Gjorde stan igår!




Vilken underbar utgång det vart igår! Jag hängde på Jonna som skulle fira att hennes syrra fyllde 25. Först vart det Platens, sedan Sliver (som var skitkul!!!!). Efter det vart det Plaza och Platå (favvostället) Jag och Jonna sprang mellan krogarna och hade skitkul!
Förfesten var hos Jonna och där vart det massor av magdans i mina dräkter :D

Uppträdandet på skönhetsmässan vart jättebra och uppskattat av alla. Det vart lite visitkort utlämnade och endel bilder tagna som man snart kan se på Harrys i Motalas hemsida!!!



Puss

Kondomklänning någon?

För en "safe" utekväll


Adriana Bertini står bakom denna ögonbrynshöjande kreation. Spana in klänningen som är helt gjord av kondomer.


Hittade det här på SalongK.se



När kropp och hjärna går på högvarv och vardagsstressen infinner sig redan vid frukostbordet finns det fler skäl att börja fundera över livsstilen. Sitter känslan i ända till läggdags, och du dessutom skjuter upp sänggåendet några timmar för att hinna med lite extra - då bäddar du inte bara för dålig sömn, även midjemått och allmänna hälsotillståndet påverkas i fel riktning, skriver I Form.

Om kroppen inte får tillräckligt med vila reagerar den med att bunkra ett reservlager med energi. Att ha lite extra fettdepåer kring magen är ett ypperligt alternativ - enligt kroppen alltså - som blir inställd på hårda tider med mycket arbete. Kroppen får dessutom inte en normal chans att göra sig av med kortisol, ett hormon som har ett starkt samband med bukfettets storlek.

Receptet på en balanserad vila och ett sundare midjemått är ganska enkelt: sov minst sju timmar varje natt. Det rekommenderar flera experter.

WhatThaFuck

Seriöst, sov 5,5 h inatt och det känns som att jag ska svimma vilken sekund som helst. (Skiter väl vi i, tänker ni nu, skriv om nåt intressant i stället) Min kropp klarar inte mer av för lite sömn. Jag svettas och fryser om vartannat och idag har det börjat springa gröna gubbar framför ögonen. Skulle promenera till jobbet idag (45 min) och halvvägs kommer en kille från gymmet i sin bil, plockar upp mig och skjutsar mig halvvägs. Vilken Sötnos!

Flytten har blivit uppskjuten till den 12. De måste tydligen lägga nytt golv i hela lägenheten och sedan ska de tapetsera om i sovrummet för jag Tål Inte de mörkblå tapeterna där. Nu går jag jag och trampar varje dag för att komma iväg!! 22 år och bor hemma, jag skämms!!



 


Musikvideo från Homayun (med mig ;) )


God morgon alla morgonpigga!




För tre kvart sedan entrade jag Worldclass och öppnade för 30 minuter sedan. Har sovit 4h inatt (på en soffa hos Jonna) och vaknat 1 gång i timman av stress. Borde nog gå och sminka mig då jag har en nyans av blekgrön i ansiktet, men jag orkar inte!!!


Beauty by me!

 



Kolla in vilken klockren klänning jag hittade på www.asos.com

Den måste bli min!!


Jag har inte tid att sova!

Vilket dilemma, eller hur!?!


Jag tar mig för alldeles för mycket och jag ställer upp för mycket. Säger aldrig nej till någon...och det börjar bli tröttsamt!!! Nu när jag står och tittar på resten av veckan så inserjag att jag kommer inte sova mer än 5h per natt (och det är också så mycket jag sovit hela veckan hittintills). Dags att omprioritera mitt liv! Jag flyttar till eget om en vecka och äger inte ens en gaffel, så jag borde vara ute och leta saker, men jag hinner inte. Jag har inte en timma att undvara som det ser ut nu.

Ta bara min dag idag! Jag gick upp 06.30 och åt frukost och gjorde en uppgift till skolan. Jag går till skolan 45min för att få min vardagsmotion. Kl 09-15 är det skola. Kl 15-22 jobbar jag på worldclass. Sen är det fort som attan hem och sova för imorn är det skola 09-15 igen. Sedan ska jag träna 15.30-16.30. Sedan ska jag hem och byta om och göra mig iordning för klassfest + utgång.

Imorn öppnar jag gymmet kl 06.30 och jobbar till 15. Efter det ska jag nog ta mig tid att åka ut till Tornby och införskaffa lite nödvändigheter till lägenheten..... om jag orkar. Kanske måste jag hem och sova! Blir ju inte många timmars sömn den natten :S Man kan ju inte missa första klassfesten. Det är ju nu vi ska lära känna varandra :D

Nej nu ska jag räkna lite kassa i gymmet och sedan ska jag bestämma om jag ska promenera eller ta bussen hem!

Nattinatt

Dröm sött och vakna blött

x-box blir sexbox







Jaha nu verkar det som att ett företag i USA ska ta tv-spelandet till en ny nivå. De vill varumärksskydda "sexbox", en ny spelkonsol avsedd för erotiska spel... Hahahaha, jag vet inte om jag ska tycka att det är kul eller för mycket.
Man får väl vänta och se antar jag! Men provspela det måste man ju göra! höhöhö

 


Trendspaning: Lila vindar!





På Moschinos höstvisning hade modellerna matta och purpurfärgade läppar medan Dior valde att glossa upp målade läppar med ett mörklila glans mitt på munnen.

Lila läppar ger en dramatisk look och känns helrätt tillsammans med mörkt sotade ögon, gärna med lösögonfransar. Tänk dig en flirt med 20-talets filmstjärnor eller de intellektuella kvinnorna i Paris konstnärskvarter under samma årtioende.

Även mörka naglar syns frekvent på catwalkens höstvisningar. Diormodellen (bilden) har lämnat ytan vid nagelbanden omålade. Få samma resultat med China Glaze Nail Lacquer, 99 kronor, som har lila nyanser hela vägen från ljusa Purple Panic till nästa rödbruna Evening Seduction.

Ett färgmättat stift med fin lyster har Maybelline i nya serien Color Sensational. Nummer 338, Midnight Plum, känns mitt i prick och kostar cirka 110 kronor i butik.

För dig som inte vill använda färgen så markant kan ett mörkt gammelrosa läppstift vara ett bra alternativ. Joli Rouge Long-Wearing Moisturizing Lipstick från Clarins med namnet Rose Sorbet (702) kostar cirka 210 kronor och ger rätta finnishen.

Det är också tacksamt att mixa upp den lila färgtonen med guld eller silver. Båda metallerna kan ge en lite orientalisk touch till makeupen. Ett guldpigmenterat gloss på läpparna ger ett djupare intryck och passar perfekt för kvällsmakeupen.

För dig som hellre använder lila på ögonen finns skuggan Ombre Absolu från Lancôme. Nummer A50 är mjukt lila och blir en perfekt bas med nummer 269 Colour Surge från Clinique som kraftigare accent. Cirkapris 260 respektive 180 kronor.


Detta är ett reportage från internettidningen SalongK.se


Min oas!

Jag har kommit att Worldclass är som min oas av lugn. Här mår jag riktigt bra! Här får jag min energi att klara resten av vardagen! Här träffar jag mestadels de människor som förgyller min vardag, både kunder men framförallt mina härliga kollegor och underbara chefer! Det är helt fantastiskt att man kan hitta så rätt!

Happenings:

24/9 - Klassfest
24/9 - Platå: white night
25/9 - Sliver: Dj Jeans eget koncept (vad det nu hätte :P)

26/9 - Skönhetsmässa på Harrys i Motala (MAGDANS!!!!)
26/9 - Möjlighet till dansturne med DJ runt om i Sverige (vill inte säga för mycket om det inte blir av)

1/10 - Jag flyttar till en underbar 2a i centrala Linkan

PLUS!!!! att jag har vart med i senaste numret av tidningen "Nollelva" där jag dansar magdans på Meze.
Jag här även upptäckt en blogg där jag figurerar en del med min magdans! HEJA TESSAN!!!

Nackdelarna med en småstad som Linköping...

... är att det inte finns ett skit att göra. Detta leder till att folk blir uttråkade och griniga. Folk sitter och gaggar om andras liv i brist på eget liv, och nyheter (sanna eller inte) sprider sig som en löpeld till följd. Eller kanske mer som en oljad blixt? Alla känner alla (eller tror att man gör det) och skvallret ligger som en dimma över staden.

Jag blir SÅ JÄVLA TRÖTT på folk som ska snacka skit, snacka om saker de inte har en aning om, snacka om saker som de ändå bara missförstår och förstorar upp 100 ggr till följd av deras låga hjärnverksamhet.

Linköping är full av uttråkade människor som snarast borde skaffa sig ett liv!

Jag ska flytta!!!!

Nu har jag gått och tänkt på min nya lägenhet hela dagen och blivit helt i extas över tanken på att FUCKING FINALLY få mitt eget. Att inreda, att laga mat, att se vad jag vill på tv (om jag nu införskaffar en sådan??). Jag kommer att få så mycket mer tid när jag inte har en familj som ställer 100 frågor varje gång man går utanför dörren (vart ska du?Med vem? hur länge? när kommer du hem? ska du ha nån mat? varför har du de där kläderna på dig? vad ska du göra sen? imorn? etc.)

Min lägenhet ska bli SKITSNYGG och jag ska visa det för er! Homestylisten Tessan i högsta hugg är vad ni kommer se framöver!

Och sooooolen lyser!!!!

God morgon!

Visst är det härligt att vakna tidigt på morgonen och känna att man har hela dagen framför sig!?! :D

Igår kom Adonis (brorsan) med flickvän och ska stanna hela helgen! Jaaaaa! Det var så länge sedan jag träffade honom.
Förstår inte varför han inte bor i samma stad som mig!??

Idag ska mamma ha den berömda 50års festen. Ska bli jättekul och så klart ska det vara inslag av magdans!
Lägger upp bilder i morn...
Det kommer folk från hela Sverige för att fira.

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag flyttar. Det ska bli så himla skönt att ha något helt eget...

...och jag märker att jag inte har ett skit att prata om idag så jag får återkomma ;)




Drömmar!

När jag var liten hade jag så många drömmar.

Min största dröm var att jag skulle bli sångerska. Jag stog framför spegeln varje dag och mimade och sjöng med musiken på högsta nivå. Det var tolv år sedan, om inte mer...

Jag står fortfarande i mitt rum framför spegeln och sjunger för full hals...


En annan dröm var att jag skulle bli låtskrivare. Jag har skrivit massor av texter om livet, kärlek, ångest, längtan. Jag hittade alla texter idag, vissa är riktigt bra.

För 6 år sedan la jag alla texter i en mapp och stoppade dem i en låda där jag inte tittat förens nu.

En senare dröm var att jag skulle bli en fantastisk dansare. Jag dansade många olika danser på fritiden, hade jättelätt för att lära mig och var (enligt mig själv) ganska duktig.

Sedan började gymnasiet och pappa sa åt mig att välja ekonomi, för dans kunde man ju inte bli något på. I trean valde jag dans som en kurs. Jag fick högsta betyg och läraren sa åt mig att söka in på danshögskola. Men jag gjorde inte det, jag åkte utomlands, väntade i 2 år och sen (dum som jag var) försökte jag komma in på danshögskola. Det gick inte alls bra...


Vad har jag för drömmar idag? Det vet jag inte så konkret. Jag vet bara att jag vill vara lycklig. Vad nu det ska innebära? Varför försökte jag inte uppfylla mina drömmar när jag hade dem? Jag stod och såg på när möjligheterna kom emot mig, och såg på när de försvann vidare någon annanstans.

Jag är mycket starkare nu än vad jag någonsin varit förut, och jag tänker aldrig låta en möjlighet till att uppfylla mina drömmar gå förbi mig igen!

Gör inte det ni heller, det är sådant man sitter och ångrar senare i livet!!

Fånga morgondagen, gör den till en av de bästa! Var ditt bästa jag!



Jag i London ;) Oerhört exalterad


Vad är det med vissa dagar?

Vissa dagar (som idag) vill man bara stoppa tiden och fly någon annan stans ett tag. Bort från måsten, från ångesten vad man ska göra av sitt liv och från höstkylan som börjar smyga sig på. Jag skulle faktiskt vilja hoppa över den här dagen, eller åtminstonde spola fram den till ikväll så jag får gå och lägga mig. Mamma brukar säga att jag tänker för mycket, att jag borde sluta med det och bara göra i stället. Mammor har alltid rätt, har ni tänkt på det?

Är det någon som känner sig manad att lysa upp min dag så var så god ;)


Varför är sommaren 360 dagar för kort???


Worldclass idag :S

Jag känner mig jättesnurrig, och då menar jag inte bara idag, utan alltid! Jag tror att bra kost, sömn och motion är lösningen (JAG VET menar jag). Idag skulle jag öppna gymet. Kommer ända fram till dörren och bara ställer mig och stirrar. I helvete jag har ju inte fått någon nyckel igår! Får ringa och väcka stackars chefen som varit ute och partajat igår och hennes sambo får som en blixt köra ner och öppna åt mig. Pinsamt!! Det är sådana här självklara saker som man borde tänka på, men som jag alltid glömmer!

Sedan är det andra saker, som på morgnarna när man ställer in mjölken i skafferiet och slänger besticken i sophinken efter att man har ätit samt är på väg till toan men hamnar i köket igen av någon outgrundlig anledning, som får mig att undra hur jag är funtad. Sömnbrist? Stress? Senil? Hahahah!


Lullig magdans2

Chefen kom och avbröt mig. Sa att jag skulle uppträda. Han gör mig lite förrvirrad. Jag säger att det går inget tåg vid 00.30 så jag måste ta det som går vid 00.02 för jag vill hinna få lite sömn innan jag öppnar gymmet i morn. Men det tycker inte han och säger att jag får ta tåget kl. 01.00 i stället. Jag vill inte bråka med honom, men jag måste ju sätta mina behov före hans. Det är väl inte katastrof om jag dansar 23.30 och hinner med 00.02 tåget.  Det är trist att det inte finns så mycket magdans i östergötland. Man får ta det man får och därtill kan man inte ta så mycket pengar som man kan i Malmö och Stockholm. GAH!!

Det är tur att man älskar det man gör :D

Puss

Lullig magdans?

Här sitter jag på restaurang Meze i Norrköping och väntar på att uppträda min andra gång. För första gången tycker jag att det är lite tråkigt... Folk säger alltid till mig hur modig jag är som uppträder själv och på events runtom i Sverige, och i början tyckte jag med att det vr häftigt och jag fick en adrenalinkick av det. Men nu när man gjort det x antal gånger börjar det kännas som samma sak "over and over". Man måste hela tiden utvecklas för att stimuleras. Jag skulle vilja börja undervisa i magdans och framförallt ta lite workshops för att sedan vara med på magdansfestivalerna.

Dags för ett gnäll-inlägg!!!

Ok, here we go! Första dagen i skolan (stog det på schemat) skulle vi ha 6h introduktion... Vem sjutton har något att säga i 6 timmar??? Slutade med att det tog 2 h men vi kunde lika gärna läst oss till det på 20 min hemma. Waste of my time... Andra dagen var det datakunskap i 6h och det gick jag inte ens på. Hade starka aningar om att det skulle handla om hur man hittade ON-knappen och hur man lyckas trycka på Ctrl, Alt och Delete SAMTIDIGT! Jag hade rätt och därmed har jag inte alls dåligt samvete för mitt skolk redan andra dagen. Åter igen: waste of my time.

IDAG DÄREMOT!!!!!!!! stod läraren och berättade i 2h om sina resor till världens hörn och visade stolt upp korten han tagit där... (är det här något slags skämt eller???) Sedan berättade han om olika produkter han tagit in på svenska marknaden och vilka som funkat och inte. (Detta var faktiskt jäkligt intressant.) Sista 2h satt jag och drack redbull för att inte somna och dagdrömde om vilka utbildningar jag faktiskt skulle vilja gå, samtidigt som läraren hade evighetslånga intervjuer med eleverna (jag som heter Wendel och därmed står längst ner på listan fick inte ha intervjun ens). Alla elever satt och knappade på sina datorer med den första uppgiften i skolan (att hitta 5 produkter som inte finns i Sverige och motivera varför de skulle sälja här). Men Tessan som skolkat från datalektionen hade inte en dator, därav dagdrömmandet.

Sammanfattat har jag hittintills inget intresse av denna utbildning :( Men jag ska ge den en ärlig chans eftersom jag börjat på den nu... en vecka till eller så :P

Nattinatt


Ibland känner jag mig så här! Är det konstigt?


Underbara nyheter!

Nina berättade något för mig igår som fick mig att hoppa i taket! EN underbar nyhet. Jag törs inte berätta vad det är än men jag är så glad! Hihihi


RSS 2.0