte heller för lite.

Krydda maten
Starka kryddor som chili och senap höjer förbränningen. Gillar du smakrik mat är det en glad nyhet, men förbränningen höjs bara marginellt av de heta kryddorna, så du kan tyvärr inte vräka i dig currygryta i obegränsad mängd.


































Källa: improveme.se

Vision equals zero!

Haha, sitter längst bak i klassen och ser inte ett skit av vad som pågår längst fram på tavlan. Företagsekonomi idag och GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP vad intressant det är!

Mååste boka in en tid för synundersökning och införskaffning av linser!
Och göra en "to do- list" inför Barcelona!!

weeeeeeeeeeeeeeeeee!


Älvkarleby!!!


ÄLVEN



HÄR BOR MORMOR OCH MORFAR :)



DAGSTIDNINGEN


Fantastisk dag!

Jag vaknade idag och var så glad! 1:a februari, vilket innebär sista vintermånaden! En månad kvar till Barcelona, 2 veckor kvar till min födelsedag. Jag sprang till skolan och fixade med papper, vidare till pressbyrån för Marabou Amigos (mmmmmmmmm), systembolaget och köpte 2 flaskor vin (ecologica, jättegott vitt vin) och sedan till gymmet!
Där vart det 20 min på trampmaskinen och 15 min biceps. Väl hemma har jag gjort situps, duschat, ätit och diskat. Hahahah vem bryr sig tänker ni nu (ska hon inte berätta när son skiter också) ahhaha!!!

IDAG fyller en klasskompis och bra vän 24 år. Han är lite depp över att bli gammal så vi ska med genemsamma krafter supa honom under bordet ikväll, haha! Han och en till klasskompis ska strax komma hem till mig och plugga.

Nu ska jag ladda upp bilderna från Älvkarleby!!!

PUSS


Varför finns inte DH säsong 6 att ladda ner???


RSS 2.0