Galna grissjukan!

Jag har inte velat skriva någonting om denna nya flunsa då jag har starka åsikter om att detta till stor del är ytterligare en mediaframställning för att göra oss rädda. SARS, galna ko-sjukan, fågelinfluensan och nu svininfluensan. Min fråga är vart fan tog fågelinfluensan vägen över huvud taget?? Aftonbladet m.fl. verkar ha specialiserat sig på att komma upp med den ena smörjan efter den andra och man följer en av de två i Sverige som faktiskt har dött av den. Men tar de upp att båda hade bakomliggande sjukdomar?? Nej nej, håll folket rädda!! Det är när man är rädd som man köper fler tidningar och håller sig uppdaterad.


Det speciella med denna flunsa är att den sprids mycket lättare än den vanliga årliga. Risken finns alltså att man får stänga ner en hel skola om flunsar tar sig dit. Samma sak gäller ju givet på arbetsplatser och det är väl där lite som skon klämmer. Många kommer behöva vara hemma och då går inte businessen lika bra.

Ska man då vaccinera sig?? Ligger man i riskzonen och har någon lung- eller hjärt/kärlsjukdom eller har astma ska man kanske överväga det... Men vad innehåller detta vaccin egentligen?? Studier visar ju att råttor utvecklat hjärntumörer av den. Biverkningarna sägs också vara ganska starka. Och vad finns det igentligen som säger att vaccinet kommer att hjälpa?? Men nu har ju ststen redan köpt in allt vaccin för en summa pengar så då är det bara att portionera ut det.

Jag tror på att leva sunt, dvs: sova 8 timmar, äta bra varierad kost och regelbunden träning! Har också fått tips om att naturläkemedlet vid namn Echinaforce(finns på naturapoteket) biter på den nya influensan.Den är testad o godkänd. Kanske något man skulle kolla upp...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0