Så sant som det var sagt!

Jag har återigen varit inne på Salongk's hemsida och denna gång hittat ytterligare en rolig artikel om män...
Here it comes:





Här hittar du de snyggaste männen

Är du på jakt efter ett manligt ögongodis bör du inte leta i Sverige, och bry dig inte om att ta vägarna förbi Schweiz - för där råder det också brist på hunkar.Textstorlek

Det är besökare på sajten zoover.se som röstat fram vilket europeiskt land som har de mest attraktiva männen. Både män och kvinnor deltog i undersökningen, som bland annat avslöjar att svenska karlar får se sig omkörda av bland annat italienska män. Italienarna fick en fjärdedel av rösterna med motiveringen att de åldras med värdighet, klär sig snyggt och besitter en unik charm.

Andra länder som deltagit i undersökningen höll med: det är i Italien de läckraste männen finns.

På andra plats i undersökningen hamnade grannlandet Danmark och Spanien, som båda fick 15 procent av rösterna. Turkiet fick bronsplacering med 12 procent och på undersökningens fjärde plats hittar vi Polen och Frankrike.

Men det finns länder där rösterna inte riktigt följer samma mönster. I Polen toppar nämligen svenska män listan, liksom i grannlandet Norge.

Riktiga bottennapp anses tyska, holländska och schweiziska män vara.

(Källa: salongk.se)

MAGDANS!





Då var det dags igen, denna gång till Halloweenhelgen.

Fredag 30/10 är det dags för ännu en underhållande kväll med magdans på Meze bar & Kök. Mellan 20,00- 01,00 kommer det showas med magdans av vår fantastiska magdansös.

Välkomna in för en bit mat eller bara en drink i vår fräscha lounge.

Boka bord redan idag 011-120140

Mvh
Meze Bar & Kök.

 


Värdelösa vårdcentraler!!!





Jag har aldrig i mitt liv stött på så inkompetenta nollor som de som jobbar på vårdcentralerna. Ska inte dra alla över en kam, men där jag har varit har de inte vetat nåt om nåt!!

Särskillt Berga Vårdcentral är helt jävla värdelös!

Jag har varit där tre gånger för samma lunginflammation, (som de aldrig kunde fastställa var en lunginflammation) vilket är en lång historia men det slutade med att jag åkte till Lunds sjukhus och fick en ordentlig diagnos. Detta inte förens jag hade hostat av två muskelfästen, muskulaturen runt revbenen var helt inflammerade och slutligen hostade jag så jag fick en spricka i revbenet. Jag hade ont i ett halvår och det knäpper fortfarande i revbenet när jag hostar eller anstränger mig. Här hade jag sagt till vårdc. från början att jag trodde det var lunginflammation, men det ville de inte lyssna till...

En annan gång var jag där för öroninflammation och då var det samma visa, de ville inte säga att det var öroninflammation utan sa (SOM DE ALLTID SÄGER) "gå hem, ta en ipren och vila och hör av dig igen om några dagar om det inte blivit bättre. Det spelar för fan inte någon roll för dem om man legat sjuk i tre veckor eller två dagar utan det är fortfarande det svaret man får. I detta fall orkade jag inte tjaffsa så mamma följde med och fullständigt skällde ut dem tills de tog tag i det, dvs mig.

En tredje gång var jag där för att jag mådde dåligt psykiskt. Läkaren visste inte ett skit om mig men på tio minuter hade hjan skrivit ut antideppressiva. Detta betyder ju att ven som helst skulle kunna få tag på tung medicin!

Jag har ca 7 exempel till (tex att de vägrade min bror vård för att han inte var inskriven hos dem, han bor nämligen i Lund men vart oturligt nog akut sjuk i Linköping när han kom på besök, eller en vän nekade de vård för att han inte fått de fyra sista siffrorna i personnummret) men för att inte bli långrandig ska jag berätta om det som hände igår när jag var där.

Jag ringde dit för att få en akuttid för UNDERSÖKNING (tänker dock inte gå in på vad det rörde sig om). Jag förklarar läget och kärringen på telefon säger att hon förstår. Sen kommer jag dit, sitter och väntar 20 minuter efter att min tid skulle vart (också en specialitet hos dessa förbannade vårdcentraler) och när jag väl får komma in till läkaren så säger hon att hon inte har tid att undersöka mig! Är inte det helt jävla sanslöst eller??? Dessutom kostar det 150 spänn att gå dit bara för att hon ska säga att hon inte har tid!!!! Sedan hittar hon på tester jag ska ta som inte alls har med problemety att göra. Jag blev såååå förbannad!

Skulle vilja ringa dem och skälla ut dem och be om ersättning eller gå till tidningen men vet inte om jag kommer göra något av det. Kanske bara aldrig gå dit igen...

Bloggtorka!

Har varken lust, tid eller ork att skriva i bloggen just nu. Framförallt ingen tid. Skola, jobb, dansjobb, magdansjobb, streetdace, en lägenhet som aldrig tycks bli färdig, fester, familj, vänner, träning 3ggr/veckan, plus alla hushållssysslor. Jag vill bara kräkas på allt just nu. Vill åka till en karibisk ö och bo på SPA en vecka...eller en månad kanske... Kom och röva bort mig ;)





Mission Impossible :P

Efter en natt på Platå kan det konstateras att där i alla fall inte finns en enda intressant kille :P
Så vi döpte uppdraget till Mission Impossible, med all rätt.


I've got to touch you right now!

Try to keep it down, so nobody hears
You need to whisper gently in my ears
Everything you say will show me the way

I've got to touch you right now!!


Beautiful Dream


Jag får inte nog av sådana här bilder!
Jag vill vara där och njuta av att bara finnas till :D


Bakis, äh vi kör igen!




Klassfest var det igår hos Jessica. Vi var ett bra gäng som satt där och hade jättetrevligt. Jag drog i mig nästan en hel flaska vin själv... Inte normalt för mig. Krogen var grymt rolig. Är ordentligt bakis idag! Men vad ska man göra? Ikväll kör vi igen ;) Det är ju idag vi ska ta reda på om det verkligen finns snygga killar i Linköping, och då menar jag riktiga wow upplevelser (underklädesmodeller :P) Azin, Bonnie och jag är det som står för denna marknadsundersökning. hehe!



Underbara Meze!

Igår var den roligaste magdans jag haft på Meze! Jag kom dit och kände mig ganska trött och sliten, men efter första uppträdandet och all den positiva respons jag fick av publiken var jag på topp igen! Det var hur roligt som helst. Riktigt bra musik, underbar atmosfär, glada och härliga människor att dansa både för och med!! Framförallt är det en restaurang som är väldigt snygg och mysig samtidigt som de har den mest underbara libanesiska maten! OCH väldigt trevlig personal!

Tycker ni ska gå dit och äta!!


Jag känner mig ensam!

Har fått lite flyttångest! Jag har precis vart och ätit hos mamma och nu ska jag bege mig till mitt eget krypin... Jag får ångest av tanken att åka dit och se den röra av saker som jag inte har någon plats för.... Och de tomma ytorna där jag fortfarande saknar matbord, soffor och en tv. Därtill har jag inget internet vilket suger... Jag får ta med mig datorn och sätta på en film, hoppas på att Jonna kikar förbi :)


Over and out

MAGDANS!!!




Då var det dags igen.
Torsdag 8/10 är det dags för ännu en underhållande kväll med magdans på Meze bar & Kök. Från kl 20.00 kommer det showas med magdans av vår fantastiska magdansös.

Välkomna in för en bit mat eller bara en drink i vår fräscha lounge.

Boka bord redan idag 011-120140

Mvh

Restaurang Meze

 


Effektiv träning 30 min!

Alla gym börjar med 30minuters träningspass och man undrar ju om det kan bli lika effektivt som en timmas träning??

Här är kaloriförbränningen för nio vanliga aktiviteter, en lista värd att memorera!

Löpning - 493 kcal
Aerobics, high impact  -255 kcal
Simning - 255 kcal
Rodd i maskin - 255 kcal
Jogga - 292 kcal
Aerobics, low impact - 146 kcal
Promenad i snabbt tempo - 135
Cykling -146 kcal
Promenad i vanligt tempo - 90 kcal


(Källa: ToppHälsa)


Siffrorna är baserade på en person som väger 70 kg och tränar i 30 minuter.

Sanningen om Coca Cola!





Zarah Ötberg är välkänd kostexpert och står bland annat bakom blogg och faktasidan zarahssida.se. Där listar hon några hårda, och skrämmande, fakta om Coca Cola.

Enligt Zarah Östberg är Coca Cola 100 000 gånger surare än vatten och verkar därmed rejält försurande på kroppen. För att neutralisera den starka syran behöver kroppen basa för att återfå ett normalt ph-värde - och lättaste källan till detta är att hämta basiskt kalk från skelettet. Om detta pågår frekvent finns det stor risk att det orsakar benskörhet på sikt, menar Östberg.

Enligt samma kostexpert är Coca Cola också rikt på fosforsyra som kan ha en negativ effekt på kropp och hälsa. För mycket fosforsyra gör att kroppens magnesiumdepåer sjunker drastiskt, vilket orsakar dålig sömn och stress.





Artikel och bild är hämtad från salongk.se


Snygga killar i Linköping, finns det?



Var på en underbar middag igår hos 2 klasskamrater och vi började disskutera om det verkligen finns snygga killar i Linköping eller om det bara är en myt?!?!! Någon som vet??
Vi tänkte hur som helst utforska Linköping i helgen och ta reda på sanningen!

Stay tooned!

Facebook...va fan!

Satte mig på facebook i väntan på att nån annan ska vakna till min flytthjälp! Vips hade det gått en halvtimma, det är ju farligt att sitta på facebook och glo!
Har i alla fall packat ihop mitt rum och funderar nu på om jag ska ta mammas bil och köra alla saker till lägenheten. Det ska bli helt underbart att börja sova där inatt!! 



I WISH!!


Dance Rules Everything Around Me - D.R.E.A.M.






Tjoohoo, magdansen igår gick jättebra, som vanligt på fester drar det över tiden lite så jag hann med att hälsa på dem på Meze! Jag saknar att dansa där! Det var nog 3-4 veckor sedan jag var där nu...

Har funderat lite på vad man kan göra under den tiden man sitter och väntar imellan uppträdandena, men jag vet inte alls vad man skulle kunna göra?? Några förslag??

 


VEM ÄR BÄST I SÄNGEN?

IFALL NI UNDRADE!! HÄR KOMMER EN LISTA PÅ VÄRLDENS BÄSTA (OCH SÄMSTA) ÄLSKARE!!!





För illaluktande, för lata eller för svettiga. Det globala undersökningsföretaget One Poll fick många udda motiveringar när de bad 15 000 beresta kvinnor med 20 olika nationaliteter att ranka världens bästa, respektive sämsta, älskare.




De bästa älskarna hittas främst i Europas södra delar, första platsen knep nämligen spanjorerna. De följdes tätt av brasilianare och italienare enligt undersökningen.

Övriga listan satte franmännen på fjärde plats och placerade irländarna i mitten. Här är nationerna som följer:

6. Sydafrika
7. Australien
8. Nya Zealand
9. Danmark
10. Kanada

De sämsta älskarna då? Sämst placerar sig män från Tyskland, med motiveringen att de luktar för illa. Engelsmännen landar på andra platsen med motiveringen att de är för lata och på tredje plats hittar vi svenska män, som fått kritik för att vara för snabba på avtryckaren.

Holländska män tronar på fjärde plats på grund av att de är för hårdhänta och följs av greker och män från Wales.

Med på listan är också:

8. Skottar, för att de är för högljudda
9. Turkar, för att de är för svettiga
10. Ryssar, eftersom de är på tok för håriga.

(Källa: Ekstrabladet)


Artikeln är tagen från salongk.se


BEAUTY BY ME







DON'T YOU WISH YOU WERE THERE?


I MORRN FLYTTAR JAG!!!




Har vart på IKEA i två omgångar nu och imorrn ska jag skeppa hem min säng! Det vart en svartbrun MALM säng för 6780kr. Lite dyrt när man är en fattig student, men jag ska ju tillbringa en tredjedel av mitt liv i den och då SKA den vara både beväm och snygg! Då får det kosta!
Lägenheten är såååå fin!!!

Nu ska jag jobba till kl 18.00 och sedan bär det av mot Norrköping och magdans för Radio P3's anställda... En försenad 45 årsfest tror jag det var :) Ska bli jättekul!

Kram på er

GIV MIG STYRKA!!!




Snaaaaaaark! Sitter i klassrummet och önskar att jag var någon annan stans. Klarar inte ens av att lyssna, det är så tråkigt... Dock har vi vår första riktiga lektion idag, tidigare har det bara vart blaj om ingenting. Stanna på utbildningen eller inte???? Kan inte någon annan bestämma åt mig?


RSS 2.0