Tandvärk!

Jag har satans tandvärk! Tre av mina visdomständer har börjat växa fram. Alla växer åt olika håll men ingen växer uppåt som de ska. De två i nederkäken växer mot tandraden och trycker på dem tänderna, vilket inte gör så ont än. Men den i övre käken växer rakt ut åt sidan. Ut mot kinden. Den har satt igång och växa senaste veckan och gör himla ont. Jag ger det en vecka att lugna sig, annars går jag och drar ut den. Eller kanske måste de operera ut den för den har inte kommit ut, bara toppen. Det är bara det att det kostar ju en del och nu ekar det i plånboken! Plus att jag tror att man inte kan äta eller prata ordentligt efter att ha gjort ingreppet. Det innebär ju att jag inte kan jobba! Nej jag väntar tills jag inte har jobb oh sedan drar jag ut den. Jag får väl gå på Ipren i en månad om det vill sig så.

Bettan jag har inga pengar på mobilen men jag ringer dig så fort jag laddat den! Får min lön i kväll så imorn!



HAPPYTREEFRIENDS.com
Något ni måste se!!!

Magdansen drar igång!

Det var lite tungt att jobba igår. Inte lika kul när man vet att dagarna är räknade. Jag kommer jobba en månad till men sedan vet jag inte mer (tror inte ens att chefen vet. Han sa till mig idag att jag har jobbat skitbra och att om han har möjlighet kommer han att ha kvar mig! Hoppas hoppas!

Nu har jag 2 bröllopsmiddagar att dansa på! En nu på lördag och en nästa lördag. Jag har aldrig haft den äran förut så det ska bli jättekul att dansa på en så speciell tillställning :D Jag är jätteglad!!!

Det vart visst lite 55:an igår med Jonna och Calle.... Calle beställde in 10 shots och sedan var det party :P Men jag var faktiskt förnuftig och gick hem redan vid 01.00 eftersom jag ska jobba idag. ....ok jag ska vara ärlig, det var för att vi ska ut både tors,fre och lör. Detta innebär att jag vart ute 5 dagar den här veckan. Woohooo! eller??

PUSSAR



JAG OCH MIN JONNA

Ingen dag har gått fortare....

.... än idag! Började med ett sms från en vän, hennes kille hade smällt till henne (sluta med det ditt as). Sedan snabbt in till stan för att ta den efterlängtade fikan med Jonna och utvärdera gårdagsnatten (alla som är tjejer vet precis hur nödvändigt det här är, och det ska utvärderas i detalj, ner till atomer :P)
På jobbet fick jag ett samtal ang magdans på en bröllopsmiddag. Det låter skitkul!! Ska ringa dem imorn och bestämma mer i detalj.
Chefen har sagt att han inte behöver mig efter sommaren, vilket jag är skitledsen för. Jag hoppas att jag kan hitta ett annat jobb att ha vid sidan av mitt plugg så jag slipper ta lån.
DJ Jean vann uttagningen till en stor DJ tävling och frågade idag om jag inte ville följa med till Stockholm i morn och se finalen men jag jobbar till 21 och han åker vid 18 så det gick inte. Annars hade det nog vart jättekul! Fan jag kanske borde åka??!!?
Jonna och jag spånar på en semester, en sista minuten till något varmt ställe där vi bara kan koppla av och tänka på oss själva. Energyboosta oss lite inför den gråa hösten som nalkas.

Måste fixa massor saker i morn så det är bäst att jag lägger mig!

Natti natt!
Dröm sött, vakna blött ;)



Jag och min vackra Jonna!

Perfekt måndag!

Var med Jonna och tre till på måndagsklubben igår. Jag har inte haft så roligt ute på säkert ett år. Allt var perfekt. Stämningen, musiken, mäniskorna, de tre glasen vin, ALLT! Dansade som en galning och var överallt hela tiden.
Vi kände alla 4 DJ:s och de spelade allt vi ville höra.
Ahhh, jag har gått och varit asglad hela dagen bara för att jag hade så kul igår! Mera sånt!!!!!


Belly on!

Det gick jättebra med magdansen igår. Det var invigning av en orientalisk restaurang i Norrköping vid namn Meza! Vimmelfotografer var där också så jag hoppas att både restaurangen och magdansen uppmärksammas i tidningen. Allt som kan leda till fler jobb är välkommet! De var helnöjda med mig och ser fram emot ett fortsatt samarbete: Förhoppningsvis en gång i månaden! För övrigt var alla där jättetrevliga och maten var utsökt.

Idag är jag helt slut. Har legat i solen och läst boken "Tillbaka till livet", en hemsk berättelse om en tjej som blir våldtagen och får luftstrupen avskuren. Det är så långt jag kommit men det var så grovt att jag fick kväljningar och inte kunde fortsätta.
Nu försöker jag få ordning och reda och irrar omkring i huset och småstädar.


Shakira som dansös!

Why? Oh why?

Jag vaknade upp på helt fel sida idag. Det har jag gjort den senaste veckan faktiskt. Trött och depp.
Jag försöker hitta bra låtar till ikväll när jag ska dansa i Norrköping, men har ingen lust alls. Jag vill inte ens åka dit. Jag vill bara vara hemma och glo på film och ta det lugnt. Känner mig faktiskt skitnervös också eftersom det var så länge sedan jag uppträdde. Eller, jag gjorde ju det på Meza för ett tag sedan men där sa de att jag blivit lite stel. De har säkert rätt också... Det blir väl som vanligt att jag åker dit och är oförberedd. Hittills har jag inte misslyckats när jag gjort så, men det vore ju roligt att komma dit och vara 100% säker. Ja ja, jag har ju sex timmar på mig så något ska jag väl kunna åstadkomma.
Hm, undra om jag ska ta och ringa Bettan?!

Harry Potter var skitbrba som vanligt och trots att den var 2,5 timmar så tyckte jag att den var aldelles för kort och som vanligt när man läst boken så tyckte man ju att de missat hälften av handlingen. Orkar inte med en recenssion men den är helt klart ärd att se, och jag skulle gärna se den igen på bio också! :P

Nu har jag pratat med Positiva Bettan och hon har det väldigt varmt där nere i Marmaris. Som vanligt efter ett samtal med Bettan blir man positiv och får ny energi! Tackar för den gumman! :D
Fast jag tycker ändå att ni vart borta liiiite för länge nu :P

Puss puss


Harry Potter nästa!

Ja jag är en Harry Potter nerd! Jag fullkomligt älskar den lille trollkarlen och den magiska värld han befinner sig i. Och nu har det ÄNTLIGEN kommit en ny film! Jag ska recenssera den det första jag gör i morn!!! Ska träffa Jonna om 50 min så bäst att snabba på. Jag har svidat om till mjukisdress och polerat glasögonen dagen till ära :P

Jag började dagen med en tallrik havregrynsgröt som varje annan morgon och så tittade jag på filmen "Tre vise män". En tecknad film om hur de hittade skatterna till Jesus. ANyway, älskar tecknat och den här filmen var ok, om ändå väldigt lik alla andra barnfilmer med hjältar och den onde fula gubben som ska förstöra allt.
Träffade fotografen vid 12 och vi fotade magdansbilder till kl. 13. Han verkar vara riktigt bra så jag är spänd på resultatet!! Och jätteglad att redan vid 13 ha gjort något bra och kul med min dag!
Sedan träffade jag min "syster" Vanessa och filosoferade lite om framtiden.

Mötte upp Karin som tagit MC-körkort och ville bjuda mig på en åktur. Oooooooh vad härligt det var!!! Nästan så att jag måste ta MC-körkort själv. Men nu har jag övertygat mig om att jag måste ta tag i mitt bilkörande först. Chefen lånar ju ut sin bil till mig var och arannan dag nu så det ser ljust ut.

Pricken över i var att jag köpte nya ASSNYGGA solbrillor, pilotstuket.

Jag måste säga att jag tycker min dag varit fullkommlig! Träffat vänner, utövat intressen, allt då med en släng av migränen som nu dag 3 inte velat ge vika. Men eftersom den är under kontroll nu så kan jag välja att ignorera den.

Känns som att jag skulle kunna sitta och skriva en halvtimma till men jag ska ge mig. Nu ska jag ut och åka bil! Faktiskt en av mina favoritsyslor. Det är sååå avslappnande!


Megan Fox måste vara en av de vackraste kvinnorna i världen!

Ut ur dimman!

Kände mig konstig när jag vaknade och tyckte att jag var suddig i ögonen när jag körde till jobbet (chefen lånar nu mera ut sin bil till mig). När jag jobbat tre timmar förstog jag att det var migrän. Vissa säger att migrän bara är lite ont i huvudet men då kan jag säga att så är det inte för mig. Det börjar i ögonen. Synfältet förminskas och man ser hela världen som halv. Förmodligen skulle jag tex inte se om jag hade en lyktstolpe mitt framför näsan utan förstå det först när jag går in i den. Texter och nummer skulle jag heller inte kunna uppfatta. Jag förklarade läget för chefen som beordrade hem mig. Så jag vinglade iväg till busshållplatsen. Väl där kom en gubbe fram och frågade: "Ska jag ringa ambulansen?" "Va fan, ser det så illa ut?" tänkte jag.
Sedan är det alla ljud. Allt låter 10 gånger högre och en viskning skär i huvudet. (Jag blir dessutom förbanad när jag har migrän men det tror jag bara gäller mig :P) Det känns som att alla kläder börjar skära i huden så det första jag gjorde när jag kom hem var att slita av mig allt och slänga mig på sängen. Tyst och mörkt måste det vara i rummet annars blir det bara värre. Sedan är det bara att ligga där och vänta ut det. I vanliga fall brukar mina armar ch ben domna bort med jag slapp det idag. Jag tror för att jag var så lugn hela tiden. Jag brukar tappa talet också. Jag kan tänka klart men när jag försöker prata kommer det bara ut sludder. Det vet jag inte om jag hade idag för jag pratade inte med någon. När huvudvärken var som värst och jag kände att "snart blir jag galen" så började hela rummet snurra och jag däckade.
3h senare vaknade jag och nu mår jag prima!! Glad som en lärka. Ut ur dimman!! :D

Gullemamma ringde flera gånger och var orolig! Hon är så söt!!


Me and Eliza

Underbara tisdag!

Tänkte få en tidig start på dagen och det fick jag när jag vaknade vid 8. Men sedan var nyhetsmorgon omöjlig att slita sig ifrån så kl. 10 satt jag fortfarande där med kaffet i handen. Tänk om man hade lite diciplin!

Vad har jag gjort?
* Packat upp alla mina grejer jag hämtade från Malmö
* Valt ut 6 outfits som jag ska ha på en fotografering jag gör på fredag. Hoppas han är duktig och att jag fastnar på kort :P

Vad ska jag göra?
* Inspektera Nessis nya karl ;) hihi
* Fixa låtar och inspiration till ett uppträdande jag gör på lördag (invigning av Meza i Norrköping)
* Kolla priser och utbud på olika gym
* Kolla homestyling-utbildningar i landet (vill vill vill)
* Jobba 16-22


Bäst att sätta fart!


Ha en underbar dag mina kära!



The days that's gone by

WHY! Min dator hatar mig. Det tar 5 minuter att ladda upp google-sidan. WHY??

En liten uppdatering!!!
1. Jag har vart i Malmö och Nina (a.k.a. älskling) har visat mig de vackra platserna i Malmö. Damn vad jag vill flytta tillbaka
2. Jobbar på och chefen är helnöjd!
3. Vunnit 75 kr på triss woop woop
4. Fester med galna upptåg
5. Blivit garanterad en plats på en utbildning "handel med nya marknader" låter skitkul!

6. Den afghanska musikvideon har kommit ut som vi spelade in innan jul så ta en titt:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtN8nALxDs1M&h=a2ba423412135cfd9bd0919cddef64e9


100 truths about me

Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 100 Truths about you. At the end, choose 5people to be tagged. You have to tag the person who tagged you.

WHAT WAS YOUR:
1. last beverage - A small whiskey (famous grouse)
2. last phone call - To Kadir/ Turkey
3. last text message - Also to Kadir, saying "call me home!"
4. last song you listened to - "Jai Ho"- by Pussycat Dolls
5. last time you cried - To a fantastic movie called "Ps. I love you"

HAVE YOU EVER:
6. dated someone twice - Well, yeah?!?!!?
7. been cheated on - YES
8. kissed someone & regretted it - Oh yes!!! Yuck!
9. lost someone special - YES
10. been depressed - YES and for too long!
11. been drunk and threw up - yes to both

LIST THREE FAVORITE COLORS:
12. Red
13. White
14. Pink

(Acctually I relly love all colours except orange that I HATE!!!!!!!)

THIS YEAR HAVE YOU: (2009)
15. Made a new friend - yes I have, and she was an angel who will always stay in my heart!
16. Fallen out of love - a few times hrrrm
17. Laughed until you cried -yes but that was years ago :( I dont laugh like that anymore
18. Met someone who changed you - yes she did, and always will bring out the best in me.
19. Found out who your true friends were - YES
20. Found out someone was talking about you - YES, fuck you
21. Kissed anyone on your fb friend's list - YES! ;)

GENERAL:
22. How many people on your fb friends list do you know in real life - All off course
24. Do you have any pets - Im allergic to everything
25. Do you want to change your name - I want to and I will. I will change to Adonia!
26. What did you do for your last birthday - I was home doing nothing and then nothing.....
27. What time did you wake up today - 8AM Im always up that time, doesnt matter when I go to sleep. I love mornings!!!!
28. What were you doing at midnight last night - Talking with a friend in my livingroom
29. Name something you CANNOT wait for - I cant wait at all, Im allergic to that tooo, EXTREMELY!!
30. Last time you saw your Mother - 2 days ago when she left for the north
31. What is one thing you wish you could change about your life - NOt be such a coward
32. What are you listening to right now - "Day and night" I dont know with who (clubsong)
33. Have you ever talked to a person named Tom - Yes I have, an old friends little brother. Stupid question anyway..
34. What's getting on your nerves right now - I dont have money or a home and Im lazy.
35. Most visited webpage - FACEBOOK, sadly.
37. Nicknames - Tessan, Tess, Wendela, lillefot (grrr Bettan;P)
38. Relationship Status - in a relationship
39. Zodiac sign - Aquarius
40. He or She? - SHE
41. Elementary? - Rystad
42. Middle School? - Ånestad
43. High school/College - Ljunkan
44. Hair colour - Now blonde, normally brown
45. Long or short - short but in my mind Im the tallest ;)
46. Height - 1,61
47. Do you have a crush on someone? - Yeah
48. What do you like about yourself? - Im smart and talented in music and dancing, i love my body
49. Piercings - nope
50. Tattoos - never!!
51. Righty or lefty - LEFTY YAAA!!!

FIRSTS :
52. First surgery - soon, maybe I have to on my eyes. Im scared :S
53. First piercing - nope
54. First best friend - Her name was Emilia and we were 4 years old. I lost contact with her when she moved to Blästad many years ago, but I still think about her many times every week and I hope she is ok!
55. First sport you joined - Gymnastics. I dont know why I quit.
56. First vacation - When I was just born. And Ive been abroad every year ever since. Cant get enough of it!
58. First pair of trainers - who cares??

RIGHT NOW:
59. Eating - chocolate (Kinderägg)
60. Drinking - brewed coffee
61. I'm about to - shake my ass in the club
62. Listening to - "nos coulers" by Cheb Mami (best song I ever heard!!!!!)
63. Waiting for - Jonna to call and say that she'll soon be in Linköping again

YOUR FUTURE :
64. Want kids? - FIVE! No more, no less!!
65. Get Married? - Big and white with hundreds of guests, like a princess :D
66. Career? - Big one I hope.

WHICH IS BETTER :
67. Lips or eyes? - Eyes are the mirrors to your sole
68. Hugs or kisses - lots of kisses
69. Shorter or taller - absolutely taller
70. Older or Younger - older
71. Romantic or spontaneous - spontaneous (I can be a romantic for the both of us)
72. Nice stomach or nice arms - stomach and arms and ass and legs and everything else I just didnt count now
73. Sensitive or loud - SENSITIVE
74. Hook-up or relationship - RELATIONSHIP
75. Trouble maker or hesitant - A good troublemaker

HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger - yes
77. Drank hard liquor - i have
78. Lost glasses/contacts - never
79. Sex on first date - yes
80. Broken someone's heart - I have broken more than one heart, sorry 'bout that!
81. Had your own heart broken - all the time
82. Been arrested - well yes 2 times, but I'll never tell you for what, haha
83. Turned someone down - yeah
84. Cried when someone died - OFF COURSE!!!
85. Fallen for a friend? - never

DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself - I still dont believe in myself :(
87. Miracles - yes
88. Love at first sight - yes and no, cant really make up my mind about it
89. Heaven - If there is one, I will not go there
90. Santa Claus - hahhaha, nope, never did.
91. Kiss on the first date - a small one
92. Angels - YES!!!

ANSWER TRUTHFULLY:
93. Had more than one bf/gf? - yes but not at the same time
95. Did you sing today? - loud and clear
96. Ever cheated on somebody? - If you love somebody I feel its impossible to cheat
97. If you could go back in time, how far would you go, and why? - seventh grade, I was thirteen. AND I WOULD KICK SOME SERIOUS ASS!!!!
98. If you could pick a day from last year and relive it, what would it be? - All my days in Alicante. The best time in my life!
99. Are you afraid of falling in love? - I fall in love every day with life
100. Posting this as 100 truths? - fuck off


I challenge Rebecka and Elisabet

Fick ett ryck!

och bara raderade massa inlägg på min blogg, vet inte om jag ska starta en ny blogg eller om jag ska börja om här.... får se, men just nu orkar jag inte blogga.
Ärligt talat fick jag dåligt samvete för att jag skrivit inlägg om pappa.
Det går emot mina principer att hänga ut någon på internet på det viset och det kommer inte hända igen.

puss pappa
puss till er mina älskade


I miss you Cloddi and I miss the fun!

RSS 2.0